Publicēt atbildi

Re: Spama tēma: Murkšķa sauciens pēc Pavasara!

04. Jūlijs 2013, 22:05

SWAT`s rakstīja:
C180 rakstīja:linku es Tev iedevu... :ninja:

Tur nekā nebija, tikai SS meklētājs

ok... meklētājā iemetu kondišku, universāli un cenu max 4k Ls , tad tur izmet visus tādus.

04. Jūlijs 2013, 22:25

C180 rakstīja:
SWAT`s rakstīja:
C180 rakstīja:linku es Tev iedevu... :ninja:

Tur nekā nebija, tikai SS meklētājs

ok... meklētājā iemetu kondišku, universāli un cenu max 4k Ls , tad tur izmet visus tādus.

Tu tiešām domā ka es ceru savu nākošo auto atrast ss-ā???
Es tur paskatijos kas ap ko grozās, noskatiju vienu mersi, kas laikam aizies gar degunu un citādi es meklēju tikai caur draugiem/paziņam.

04. Jūlijs 2013, 22:37

nu es nezinu. Mēģināts jau nav zaudēts.

Mums ir viens W211 universālis , 2.7 CDI , 6pak manuālā. Tik nez par cenu...

04. Jūlijs 2013, 22:39

Nu, jā, paziņas nesen tā stulbi nopirka auto Rumbulā. Nākamajā dienā to salūzušu aizveda atpakaļ, pārdevēji nepukstot atdeva naudu — laikam zināja, ko tirgo... Bet šie turpat paņēma citu auto, tas pēc pusotra mēneša sāka negribēt lekt un vēl nez ko, servisi vien...

04. Jūlijs 2013, 22:55

C180 rakstīja:nu es nezinu. Mēģināts jau nav zaudēts.

Esmu atvērts piedāvājumiem. :nu:

04. Jūlijs 2013, 22:59

Mizx rakstīja:Nu, jā, paziņas nesen tā stulbi nopirka auto Rumbulā. Nākamajā dienā to salūzušu aizveda atpakaļ, pārdevēji nepukstot atdeva naudu — laikam zināja, ko tirgo... Bet šie turpat paņēma citu auto, tas pēc pusotra mēneša sāka negribēt lekt un vēl nez ko, servisi vien...

Kad man draugs meklēja sev Volvo universāli, tad no Rumbulas uz servisu aidzina vienu V70 kuru serviss tā konkrēti izdrāza, lai gan auto izskatijās teicami. Bet tur bija visādi dīvaini brīnumi, kā nepareizi amortizātori u.t.t. pārdevējs kā uzzināja ka auto nav labs uzreiz sāka pustēt ka tie jau sīkumi un ka mēs visi esam idioti.
Tagad viņš braukā caur paziņam dabūtu XC70 un ir ļoooti apmierināts.

05. Jūlijs 2013, 07:30

Mizx rakstīja:Nu, jā, paziņas nesen tā stulbi nopirka auto Rumbulā. Nākamajā dienā to salūzušu aizveda atpakaļ, pārdevēji nepukstot atdeva naudu — laikam zināja, ko tirgo... Bet šie turpat paņēma citu auto, tas pēc pusotra mēneša sāka negribēt lekt un vēl nez ko, servisi vien...

Rumbula ir laimes spēle ar laimes koef.. 1:10000000000000000000000000000000000000, ka būs labs auto :crazy:

05. Jūlijs 2013, 08:40

SWAT`s rakstīja:
C180 rakstīja:nu es nezinu. Mēģināts jau nav zaudēts.

Esmu atvērts piedāvājumiem. :nu:

Tikko tieši ar līdzīgu problēmu saskāros. Pa 4k Ls W211 normālu būs grūti atrast it sevišķi ss.lv. Varbūt vienīgi ar papliku komplektāciju. Vienu brīdi gandrīz paņēmu Volvo V70 (2000-2001) ar veco Audi 2.5 Tdi dzinēju. Jaunākiem jau nāca pašu Volvo ražotais 2.4 CR dīzelis. Tāda gada auto tas 2.5 būtu krietni lētāks, jo nav dārgā degvielas sistēma un tt. Turklāt Volvo parasti nebūtu sapuvis. Cena tādiem ap 2,5 -3k. Vienīgi grūti būs atrast nenobrauktu.
Par meršiem runājot 4k Ls vispār tāda ne šis ne tas summa. Tur drīzāk kaut kas vecs, bet labs sanāk.

05. Jūlijs 2013, 10:30

Attēls

05. Jūlijs 2013, 10:54

Attēls
Publicēt atbildi