Publicēt atbildi

Jautājumi par EBAY

24. Maijs 2008, 17:40

Padalaties pieredzē ar pārdevējiem - krāpniekiem, neīstu, nekvalitatīvu, viltotu, nepiegādātu preču gadījumos. Ja ir maksāts caur PayPal.
Ar ko sākt problēmas risināšanu, kurā brīdī, un uz ko var cerēt?

Jautājumi par EBAY

24. Maijs 2008, 19:26

Vai kāds varētu palīdzēt un iegādāties vācijas ebay`ā IBM ThinkPad X41 bateriju, es samaksātu skaidrā naudā, negribās man reģistrēties dēļ vienas baterijas, vislabak sofort kaufen sho te:

http://cgi.ebay.de/Lionen-Akku-fuer-IBM ... dZViewItem

Paldies!

Jautājumi par EBAY

26. Maijs 2008, 17:23

[user]1447|MBex300|Konflikti un naudas atgūšana[/user]Padalaties pieredzē ar pārdevējiem - krāpniekiem, neīstu, nekvalitatīvu, viltotu, nepiegādātu preču gadījumos. Ja ir maksāts caur PayPal.
Ar ko sākt problēmas risināšanu, kurā brīdī, un uz ko var cerēt?

Tad par šo nekādu komentu nav...? :ninja:

Jautājumi par EBAY

26. Maijs 2008, 17:37

...kas tad iisti noticis??....nemaksa kaads aliens??

Jautājumi par EBAY

26. Maijs 2008, 18:23

nē, otrādāk - es esmu iegrābies unikālā viltojumā :x par kuru esamību uzzināju divas dienas pēc naudas pārskaitīšnas. nebūtu tik daudz samaksājis, gribētu pat paturēt, piemiņai.
atcelt maxājumu nevar, jo saņēmējs ir verificētais Paypal klients. bet es ar Paypal sāku jau sarakstīties, un viņi man apskaidroja mehānismus no savas puses (neesmu gan vel visu izlasījis - baigi garais penteris). kaut kādi varianti vismaz ir.
man vairāk interesē, vai Ebay ir tāda kā savējā policija, kura reāgē uz konkrētu krāpniecību?
P.S. mans avatars nav saistīts ar tibetiešiem :x ;)

Jautājumi par EBAY

26. Maijs 2008, 18:27

Vienreiz bija tā, ka pārdevējs neatsūtīja preci, klusēja, uz mailiem neatbildēja u.t.t. - visu nokārtoju caur Paypalu, dabūju naudu atpakaļ. Cik zināms, nekādas papildus "policijas" tur nav

Jautājumi par EBAY

26. Maijs 2008, 18:36

kaut ko tādu arī mēģināšu. drusku nepareizi no sākuma noreaģēju, jo pēc naudas pārskaitīšnas viņš vispār neko neatbildēja, bet kad uzzināju ka tas ir viltojums, aizsūtīju tādu textu, ka pēc 10 min ziņoja par preces izsūtīšanu. tagad būs jāiet tā procedūra par neatbilstošas preces saņemšanu...nekad ar to neesmu saskāries.

Jautājumi par EBAY

26. Maijs 2008, 20:41

par ebay viss ir izklāstīts www.ebayforums.lv

Jautājumi par EBAY

26. Jūnijs 2008, 14:12

tiko pirmo reizi atvēru Paypal disputu par neatbilstošas preces saņemšanu. redzēs kā viss izvērsīsies :whistle:

Jautājumi par EBAY

26. Jūnijs 2008, 14:16

man ar reiz bija, viss izdevās, vienīgi bija jāpagaida, kamēr atsūta vietā citu preci.
Publicēt atbildi