Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

20. Novembris 2006, 09:24

Galīgi sabojāta visa diena jau no paša rīta :( Kaut kādi kretīni nolauza manam MB W123 zīmi. Mašīna stāv Rīgas centrā. Nu tāda škrobe, tikai pirms kādām 2 nedēļām uzliku. Arī pārējiem Mersedes šajā ielas posmā aplauza zīmes (vienam jaunākam MB spēja tikai aizliekt, acīmredzot oriģinālā zīme).
Tur tas stulbums, ja es būtu redzējis, kā manam MB (vai arī kāda cita) lauž zīmi, tur nebūtu variantu. :arge: Tā atrautos!

Labi kā ir tā ir, nedēļas laikā sagādāšu citu zīmi. Bet kaut kas jādomā, šitā vispār var palikt vēl bez 4 Ls. :( :arge: :arge: :arge:

vieta kur lamāties!

20. Novembris 2006, 10:17

[user]193424|RolandsK|[/user]Galīgi sabojāta visa diena jau no paša rīta :( Kaut kādi kretīni nolauza manam MB W123 zīmi. Mašīna stāv Rīgas centrā. Nu tāda škrobe, tikai pirms kādām 2 nedēļām uzliku. Arī pārējiem Mersedes šajā ielas posmā aplauza zīmes (vienam jaunākam MB spēja tikai aizliekt, acīmredzot oriģinālā zīme).
Tur tas stulbums, ja es būtu redzējis, kā manam MB (vai arī kāda cita) lauž zīmi, tur nebūtu variantu. :arge: Tā atrautos!

Labi kā ir tā ir, nedēļas laikā sagādāšu citu zīmi. Bet kaut kas jādomā, šitā vispār var palikt vēl bez 4 Ls. :( :arge: :arge: :arge:

Tu neesi tas pats kurš Iauto jau savu sāpi izklēdza???

vieta kur lamāties!

20. Novembris 2006, 10:22

Nee, tas laikam buus cits! :D

vieta kur lamāties!

20. Novembris 2006, 10:28

[user]188304|becker|[/user]Tu neesi tas pats kurš Iauto jau savu sāpi izklēdza???

tas puisis ir izdzests un izbanots, ja nesaprot pa labam, tad nu neko

vieta kur lamāties!

20. Novembris 2006, 14:28

Nē, par to otru puisi, kas izkliedza sāpi neko nezinu!

vieta kur lamāties!

20. Novembris 2006, 14:37

Atradu to forumu iauto portālā. Mans sašutums par zīmes nolaušanu ir tik pat liels, bet tapēc jauneiešu ārdīties pa forumiem.
Šodien vispār kaut kā neiet: 1) zīme nolausta;
2) augstskolā viens paniedzējs arī izbojāja garīgo :( ;

Īsāk sakot braucu pēc zīmes uz veikalu. Vismaz kaut cik gribu sev uzlabot omu.

vieta kur lamāties!

20. Novembris 2006, 16:19

Uzlabo omu un pērc tēmekli no w210 ,būs tikai labāk -16 Ls. 8)

vieta kur lamāties!

20. Novembris 2006, 17:47

Es šodien matenē dabūju 5!!! :cry:

vieta kur lamāties!

20. Novembris 2006, 17:56

Runā, ka no jaunā gada biļete sabiedriskajā maksās 0,40 Ls!

vieta kur lamāties!

23. Novembris 2006, 17:42

:cry: :x :evil:
Sammita laikā jāstrādā... :arge: :arge: :arge: :arge:
Tas noteikti veicina mīļas jūtas pret darba devēju...
Publicēt atbildi