Publicēt atbildi

Re: Spams: botu sarunas- BETA

13. Decembris 2014, 11:07

Kā to sauc? Autopid***as???
Attēls
http://www.delfi.lv/auto/zinas/foto-bulgars-savu-bmw-parbuvejis-par-paaudzi-jaunaku.d?id=45335896

13. Decembris 2014, 13:00

Papis rakstīja:Kā to sauc? Autopid***as???
Attēls
http://www.delfi.lv/auto/zinas/foto-bulgars-savu-bmw-parbuvejis-par-paaudzi-jaunaku.d?id=45335896

Kaut kad senāk te biju licis saiti uz tūninga firmu Vācijā, kas specializējusies tikai uz šādu pārbūvi pa modeli vai diviem jaunāku MB. Pieprasījums tāds, ka pietiek pilna laika darbam veselam birojam, paraugi salikti rindā, izmaksas lielākas kā vienkārši nopirkt jaunāku MB. Tā ka šādi patiesībā dārgi pārveidojumi ir populāri visā pasaulē. Es vairāk brīnos par turku diskiem un tādām lietām, jo šādas pārbūves var būt ļoti gaumīgas. Konkrētajam arī viss OK, tik cik priekšējā bufera apakšējā daļa varētu būt labāk uztaisāma.

13. Decembris 2014, 13:24

Redzēji pārējās bildes?

13. Decembris 2014, 13:30

Papis rakstīja:Redzēji pārējās bildes?

Redzēju. Izskatās DAUDZ gaumīgāk par Bengla dizaina murgiem, aizmugure izskatās daudz labāk gan par sākotnējo risinājumu, gan par nākamā modeļa aizmuguri. Priekšējā bufera apakša tiešām ir vienīgais, kas neiet kopā ar pārējo auto.

13. Decembris 2014, 13:33

Ņemot vērā to, ka E60 man pašam patīk, tad E39 labāk ir oriģināls. Citādi, kā šim kaķim, izskatās OK, bet pārējais...
Attēls

13. Decembris 2014, 13:52

Misters X rakstīja:
SWAT`s rakstīja:Man rotā ir tādi zaķi kas Amaku noliktu pie vietas ar vienu roku.... Nerunājot par šaušanu.... :baigais:

uffffff........... patīk stingra roka ????

Tāpēc, jau šis aizgāja armijā, viņam patīk, ka uz šo bļauj un izvārta dubļos :mhihi:

13. Decembris 2014, 13:56

Mizx rakstīja:

Kaut kad senāk te biju licis saiti uz tūninga firmu Vācijā, kas specializējusies tikai uz šādu pārbūvi pa modeli vai diviem jaunāku MB. Pieprasījums tāds, ka pietiek pilna laika darbam veselam birojam, paraugi salikti rindā, izmaksas lielākas kā vienkārši nopirkt jaunāku MB. Tā ka šādi patiesībā dārgi pārveidojumi ir populāri visā pasaulē. Es vairāk brīnos par turku diskiem un tādām lietām, jo šādas pārbūves var būt ļoti gaumīgas. Konkrētajam arī viss OK, tik cik priekšējā bufera apakšējā daļa varētu būt labāk uztaisāma.

Attēls

13. Decembris 2014, 14:03

Papis rakstīja:Ņemot vērā to, ka E60 man pašam patīk, tad E39 labāk ir oriģināls. Citādi, kā šim kaķim, izskatās OK, bet pārējais...

Nu, es esmu pretējās domās un E60 uzskatu par diezgan neglītu (pārcentās dizainā), tāpēc man šis pārbūvētais variants patīk labāk. Arī labāk par oriģinālu, kas tika uztaisīts pārāk neizteiksmīgs (par maz pie vizuālā piestrādājuši).

13. Decembris 2014, 14:27

mipe rakstīja:ieraudzīju vecu video

:haha: :super:

13. Decembris 2014, 15:00

Tāds ne pārāk labi izskaties?
Foto pēc smagas ballītes?
Attēls
Publicēt atbildi