Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 2182 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 219  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Quo Vadis, Lettonie?
AtbildeAtbilde saņemta: 22. Janvāris 2009, 10:57 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
Citēt:
[user]348501|eede|[/user]ir o.k. bet cerams, ka tiks uzsākti tiesu darbi pret daudziem politiķiem :)

tu ko, redz, mākoņu andris esot gatavs pat premjerēt :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Janvāris 2009, 10:59 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

2 924 30 99 jāuzzvana, jāuzprasa, vai ies :lol:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Janvāris 2009, 11:00 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]348501|eede|[/user]2 924 30 99 jāuzzvana, jāuzprasa, vai ies :lol:

nu uzgriez, drīzāk šis pateiks, ejiet dillēs, neko nerunāšu :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2009, 13:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Kopēts no foruma. Vakar Rīgā.

"shodien vnk eju pēc darba ar 2 draugiem darba kolēģiem.. iet 3 urlas garām pie veikala un prasa cigaretes .. es atcērtu latviski man nav ,un ejam tālāk pie mašīnas savas.. iekāp draugs priekšā un šoferis jau, es vēl aizmugurē taisu durvis vaļā, ka peeksnu redzu pieskrien 4els, izvelk no kurtkas pistoli ,atvelk to , un pieliek pie galvas šoferim , tad pagriež pret mani un saka "suka zalezaj blatj" un no muguras vēl viens stāv.. es ielienu un ,atskan ultimāts "suki dengi blatj " ,kur 4els tur pie galvas ar ieroci manam draugam .. man nebija naudas tiiraja izņemot krediitkartee un arii šoferim.. toties otrajam draugam bija kādi lati kabatā ,bet vins teica ka nav un itkā ignorēja visu notiekušo[retaards]..
es vnk tajā situaacija nesapratu ko dariit, manam draugam pie kakla tur ieroci un 4els ,kas ir vnk nesavaldiigs nervozs kliedz , lai dod naudu.. pēc atkarota kliedziena vins saka parbaudit kabatas sakot "suka najdu dengi u tebja zama4u na meste" , iznjeema mobilo un iedeva blakus mashiinai 4elam.. vēlviens laikam pie veikala gaidija 6uharā.. tas ārpusē samīzas kautkā un teica"nenado ,uhodim ******" .. tas ar ieroci veel draudeeja atnjemt visu mashiinu , beigās viņs teica, lai mēs šos vedam.. tā kā ārā tie divi laikam bija uzvilkti ,vai nepatika apkārt ka cilveki staigaja, vnk teica tinamies, un tas ar ieroci rokās deva roku abiem draugiem tjip davaj pacani derzites .. . kad vins deva man roku , es vnk atcirtu un teicu ,e s tev nedoshu roku.[ es uzskatiju ,ka nepazemoshos tadam lopam ,kursh pirmit draudzeja nosaut mani vai manu draugu, tapec ignoreju vinju.]..
vins sāka 4ota kliegt "4o suka , atvera aizmugurejas durvis un saka, ti blatj pa pacanskamu nemozes da?? , ar otru roku gribeja iesist ,bet es pieliku priekshaa saveejo, un tad shis uzreiz , sukaa pacani vitaskavjate evo na ulice" .. nu reali vinji gribeja arpuse nospardiit vai nezinu ko.. man bija 2 varianti 10 sekundees... vai nu pist ar kaaju ebalaa ,kas censtos vilkt araa, un sanjemt moz shaaavienu sejaa , vai arii ljaut izvilktam ara un iziet 1x1 , kam rokas ierocis veel..
4eli vnk beigās aizmuka prom.."

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2009, 13:09 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Janvāris 2008, 08:33
Atbildes: 2815
Atrašanās vietas: Ropaži
Mašīna: Honda CBR 900RR StreetBlade
Da jopcik!!! Kuda mir kaķitsa!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2009, 13:13 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Septembris 2008, 12:11
Atbildes: 543
Atrašanās vietas: Jamala (Jūrmala), Vecrīga
Mašīna: Mercedes-Benz Trailblazer Bike
Jā, diezgan inčīgi sāk palikt rajonā, būs jāsāk vnk ierocis nēsāt līdzi

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2009, 13:18 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
Tas man lika atcerēties, ka viens man solīja labu gāzes balonu dabūt...
Ja kāds šeit, ar apsardzi/policiju, saistīts var palīdzēt, varbūt piesakās! Modeli varētu pateikt vēlāk, bet interesē tāds pamatīgs balons, kurš nepūš gāzi, bet pūš šķidrumu ar spiedienu. Laikam 2-3 metur attālumā, un ļoti precīzi. Tāds paliels veršķis, ar drošinātāju augšā. Civilajiem tādus nepārdod.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2009, 13:20 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]1447|MBex300|[/user]Tas man lika atcerēties, ka viens man solīja labu gāzes balonu dabūt...
Ja kāds šeit, ar apsardzi/policiju, saistīts var palīdzēt, varbūt piesakās! Modeli varētu pateikt vēlāk, bet interesē tāds pamatīgs balons, kurš nepūš gāzi, bet pūš šķidrumu ar spiedienu. Laikam 2-3 metur attālumā, un ļoti precīzi. Tāds paliels veršķis, ar drošinātāju augšā. Civilajiem tādus nepārdod.

iepūtīsi, policija pie dziesmas paņems, a Tev speclīdzeklis, ko lietot nevar. Sēdēsi?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2009, 13:23 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2006, 17:24
Atbildes: 1153
Mašīna: autobusu
a policijā aizgāja, a fotorobotus taisīja????
mobīlais takš bij paņemts... zna4it tā ir bruņota laupīšana, un PO ja tas bija piemēram gāzinieks vai fufelis, nevis kaujas ierocis, jo bija draudi, pie pieres pielika pistolei līdzīgu priekšmetu, ko cietušais uztvēra tieši kā kaujas pistoli... uzbrucējs tieši mināja nonāvēšanas iespēju, kā arī bija sitis cietušo/-šos...

Krimināllikuma 176.pants 4.daļa ar b/a no 10-17gadiem, mantas konf utt.

Pie tam, iecirkņa inspektori savu kontingentu daudz maz pazīst, līdz ar to, šādus gadījumus nedrīkst atstāt bez uzmanības un obligāti jāziņo, jo, piemēram ja ir paris epizodi ar vienādu raksturu, bet cietušie nepamanīja vai neiegaumēja uzbrucēja sejas vaibstus vai ko citu, kas palīdzētu precīzi uzbrucēju identificēt... šādas epizodes apvieno un, ja piemēram atsevišķi šādi procesi ir bezperspektīvi, tad apvienojot vienā vairākus epizodus tiek savākta nepieciešamā pierādījumu bāze :ninja:

Ziņojiet puiši, ziņojiet...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2009, 13:23 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
Nav tas speclīdzeklis, tāds pats parasts gāzes balons, tikai `profesionālais`.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 2182 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 219  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 9 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012