Publicēt atbildi

Quo Vadis, Lettonie?

27. Janvāris 2009, 13:23

SZ postā - tur kā westernos, kuram ātrāka reakcija. kurš ātrāk izvilks un precīzāk notēmēs!

Quo Vadis, Lettonie?

27. Janvāris 2009, 13:24

[user]1447|MBex300|[/user]Tas man lika atcerēties, ka viens man solīja labu gāzes balonu dabūt...
Ja kāds šeit, ar apsardzi/policiju, saistīts var palīdzēt, varbūt piesakās! Modeli varētu pateikt vēlāk, bet interesē tāds pamatīgs balons, kurš nepūš gāzi, bet pūš šķidrumu ar spiedienu. Laikam 2-3 metur attālumā, un ļoti precīzi. Tāds paliels veršķis, ar drošinātāju augšā. Civilajiem tādus nepārdod.

tu noteikti par šo domā http://www.self-defender.net/choice/udar.htm. Pārdod viņu civilajiem, pārdod. Meklē Zommerā uz Barona ielas (blakus kino Daile) vai GArds veikalos (www.gards.lv), var paskatīties Matīsa?brīvības krustojumā esošajā ieroču veikalā pagrabā (sagatavoties uz borzuju attieksmi no pārdevēju puses).

Quo Vadis, Lettonie?

27. Janvāris 2009, 13:25

[user]1447|MBex300|[/user]Nav tas speclīdzeklis, tāds pats parasts gāzes balons, tikai `profesionālais`.

pēc likumā noteiktās klasifikācijas - "speclīdzeklis" - tālāk lasi atbildību par speclīdzekļu pielietošanu!

Quo Vadis, Lettonie?

27. Janvāris 2009, 13:27

par baloniem - ņemiet parastos piparniekus, kas lej nevis smidzina, lai varētu iekštelpās un pret vēju(līdz zināmai robežai) pūst.

Piparus jāņem tādēļ, jo tie vienīgie daudz maz iedarbojās uz narkiem un suņiem, kā arī parasti pret tiem nav alerģijas :ninja:

Quo Vadis, Lettonie?

Nē nē, ne Udaru (kaut tas arī labs). Gāzes balons kā balons - apaļš, kādus pacmit cm augsts.

Quo Vadis, Lettonie?

[user]375|Valdis|[/user]
[user]1447|MBex300|[/user]Tas man lika atcerēties, ka viens man solīja labu gāzes balonu dabūt...
Ja kāds šeit, ar apsardzi/policiju, saistīts var palīdzēt, varbūt piesakās! Modeli varētu pateikt vēlāk, bet interesē tāds pamatīgs balons, kurš nepūš gāzi, bet pūš šķidrumu ar spiedienu. Laikam 2-3 metur attālumā, un ļoti precīzi. Tāds paliels veršķis, ar drošinātāju augšā. Civilajiem tādus nepārdod.

tu noteikti par šo domā http://www.self-defender.net/choice/udar.htm. Pārdod viņu civilajiem, pārdod. Meklē Zommerā uz Barona ielas (blakus kino Daile) vai GArds veikalos (www.gards.lv), var paskatīties Matīsa?brīvības krustojumā esošajā ieroču veikalā pagrabā (sagatavoties uz borzuju attieksmi no pārdevēju puses).

jā, šito var iegādāties un ir labs!

Quo Vadis, Lettonie?

27. Janvāris 2009, 13:30

udar ir labs, tikai dažreiz pats izšauj :D

Quo Vadis, Lettonie?

27. Janvāris 2009, 13:30

[/quote]jā, šito var iegādāties un ir labs![/quote]

nezini kādā cenā tagad?

Quo Vadis, Lettonie?

27. Janvāris 2009, 13:31

vismaz vienam draugam tā gadījies mašīnā(bardačokā) :cry:
a otram vienkārši būdams makstī :ninja:

Quo Vadis, Lettonie?

27. Janvāris 2009, 13:31

[user]168392|Valentiins|[/user]udar ir labs, tikai dažreiz pats izšauj :D

jap, jo sprūda mēlitei ir interesants drošinātāja mehānizmis. nēsājot kabatā un neuzpasējot var sanākt sūdi :D
Publicēt atbildi