Publicēt atbildi

Re: Spams: nanokrāsa Mersedesam

30. Aprīlis 2015, 15:19

Attēls

30. Aprīlis 2015, 15:20

Attēls

30. Aprīlis 2015, 15:20

Attēls

30. Aprīlis 2015, 15:21

Attēls

30. Aprīlis 2015, 16:47

SWAT`s rakstīja:pavasaris, visi kā traki pērk auto... tā ir vienmēr... :ninja:

Fakts.

30. Aprīlis 2015, 21:07

Darkfoxx rakstīja:Šodien aizbraucu uz bezmaksas bosch savirzes pārbaudi, itkā viss kārtībā. Priekšā viss ideāli, bet vadītāja pusē , aizmugurējais ritenis , nedaudz pa labi uz iekšu. Jābrauc iztaisnot!

Arī šodien paspēju, tiesa, Rīgā. Īsi sakot - viss slikti. :haha: Ja rudenī priekša bija ok, tikai pakaļa ne, tad tagad tiešām viss ir slikti :crazy:

30. Aprīlis 2015, 21:09

C180 rakstīja:
Darkfoxx rakstīja:Šodien aizbraucu uz bezmaksas bosch savirzes pārbaudi, itkā viss kārtībā. Priekšā viss ideāli, bet vadītāja pusē , aizmugurējais ritenis , nedaudz pa labi uz iekšu. Jābrauc iztaisnot!

Arī šodien paspēju, tiesa, Rīgā. Īsi sakot - viss slikti. :haha: Ja rudenī priekša bija ok, tikai pakaļa ne, tad tagad tiešām viss ir slikti :crazy:

Neticu nekādām tādām savirzēm. Ja gribat pa īstam, tad brauciet uz Dalanu pie Māra, citādi būs kā Z.V., kas reiz izdomāja neaizbraukt un dabūja tādu savirzi, ka pāris mēnešos jaunas riepas izmeta. Šīs akcijas man atgādina LAMB auto lukturu regulēšanu, kurā vienmēr atrod kaut kādas problēmas, bet pēc tam jābrauc uz servisu labot to, ko LAMB "speciālisti" sastrādājuši.

30. Aprīlis 2015, 21:24

Nu ok, ja tev tur cipariņi kaut ko izsaka, lūdzu, 27.11.2014 savirze pie Māra un šīs dienas pārbaude uz tā Bosch stenda. Lieki piebilst, ka esmu ielidojis pa ziemu (pēc Māra) ar pr.ratiem apmalē un tie ir šķībi uz labo pusi.

Aizmugurē man Bosch pārbaudes džeki pateica tieši to pašu, ko Māris - viens ričāgs skatās uz iekšu, otrs uz āru. Riepu tas neēd. + Māris piemetināja, ka, lai sataisītu, jānomaina tās regulējošās sviras. Man nav pamata neticēt šodienas pārbaudei.

Attēls

Attēls

30. Aprīlis 2015, 21:31

Nav jau runa ko pateica, to spečuki pateiks uz aci, nemaz pie datora neslēdzot. Jautājums ir par datora nolasītajiem datiem un to, ko cilvēks pēc tam pieregulē. Es nespēju ātrumā saskatīt neko līdzīgu, pieņemu, ka esi riepas nomainījis, tad viss var pamainīties, ja ne, tad vajadzētu būt ļoti tuviem, ja ne vienādiem rādījumiem.

30. Aprīlis 2015, 21:36

Nu, jā. Vasaras uzliktas. :D
Publicēt atbildi