Publicēt atbildi

Re: Spams: Fifty Shades of Rost

03. Marts 2015, 14:19

Artūr, kāpēc tu domā, ka par rakstīšanu forumā mums visiem kāds kaut ko maksā ??? :O

03. Marts 2015, 14:51

Misters X rakstīja:Izskatās, ka vairāki emociju ģīmji būs japārdēvē. Cilvēki ,kuriem par godu tie tika ieviesti, ir uzlikuši mīksto uz mums :D

uz ko pārsaukt : baigais : un : vabo : ?

naglijs un panaachu :D

03. Marts 2015, 17:19

Misters X rakstīja:Artūr, kāpēc tu domā, ka par rakstīšanu forumā mums visiem kāds kaut ko maksā ??? :O

Man jau sen ir aizdomas ka jūs visi esat interneta troļļi un strādājat Zimbabves valdības labā. :ninja:

03. Marts 2015, 18:08

Artūrs rakstīja:
Misters X rakstīja:Artūr, kāpēc tu domā, ka par rakstīšanu forumā mums visiem kāds kaut ko maksā ??? :O

Man jau sen ir aizdomas ka jūs visi esat interneta troļļi un strādājat Zimbabves valdības labā. :ninja:

Es Zimbabvi nomainīju pret Igauniju, viņiem vismaz ir veselības apdrošināšana.... :baigais:

Re: Spams: Fifty Shades of Rust

04. Marts 2015, 08:56

:vabo: Moška man piestāv?
:baigais: Arī piestāv?

05. Marts 2015, 08:21

Attēls

05. Marts 2015, 09:10

SWAT`s rakstīja:Es Zimbabvi nomainīju pret Igauniju, viņiem vismaz ir veselības apdrošināšana.... :baigais:

pārbēdzējs ? A igauņu Vana Tallin māki?

05. Marts 2015, 09:12

Artūrs rakstīja:Man jau sen ir aizdomas ka jūs visi esat interneta troļļi un strādājat Zimbabves valdības labā. :ninja:

Kas ir trollis? :O

05. Marts 2015, 11:19

Mjā, jaunā C klasse Sport+ režīmā rullē ..... 2,2 CDI, 170 HP, 400 Nm un 4 Litri patēriņš vidējais. :love:

05. Marts 2015, 12:34

Хеллоу, товарищи. Неужели любителей w124 так мало? Или как ещё объяснить, что разговоров на форумах тех же БэМэВэ в десятки раз больше? В общем, попробовал создать группу на Фейсбуке, w124 Mercedes-Benz Latvia. Посмотрим, что получится. А так всех, милости прошу) Исключительно в целях создать что-то общеполезное.
Publicēt atbildi