18. Jūnijs 2015, 18:40
Jebko būvējot ir vai nu jāzina, ka ir tiešām spečuks pie sāka, kas palīdzēs visu novest līdz galam, un naudas krājumi ar rezervi. Pretējā gadījumā pārbūve var kļūt bezgalīga.
Tie 4-cilindru motori idejiski ir labi, ekonomiski, bet motora vadība DRAUSMĪGI kaprīza un dārga uzturēšanā. Lielākā daļa ielās esošo reāli braukā ar motora vadības defektiem, tāds bija pētījums arī par Vācijas šiem MB. Ja nu ļoti gribas, var palēnām pārjaukt kādu vecu 3,0 benzīnnieku un iemest, bet pat ne 24-vārstu, jo tam vajadzēs pastiprināt virsbūvi, lai vēlāk nesanāktu pārsteigumi.
Domāju, ka reālāk vienkārši dzimtajam motoram, ja labs, uzlikt kādu modernu vadības sistēmu, tādi varianti un pieredze te ir.
P.S. Tam W210 sludinājumā "lēts" defekts gaisa masas mērītājs? Ja liek tādu, kas kalpos pāris gadus, tad varbūt ap 50-60 EUR, bet normāli strādājošs zināma ražotāja maksās 270-350 EUR, OEM varbūt vēl mazliet vairāk, pats tieši šo problēmu atlieku un nerisinu, jo maz sanāk brīvgaitā / pie krustojumiem auto darbināt, bet pa šoseju braucot defekts nav manāms.
18. Jūnijs 2015, 20:18
Nez ja gribās ņemšanos ar W201 tad pērc kādu 2.3 M102 vai tādu vienkārši ieliec un pārbūvē iesmidzināšanu uz moderno programmējamo kādas Ūdrītis liepājā liek. Varēs programmas mainīt no jaudīgu un ekonomisku. Un veidot pats savas miksētās.... ja mācēsi. Katrā ziņā kad viņš mani izvizināja ar C124 230CE tad biju šokā cik labi iet tāds vecs motors ar modernu šprici.
18. Jūnijs 2015, 21:28
Novērojums.
Pēdējā laikā ar Statoil 95E gan patēriņš mazāks, gan motors "jautrāks" nekā tad, ja lej Neste 95 Futura .
Pretēji gan ir ar dīzeli.. Ar Nestes dīzeli var nobraukt vairāk nekā ar Statoil.
Vai viss ir galvā?
18. Jūnijs 2015, 21:43
Nē pēc hotdoga apēšana pedāļa nospiediens mainās...
18. Jūnijs 2015, 21:48
SWAT`s rakstīja:Nē pēc hotdoga apēšana pedāļa nospiediens mainās...

Tad pēc loģikas pedālis smagāks = patēriņš lielāks.
19. Jūnijs 2015, 10:03
C180 rakstīja:Novērojums.
Pēdējā laikā ar Statoil 95E gan patēriņš mazāks, gan motors "jautrāks" nekā tad, ja lej Neste 95 Futura .
Pretēji gan ir ar dīzeli.. Ar Nestes dīzeli var nobraukt vairāk nekā ar Statoil.
Vai viss ir galvā?

Tad iesaku pamēģināt lukoila dīzeli !

Manam auto ir krietna starpība starp šo un, piemēram,Statoila dīzeli.
SWAT`s rakstīja:Nez ja gribās ņemšanos ar W201 tad pērc kādu 2.3 M102 vai tādu vienkārši ieliec un pārbūvē iesmidzināšanu uz moderno programmējamo kādas Ūdrītis liepājā liek. Varēs programmas mainīt no jaudīgu un ekonomisku. Un veidot pats savas miksētās.... ja mācēsi. Katrā ziņā kad viņš mani izvizināja ar C124 230CE tad biju šokā cik labi iet tāds vecs motors ar modernu šprici.
mhhh.. nu varbūt, vienkarši pēdējā laikā sagribējies ir kādu dzīves priecīgu auto
19. Jūnijs 2015, 10:36
a es, a es ar Trest daizeli braucu uz Munameģi un atpakaļ , patēriņš nav vispār.
19. Jūnijs 2015, 10:38
šodien redzeju Mipe. Jams stāvēja pie VW E-UP un domāja, kā lai šamo ieintegrē iekš SL-a R129.