Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

21. Februāris 2007, 22:21

Tiko trenējoties gandrīz apvēmos, bet tas no tā ka ieraudzīju veco s klasi kurai bija dzelteni spilgti atpakaļgaitas lukturi un gabarītos bija ieliktas tīņu iecienītās zilās lampiņas un laimīgs šis brauca ar migliniekiem! Nu ja nav tad nav! :sick:

vieta kur lamāties!

21. Februāris 2007, 22:29

Jā, mersis ir skaists, tāds kā rūpnīcā saražots. Kaut kādi "šķūningi" nu galīgi izkropļo šo auto.

vieta kur lamāties!

08. Marts 2007, 21:00

BL&^*%^&$^$###%&^

NA&*^^%^&%$%^$#

ZAE&^^%$^$%#$#$%#$#

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

vieta kur lamāties!

08. Marts 2007, 21:03

Nu kas tad SZ noticis???

vieta kur lamāties!

08. Marts 2007, 22:18

Čuju nav labi :(

vieta kur lamāties!

09. Marts 2007, 10:34

kapec idiotiem un daunjiem tiek dotas tiesibas ?

vieta kur lamāties!

09. Marts 2007, 10:36

[user]2|SZ|[/user]kapec idiotiem un daunjiem tiek dotas tiesibas ?

Tā nav labi sz lamājas! Nu stāsti kas par sāpi! Par logiem cepies?

vieta kur lamāties!

09. Marts 2007, 10:50

da nee, logi vel joprojam toneti :)

mja... krustojuma.......stavu, ieturu normalu distanci.....prieksha stavoshais taxists sak ripot atpakaljgaita..es taureju, taureju vel un taureju nonstopa, lidz tas ***** tomer ar aakji iepisa......... palikt man nebija kur, aizmugure bija kartejais krutias vaditajs, kas neietur distanci....

izkapj ara un vel prasa vai kas noticis ? Man bija neparvarama velme iegazt pa seju....bet noturejos ......bet talu nebija...

trapija pa numuru, tam tada bukte- redzes, shovakar njemshu nost, skatishos, kas ar buferi pashu zem taa.....

vieta kur lamāties!

09. Marts 2007, 10:58

Vajadzēja to P******U nolikt slīpi! Nu cerams ka kaut ko no tiesiskā viedokļa puses izdarīji,m ja nu kas! :ninja:

vieta kur lamāties!

09. Marts 2007, 11:01

mmm...... nea....es kavejos uz vienu sapulci, nevareju nekada gadijuma to nokavet, pie kam liekas, ka numurs bus iztaisnojams normali....

bet nu dusmas par faktu ka tadu !
Publicēt atbildi