24. Septembris 2008, 13:59
tas gan, palasot mēdijus, liekas, ka var kravāt koferus...
ceru, ka tā nav.
par balsošanu- neticu. Tik stulbu sabiedrību (nav uz nevienu personīgi) ir elementāri regulēt. Ja jau 15 gadus visu laiku ievēl vienus un tos pašus āžus, tad man trūkst jebkādu komentāru.
arī tagad tā būs, pārmetīsies uz citām (jaunām) partijām un atkal solīs.....un solīs...un solīs......
24. Septembris 2008, 14:01
[user]2|SZ|[/user]tas gan, palasot mēdijus, liekas, ka var kravāt koferus...
ceru, ka tā nav.
par balsošanu- neticu. Tik stulbu sabiedrību (nav uz nevienu personīgi) ir elementāri regulēt. Ja jau 15 gadus visu laiku ievēl vienus un tos pašus āžus, tad man trūkst jebkādu komentāru.
arī tagad tā būs, pārmetīsies uz citām (jaunām) partijām un atkal solīs.....un solīs...un solīs......
mācētu valodas, sena jau vairs jūs mani te nesatiktu
24. Septembris 2008, 14:05
Es agrāk biju ļoti skeptisks par braukšanu prom.
Bet nu tagad apsveru domu, ka ja te galīgi viss beigsies, tad arī došos vien prom.
24. Septembris 2008, 14:07
Ansi, it kā tur citur būtu baigā Medusmaize..... neesi naivs. Un es zinu, ko runāju.
24. Septembris 2008, 14:07
par to prom braukšanu, kļūst aizvien nopietnāk un nopietnāk.
24. Septembris 2008, 14:08
[user]2|SZ|[/user]Ansi, it kā tur citur būtu baigā Medusmaize..... neesi naivs. Un es zinu, ko runāju.
tajā pašā laikā nostrādā 5 gadus un esi nopelnījis normālu pensiju
24. Septembris 2008, 14:08
LV, kas mums pensiju maksās?
24. Septembris 2008, 14:09
[user]2|SZ|[/user]tas gan, palasot mēdijus, liekas, ka var kravāt koferus...
ceru, ka tā nav.
policijā nav naudas kancelejas precēm, cilvēki raksta ar savām pildspalvām, ko viņi darīs kad beigsies papīrs???? :? ugunsdzēsējiem nav bendžas... labi, ka ūdens vēl ir, a to i ūdeni varēja atslēgt joka pēc
24. Septembris 2008, 14:11
Tu domā, ka tur ir labāk? Es gadu nostrādāju anglijā, bija OK, bet otreiz nekad. atbraucu mājās un esmu sasniedzis daudz vairāk un naudas arī ir vairāk. Es vēl kā pasakā tur dzīvoju, jo bija mēle mutē un labas valodas zināšanas. gāju runāju un prasīju, bet tie kuriem bija bail pašiem ko darīt... Ui, kā viņiem tur gāja. ja gribi, tad es tev varu nolasīt privātu lekciju par dzīvi anglijā un īrijā. domāju, ka pārdomāsi!
Un runājot par vēlēšanām. Vai tad ir citi varianti par ko balsot. jaunā paaudze tak nenāk!!! vieni un tie paši veči arī sēž. Davai dibinam partiju un ejam politikā, domāju, ka varētu kopistiskā kompānijā savest visu kārtībā. un cilvēku atbalstu arī mēs dabūtu. Pieiek čīkstēt, ka visi zog un tā tālāk, sākam rīkoties. Kurš zin, kas ir vajadzīgs lai izveidotu partiju un varētu piedalīties saimas vēlēšanās?!!
24. Septembris 2008, 14:12
[user]466795|Bpa4|[/user]
[user]2|SZ|[/user]Ansi, it kā tur citur būtu baigā Medusmaize..... neesi naivs. Un es zinu, ko runāju.
tajā pašā laikā nostrādā 5 gadus un esi nopelnījis normālu pensiju

Vot tur tev ir taisnība, vienīgais ka nebūs normāla, bet tādam, kā latvijā ir lielākajam vairumam pensionāru!