Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

22. Marts 2007, 15:41

[user]630|Holokous|[/user]Bļeeeeee kur esmu dusmīgs par to ka ārā tik labs laiks , bet man kabinetā jātupj... :D

Ne tu vienīgais, un vel man bakalaurs jāraksta bet iedvesma nekāda! Droši vien vakarā kaut ko parakstīšu, vai rīt no rīta! :cry:

vieta kur lamāties!

22. Marts 2007, 15:52

[user]173655|vabo|[/user]Nu piz##ts :arge: Toļko što priehal iz Rumbuli 2 :banghead: ,5 4asa po probkam :arge: Zvoņu, mašina vnormaļnom sostajani toļko wto iz Francii,15.03 prowla tehosmotr,letnija rezena maloeženaja,neržavaja ne bitaja.Priexal.Posmotrel,i ohujel :arge: Mašina s tehosmotra 20 km proehala-ģidrousilok v masle,dvižok snizu ves v masle,v dvigatele kakoito ,,sver4ok,, živjot,perednimu pamperu net ģeometrii,fati iz nutri zapatevwii,rezina ,,Liselin,, :arge:

Ko gribi -- aizbrauci uz mācību laukumu, kur meklēt tehniskās un visas pārējās problēmas. Un līmeņi tikai pirmie 2 -- iesācējiem un kam tas tāds brīvdienu hobijs 2x gadā. Profesionāļiem garlaicīgi, jo tie 5 min laikā var sagatavot tāmi pēdējā pusgada laikā izdarītam (t.i. faktiski neizdarītam) un kā minimums nākamajā gadā darāmajam. Un nemaz neatverot motora pārsegu.

vieta kur lamāties!

23. Marts 2007, 07:38

Ko gribi -- aizbrauci uz mācību laukumu, kur meklēt tehniskās un visas pārējās problēmas. Un līmeņi tikai pirmie 2 -- iesācējiem un kam tas tāds brīvdienu hobijs 2x gadā. Profesionāļiem garlaicīgi, jo tie 5 min laikā var sagatavot tāmi pēdējā pusgada laikā izdarītam (t.i. faktiski neizdarītam) un kā minimums nākamajā gadā darāmajam. Un nemaz neatverot motora pārsegu.[/quote]

Da ne vecīt nepirmo gadu ar pīpi uz jumta, zvanīts tika saimniekam šis aizdzinis pats uz placi.Placī vecis prasa kas nepatīk,mans saka ka stāvoklim neatbilstoša cena,un ka patādu naudu var paņiemt labāku,šis man saka,,9.čeloviek toļko s Germanii goņat a ostaļnii s Lietuva,,mans prasa -9.cilvēķi visā Latvijā?Tam acis ar asinīm pielējās un aistinās prom :evil: Vivod-vse kto nepakupajut na Rumbule ezdjat na mašinah iz Litvi!!!! 8D 8D 8D 8D 8D 8D

vieta kur lamāties!

23. Marts 2007, 10:33

idiotiskie Latvijas Bezceļi...... idiotiskie !!!!!!!!!!! :!

varētu pašrocīgi nožņaugt ceļu uzturētājus un vispār tās atbildīgās personas !!!!!

Izrādās man abi pakaļējie amartizatori pagalam ! :x

es javv domāju, kur man Kupis tik ciets...

vieta kur lamāties!

23. Marts 2007, 16:25

[user]2|SZ|[/user]idiotiskie Latvijas Bezceļi...... idiotiskie !!!!!!!!!!! :!

varētu pašrocīgi nožņaugt ceļu uzturētājus un vispār tās atbildīgās personas !!!!!

Nu nav ko tā lidot pa bedrēm. MB tak nav nekāds Land Rover vai Belarus traktors.

vieta kur lamāties!

23. Marts 2007, 16:35

vai ta es ar savu NEmotoru varu palidot ? :? :whistle:

vieta kur lamāties!

23. Marts 2007, 16:35

braucu tik mierīgi, kā maz kurš =)

vieta kur lamāties!

23. Marts 2007, 16:40

[user]2|SZ|[/user]braucu tik mierīgi, kā maz kurš =)

Aij, Zigi, Muldies vien tālāk. Ausis sarkanas nepaliek. Es šim rādu, ka pie tilta var stāvēt CP ar fēnu - a Zigis tik min.

vieta kur lamāties!

23. Marts 2007, 16:43

[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]2|SZ|[/user]idiotiskie Latvijas Bezceļi...... idiotiskie !!!!!!!!!!! :!

Nu nav ko tā lidot pa bedrēm. MB tak nav nekāds Land Rover vai Belarus traktors.

Tieši otrādi, jo ātrāk brauc ,jo ātrāk pārlido pāri bedrēm. :evil:

vieta kur lamāties!

23. Marts 2007, 17:19

[user]75137|Bpa4|[/user]Aij, Zigi, Muldies vien tālāk. Ausis sarkanas nepaliek. Es šim rādu, ka pie tilta var stāvēt CP ar fēnu - a Zigis tik min.

āāā.....nū....... :angel: ai nu par 70 km/h tak reti kad liek stāties ....... ;)
Publicēt atbildi