18. Februāris 2009, 22:40
Tikko biju uz "Manu sievu sauc Moriss". Man pašam patika, varēja kārtīgi izsmieties. Parasti Dailes teātra izrādes pēdējā laikā ne visai un tapēc par šo biju pārsteigts, uz neko arī necerēju. Jau apnicis iepriekš bija vērot katrā izrādē Ķesteri, vienā no galvenajām lomām Džilindžera iestudējumā.
18. Februāris 2009, 22:48
Arī esmu dzirdējis labas atsauksmes. Bet pats neesmu saņēmies.
18. Februāris 2009, 22:52
[user]379|Mizx|[/user]Arī esmu dzirdējis labas atsauksmes. Bet pats neesmu saņēmies.
Tu jau te noliki latviešu teātrus... :whistle:
18. Februāris 2009, 22:56
Noliku. Tāpēc grūtāk saņemties. Bet nav jau korekti nolikt to, ko neskatās, jāredz ir, lai varētu runāt un jāredz arī kas cits, lai ir ar ko salīdzīnāt. Un tepat iepriekšējā lapā Psihs mani tomēr patīkami pārsteidza.
18. Februāris 2009, 23:00
Neredzēju tavu rakstu par Psihu, to gan neesmu redzējis. Man parasti ir tā, ka ir labas atsauksmes, tā pats uz kaut ko saceries un beigās izrāde nepatīk. Man vairāk simpatizē Jaunais teātris. Pirms diviem gadiem gribēju dabūt biļetes uz Latviešu mīlestību, bet jau mēnešiem uz priekšu izpirktas bija. Tagad it kā arī rāda un uz to noteikti gribu aiziet!
18. Februāris 2009, 23:12
Vai kads ir bijis uz Dailes teatra "Shopping & Fucking" ?
18. Februāris 2009, 23:12
Patik tas Moris?
Ja man prasītu, es līdz šim, nevarētu nosaukt nevienu izrādi, kuru apzīmētu ar necenzētiem vārdiem... man tas likās kaut kas katastrofāls...es nesapratu, kur esmu nonācis.
Taisnības labad, jāpiemin, ka ierados tikai uz otro cēlienu, par ko rezultātā biju pārlaimīgs. Laikam liktenis - vienīgā izrādē dzīvē, ko esmu kavējis, un vienīgā, kura tiešām likās psc.
Var jau būt, ka kko palaidu garām ar to pirmo cēlienu, bet šaubos...
18. Februāris 2009, 23:14
[user]222519|Emsis|[/user]Džilindžera iestudējumā.
Dž.Dž. man tā in general ne visai...
19. Februāris 2009, 10:39
MBex300, vecīt tu jau pateici, ka ieradies tikai uz 2. cēlienu

un bez tam 2.cēliena sākums īsti negāja kopā ar pārējo izrādi, vismaz es domāju, kas te notiek.
SZ, šim jau nav Dž Dž, kas ir pozitīvi.
Tam kuram patīk baudīt smalku humoru, šī izrāde varētu nebūt pa prātam.
19. Februāris 2009, 10:49
Nu jā, tapēc es pieņemu, ka varētu nebūt īsti objektīvs spriedumā
Bet es saku - man tas otrais cēliens likās vienkārši katastrofāls. Man radās iespaids, ka tur veču kompānija pataisa sevi par muļķiem un smejās, sava prieka pēc - tā teikt tusiņš uz pohām izklaidējās!