Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

07. Janvāris 2007, 18:57

Mjā, tātad neesmu vienīgais, man piektdienas naktī, pareizāk sestdien ap sešiem no rīta, viens pilnīgi sapsihojies izspēra ar kāju abus sāna logus, es dzirdēju un pieskrēju pie loga, bet biju bezspēcīgs, pirmkārt viņi bija vismaz trīs, es viens un apenēs pie loga. Bija skaidrs ka nebija zādzības nolūkos, jo izspēra bet iekšā nelīda, tas spērējs bija vienkārši psihs. Labi ka nenolēkāja pa jumtu vai ko tamlīdzīgu. Skaidrs ir viens, beidzot ir jānopērk gāzane.

vieta kur lamāties!

07. Janvāris 2007, 18:59

nu,tur ar gāzeni netiktu galā. jāliek apsargājamā stāvvietā :whistle:

vieta kur lamāties!

07. Janvāris 2007, 19:02

Nogalināt šitādas suk*s!!! :arge: :banghead:

vieta kur lamāties!

07. Janvāris 2007, 19:05

[user]540|RICHY|[/user]nu,tur ar gāzeni netiktu galā. jāliek apsargājamā stāvvietā :whistle:

Man ir slēdzama sēta, bet pārbraucu mājas konkrēti slims un negribējās vilkties ārā braukt mašīnu iekšā, te daudziem uz ielas ir stāvējušas un nekas, man darba buss regulāri stāvēja, bet man kautkā nepaveicās.

vieta kur lamāties!

07. Janvāris 2007, 20:56

tiiko ejot caur blakus pagalmu....krūmos pazūd viens pušels....aiz stūra gaido mašīna ar vaļējām durvīm.........sūdi tādi ..noķertu policijai pat neatdotu........

vieta kur lamāties!

07. Janvāris 2007, 20:58

[user]187512|Udritis79|[/user]
[user]540|RICHY|[/user]nu,tur ar gāzeni netiktu galā. jāliek apsargājamā stāvvietā :whistle:

Man ir slēdzama sēta, bet pārbraucu mājas konkrēti slims un negribējās vilkties ārā braukt mašīnu iekšā, te daudziem uz ielas ir stāvējušas un nekas, man darba buss regulāri stāvēja, bet man kautkā nepaveicās.

kuņas.....rokas turpat durvīs tādiem tik salauzt

vieta kur lamāties!

07. Janvāris 2007, 23:01

[user]540|RICHY|[/user] jāliek apsargājamā stāvvietā :whistle:

man stāvvietā noskrūvēja ventīļu kalpaciņus... :lol:
dežurants:`` es neko nezinu, pie mums tā nenotiek, tā nevar būt, ko tādu dzirdu pirmo reizi!`` :must:

vieta kur lamāties!

07. Janvāris 2007, 23:03

visapkārt vieni vienīgi mērģļi :x :D

vieta kur lamāties!

17. Janvāris 2007, 12:06

Nebiju pamanījis, ka es postēju nepareizejā forumā.

Man ar ir par ko lamāties. Par adminiem, kam vara aiztumšojusi jebkādas loģiskās domāšanas spējas.
Mazs pārkāpums un uzreiz jau banu apsver, tā pat irākā nav, bet mūsu diktators SZ tomēr grib visiem uzspiest savu režīmu un pārmērīgi bargos noteikumus.
Brīnās, ka forums paliek ar vien neaktīvāks, ja cilvēkiem pat neļauj normāli parunāt, nedomajot par to, ka kāds skatās tev pār plecu turot pirkstu uz bana pogas.

vieta kur lamāties!

17. Janvāris 2007, 12:11

mazs parkapums :)

pilnigi privata rakstura bildes ieposteshana Beztemas diskusija, draudzinj, bez tas bildes autora piekrishanas. :)

ka bija redzams, autors pats (Holo) nebija ipashi priecigs , ka ari jebkurhs cits nebutu :)

Beztemas topiki pagaidam vairak nebus, it sevishkji, ja uz aizradijumu juzers Madis atbild, ka vinjam noteikumi esot pie biksem un spama topika varot darit bez maz vai visu :)

runajot par dziveligumu vai ko citu, sevishja zaudejuma nebus, ja Madis vairs neraxtis neko spama topikos :)

P.S nav laika krameties ar bernudarzu, tapec igore
Publicēt atbildi