Publicēt atbildi

Quo Vadis, Lettonie?

15. Decembris 2008, 11:15

varbūt tas kaut ko dos,. bet šaubos, domāju, ka cilvēkiem nebūs naudas pat detaļām. kad mašīna salūzīs to vienkārši nometīs sētmalā un ies ar kājām.. tādu redzu latviju pēc gada

Quo Vadis, Lettonie?

15. Decembris 2008, 11:16

ļoti labprāt izmantotu siltās telpas (kaut kādi instrumenti pašam ir) - vakar pa vēso laiku uz stāvlaukuma samainīju aizmugurejos bremžu diskus, klučus un rocenes klučus... ielīdu istabā ar sarkanu degunu kā salavecis 8D
P.S. varbūt kādam ir zināma vieta pārdaugavā vai babītes apkārtnē?

Quo Vadis, Lettonie?

15. Decembris 2008, 11:47

Krīze vajadzīga tam, lai pie mums ieviestu to, kas citur jau sen ir populārs... Varbūt arī cenas drīz būs kā Eiropā, nevis virs... Hmmm... Līdz ar krīzi pie mums ierodas arī labas lietas...

Quo Vadis, Lettonie?

15. Decembris 2008, 12:02

Par cenām piekrītu :)
man kā servisā paprasīja par 16 skrūjvu atgriežšanu 40Ls, tā es biju uz pakaļas un izdomāju, ka labāk to izdaru pats :whistle:

Quo Vadis, Lettonie?

15. Decembris 2008, 12:16

Nezinu par tādiem servisiem, bet diennakts instrumentu nomu gan vajadzētu.

Quo Vadis, Lettonie?

15. Decembris 2008, 12:21

Tak ir instrumentu nomas, nezinu gan vai dienakts, bet instrumentus iznomāt var!

Quo Vadis, Lettonie?

15. Decembris 2008, 12:23

Man vismaz neizdevās atrast... Es domāju tieši retākas atslēgas un tādas lietas. Beigās diennakts Grosā izdevās aizņemties.

Quo Vadis, Lettonie?

17. Decembris 2008, 10:11

http://www.financenet.lv/zinas/latvija/ ... ?id=197869

Quo Vadis, Lettonie?

17. Decembris 2008, 10:16

man ir milzīga piparkūku egle, kas klāta ar krāsainām cukura dekorācijām.
piparkūkas man negaršo, bet tas krāsainais cukurs gan ir sasodīti foršs. graužu kā tāds žurkulēns to glazūru nost.
Aptuveni tas pats ir ar degvielas cenām, ja pasaulē naftas barels krīt un Latvijā benzīna cena krīt, tad Latviešu politiķi izdarīs tā, lai cena pieaug 8D

Quo Vadis, Lettonie?

17. Decembris 2008, 14:49

Судраба: политики "сорвали стоп-кран"
DELFI
17 декабря 2008 14:05
Распечатать Распечатать
Послать Послать
Сообщить об ошибке Сообщить об ошибке
(23)Читать комментарии Читать комментарии

С принятием плана стабилизации экономики политики "сорвали стоп-кран", не предусмотрев при этом никаких мероприятий для развития, пишет в своей статье в газете Dienas Bizness глава Госконтроля Ингуна Судраба.

"Видя то, насколько сократяться доходы бюджета в будущем году, было необходимо очень быстро реагировать на то, чтобы не допустить таких расходов, которые невозможно финансировать. Да, дефицит бюджета надо было ограничить. Но за этим должы следовать конкретные шаги, которые направлены на стабилизацию экономики и ее рост в будущем году. В нынешнем плане я вижу этакое "срывание стоп-крана" — работа остановлена, ограничена. Я не вижу развития в будущем", — пишет Судраба.

По мнению Судрабы, простое снижение расходов при условии, что вся остальная политика остается прежней, не обеспечивает экономического подъема в перспективе. Глава ГК полагает, что нужно изменить подход к политике планирования. :iagree:
Publicēt atbildi