24. Jūlijs 2015, 22:25
C180 rakstīja:http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/riga/video-pernavas-iela-riga-ar-atklatu-liesmu-deg-auto.d?id=46257173
Merši deg :ninja:
30. Jūlijs 2015, 21:56
31. Jūlijs 2015, 10:02
Protams, pie stūres pa telefonu runājošs un spoguļus nepazīstošs kadrs, kurš bija manāmi pārsteigts par saņemtajiem taures sveicieniem
31. Jūlijs 2015, 10:34
Tātad, stāv priekšā Mazda ar fifīgu meiteni pie stūres, iedegas zaļais, esmu aiz viņas, viņa izbrauc līdz centram, visus palaiž, viss kā vajag, un tad, kad viņai atbrīvojas ceļš, viņa var griezties, viņa stāv
Es un visa rinda aiz manis stāv uz pīpina šai gudriniecei, bet šī laikam nesaprot mūsu pīpināšanas iemeslu
un tad iedegas zaļais no malām, un sāk braukt malējie
Beigās izrādījās, ka viņa speciāli stāvēja, jo laida tos, kuri brauc no sāniem, tikai nekas, ka viņai dega zaļais un pat iedegoties sarkanajam, viņai vajadzēja pabeigt savu manevru
31. Jūlijs 2015, 18:39

31. Jūlijs 2015, 21:15
Papis rakstīja:Ar šo neviens negrib kantēties, tikai sīkās blusas regulāri nogriež ceļu un brauc priekšā, viņi domā, ka esmu lēns un varu apstāties labāk, kā ar vieglo. Tas līdz vienam brīdim, kamēr kāds ar X6 man izskries pa apakšu, kā kucēns.
31. Jūlijs 2015, 21:40
Papis rakstīja:Zinu tikai to, kad braucu ar Škodu, vai manu dieniņ - neviens mani neredz. Za to kad iekāpju melnajā, visiem respect un uvažuha pret mani. Braucu arī, kā lielskungs. Taču vilabāk man patīk braukt ar
Ar šo neviens negrib kantēties, tikai sīkās blusas regulāri nogriež ceļu un brauc priekšā, viņi domā, ka esmu lēns un varu apstāties labāk, kā ar vieglo. Tas līdz vienam brīdim, kamēr kāds ar X6 man izskries pa apakšu, kā kucēns.