Publicēt atbildi

Re: Spams: nanokrāsa Mersedesam

24. Jūlijs 2015, 22:25

C180 rakstīja:http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/riga/video-pernavas-iela-riga-ar-atklatu-liesmu-deg-auto.d?id=46257173

Merši deg :ninja:

Braucu tur garām. Nodedzis pilnībā un tā, ka pat nesošās konstrukcijas šķita sakusušas — nepaspēja nodzēst pusceļā.

29. Jūlijs 2015, 15:05

Attēls

30. Jūlijs 2015, 21:56

šodien sanāca nejauši nepalaist priekšā B klasīti, jamā nerādot pagriezienus centās nesmukā veidā apsteigt gan mani ar das Auto, gan fūri. Nu ko lai saka, nabaga 2 pirkstu pierīte pēc tam agresīvi centās parādīt, ka viņš ir tepat aizmugurē. Diemžēl jefiņiem arī ir MB.

31. Jūlijs 2015, 10:02

Vakar kādu kilometru pirms Valdemārpils... braucu +/-110km/h. Priekšā Volvo. bremzē. Samazinu ātrumu. jams nekādus pagriezienus nerāda un apstājas. Sāku apdzīšanu. Tad šis sāk bez pagriezieniem mest pa kreisi. :O Protams, pie stūres pa telefonu runājošs un spoguļus nepazīstošs kadrs, kurš bija manāmi pārsteigts par saņemtajiem taures sveicieniem :D :amurs:

31. Jūlijs 2015, 10:34

Pie mums bija sieviete, kura atšķīrās ar savu oriģinalitāti visā krāšņumā :D Tātad, stāv priekšā Mazda ar fifīgu meiteni pie stūres, iedegas zaļais, esmu aiz viņas, viņa izbrauc līdz centram, visus palaiž, viss kā vajag, un tad, kad viņai atbrīvojas ceļš, viņa var griezties, viņa stāv :D Es un visa rinda aiz manis stāv uz pīpina šai gudriniecei, bet šī laikam nesaprot mūsu pīpināšanas iemeslu :D un tad iedegas zaļais no malām, un sāk braukt malējie :D Beigās izrādījās, ka viņa speciāli stāvēja, jo laida tos, kuri brauc no sāniem, tikai nekas, ka viņai dega zaļais un pat iedegoties sarkanajam, viņai vajadzēja pabeigt savu manevru :D

31. Jūlijs 2015, 18:39

Zinu tikai to, kad braucu ar Škodu, vai manu dieniņ - neviens mani neredz. Za to kad iekāpju melnajā, visiem respect un uvažuha pret mani. Braucu arī, kā lielskungs. Taču vilabāk man patīk braukt ar
Attēls
Ar šo neviens negrib kantēties, tikai sīkās blusas regulāri nogriež ceļu un brauc priekšā, viņi domā, ka esmu lēns un varu apstāties labāk, kā ar vieglo. Tas līdz vienam brīdim, kamēr kāds ar X6 man izskries pa apakšu, kā kucēns.

31. Jūlijs 2015, 21:15

Papis rakstīja:Ar šo neviens negrib kantēties, tikai sīkās blusas regulāri nogriež ceļu un brauc priekšā, viņi domā, ka esmu lēns un varu apstāties labāk, kā ar vieglo. Tas līdz vienam brīdim, kamēr kāds ar X6 man izskries pa apakšu, kā kucēns.

Par šo es ari regulāri iedomājos. Autoskolās laikam pārāk maz par to atgādina un vispār par to maz atgādina, ka iespraukšanās pirms kāda ar labu kravu var likt jebkuram auto kļūt vismaz par kompaktklases hečbeku. Šad tad visus tādus vajadzētu piesēdināt pie vismaz 3,5t busiņa, kas pilns ar tām 3,5t un likt ar to pamanevrēt, straujāk pabremzēt, izpildīt kādus vingrinājumus. Domāju, ka pēc tādas pieredzes būs kas vairs nekad nebrauks priekšā smagajam. Skaidrs, ka kādam jaudīgam auto, sporta auto labas bremzes, bet smagajam arī ar labām bremzēm ir pilnīgi cits bremzēšanas ceļš.

31. Jūlijs 2015, 21:40

Papis rakstīja:Zinu tikai to, kad braucu ar Škodu, vai manu dieniņ - neviens mani neredz. Za to kad iekāpju melnajā, visiem respect un uvažuha pret mani. Braucu arī, kā lielskungs. Taču vilabāk man patīk braukt ar
Attēls
Ar šo neviens negrib kantēties, tikai sīkās blusas regulāri nogriež ceļu un brauc priekšā, viņi domā, ka esmu lēns un varu apstāties labāk, kā ar vieglo. Tas līdz vienam brīdim, kamēr kāds ar X6 man izskries pa apakšu, kā kucēns.

Pirmais, kas nāk prātā, ka šādu mašīnu baro nevis ar degvielu, bet ar smārtiem, polo, uno, bmw kompaktiem un citām "rotaļu" mašīnītēm :D

01. Augusts 2015, 08:58

Attēls

01. Augusts 2015, 09:08

Attēls
Publicēt atbildi