Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

09. Marts 2007, 21:33

Rodas jautājums... priekš kam tev tik ļoti pēkšņi savajadzējies piekabes āķi???? :evil:

vieta kur lamāties!

09. Marts 2007, 21:36

Tas ``pēkšņi`` ir apmēram 1/2 gadu. Elementāri , o`dadziic, tad var visu ko vazāt, viss visādas piekabes ;)

vieta kur lamāties!

09. Marts 2007, 21:40

[user]156395|Nompelis|[/user]Tas ``pēkšņi`` ir apmēram 1/2 gadu. Elementāri , o`dadziic, tad var visu ko vazāt, viss visādas piekabes ;)

.... un ja gadās ripot atpakaļ var arī tik ļoti nesatraukties par bramzēšanu... 8D
:lol:

vieta kur lamāties!

09. Marts 2007, 21:43

gribu pieminēt ar klusuma brīdi ...

1. zaļu opel astra ar savītušu blondīni pie stūres. nogrieza man ceļu uz miera un tallinas ielu krustojuma. tā kā īsā laika periodā šis bija jau trešais šāds gājiens, nodzinu tanti malā un pastāstīju, ko nozīmā, ja viņai deg luksaforā zaļa bulta ...
2. riteņbraucēju grupu, kas šo pēcpudienu brauca ārā no juglas bez pavadošās mašīnas, aizņēmot visu pirmo joslu. sportisti ... mirs jau viņi veseli, ceru, ka ne aptinušīes ap kādu auto asi.
3. svaigs bmw 7XX, kurš ripināja pa brīvības ielu pa trešo joslu ar nemainīgu ātrumu 50 km/h

piektdiena ir klāt!

vieta kur lamāties!

09. Marts 2007, 21:51

Nu īstenībā, tas ne vienmēr ir labi... Ja tā kārtīgi dabon, tad ``aizbrauc`` puse virsbūves ;)

Bet..... Lai slavēts Tavs prāts un izskats, o`atsaucīgais cilvēk-O`dadziic! Lai slavētas Tavas actiņas, kas izlasīja par ``āķi``, un rociņas, kas atrakstīja, ka spēsi līdzēt.
Lai sieva dzīvo pārliecībā, ka Tev vienmēr taisnība, lai nepiemeklē Tevi amnēzijas, un sirds aritmijas, lai ērces Tev nekož, un putni uz galvas nekakā, lai auto ripo, un naglas no ceļa pazūd...
Lai viss Tev būtu, bet Tev par to nekas nebūtu!

vieta kur lamāties!

09. Marts 2007, 22:05

[user]156395|Nompelis|dadziic[/user]Nu īstenībā, tas ne vienmēr ir labi... Ja tā kārtīgi dabon, tad ``aizbrauc`` puse virsbūves ;)

Bet..... Lai slavēts Tavs prāts un izskats, o`atsaucīgais cilvēk-O`dadziic! Lai slavētas Tavas actiņas, kas izlasīja par ``āķi``, un rociņas, kas atrakstīja, ka spēsi līdzēt.
Lai sieva dzīvo pārliecībā, ka Tev vienmēr taisnība, lai nepiemeklē Tevi amnēzijas, un sirds aritmijas, lai ērces Tev nekož, un putni uz galvas nekakā, lai auto ripo, un naglas no ceļa pazūd...
Lai viss Tev būtu, bet Tev par to nekas nebūtu!

:teeth: kuš kuš... es neko nesolīju, bet mēģinās līdzēt...

vieta kur lamāties!

13. Marts 2007, 09:58

Riga braucot nedrikst ne uz mirkli atslabinaties....

Tikko viens Hyndai SUVs iemauca pretaja (tas ir-mana) josla un gandriz nonesa manam QP purnu.....

sajuta laba-tu brauc, a tev Suvs nak tieshi preti.....

Ideoti !

vieta kur lamāties!

13. Marts 2007, 10:00

[user]156395|Nompelis|SZ[/user]Pozitīvais tajā visā,-ja nu gadienā amnēzija, tad nav obligāti precīzi jātceras a/m numurs :whistle: Tagad jāatceras kā apmēram izskatijās a/m, un jāmeklē ar bukti numurā :)
Tas tā, melnais humoriņš. Īstenībā, ne tik sen atpakaļ pašam tādu uztaisīja ;)

numuru iztaisnoju, buferis vesels ka par brinumu :)

vieta kur lamāties!

13. Marts 2007, 10:00

[user]2|SZ|[/user]Riga braucot nedrikst ne uz mirkli atslabinaties....

Tikko viens Hyndai SUVs iemauca pretaja (tas ir-mana) josla un gandriz nonesa manam QP purnu.....

sajuta laba-tu brauc, a tev Suvs nak tieshi preti.....

Ideoti !

Kur tad tu braukā ka Tevi mēģina nonest, neesi gadījumā aivaram(ventspils) ko sariebis?????

Tā nu tas ir man ar liekas ka pilni ceļi ideotu un ....

vieta kur lamāties!

16. Marts 2007, 22:16

Zaj...li uzmetēji :banghead: :arge:
Kāpēc vienmēr ir tā, kad kādam ko vajag, tā skrienu daru visu lietas labā. Savukārt, kad man kaut kas jāpalīdz, tad viegli pasaka, ka nevar.
Īsāk sakot piezvanu vienam , prasu vai varēs izpalīdzēt šrotā noskrūvēt vāku, šis atbild, ka tipa viesis šim, bet varēs un lai es zvanot un sarunājot visu. Piezvanu, nokārtoju lietas. Zvanu atkal "palīgam", bet viņš atbild:"Man viesis, es nevaru" Un pēc tam vēl saka man, ko tu dusmojies. Būtu uzreiz sacījis, ka nevarēs. :arge: :arge: :arge:
Paņēmu un aizbraucu viens pats. :x
Būs man laba mācība, kā ir, kad kādam jāizpalīdz!
Publicēt atbildi