Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

21. Septembris 2004, 20:27

[user]2|SuperZigs|[/user]es tak Tev atbildēju...... :?

nu lāb, sorre, :), pamēģināšu ļoti īsi....

vieta kur lamāties!

21. Septembris 2004, 21:40

blja, vakar staavlaukumaa (Vencpilii 1nos naktii) saakot braukt mauka kreisais prieksheejais rats apdzina virsbuuvi izniicinot slieksni un spaarnu!
pidari servisaa piektdien teica ka tas pohuj ka viena skruuve nekjerot... uzlika ljitakus, kuri aciimredzot ir biezaaki kaa blekjinieki un pizdec ir...

karo4e izlamaajos... es shodien visu dienu ar visiem lamaajos!!!

vieta kur lamāties!

21. Septembris 2004, 21:42

A bremzhu disks netika sachakreets? Liekas, ka taa ir pirmaa detalja, kas skar zemi, kad kaukas tamliidziigs notiek...

vieta kur lamāties!

21. Septembris 2004, 21:43

[user]4328|endr4|[/user]blja, vakar staavlaukumaa (Vencpilii 1nos naktii) saakot braukt mauka kreisais prieksheejais rats apdzina virsbuuvi izniicinot slieksni un spaarnu!
pidari servisaa piektdien teica ka tas pohuj ka viena skruuve nekjerot... uzlika ljitakus, kuri aciimredzot ir biezaaki kaa blekjinieki un pizdec ir...

karo4e izlamaajos... es shodien visu dienu ar visiem lamaajos!!!

Nu jaa, ar lietajiem jaabuut uzmaniigam - skruves ta atskjiras no metaala diskiem :whistle:

vieta kur lamāties!

21. Septembris 2004, 21:47

skruuves ta taadas pashas, vienkaarshi rumbai bija viena viitne izrauta un kaa izraadijaas arii paareejaas sachakareetas. ljitokam taas vietas kur skruuves iet cauri izraadaas bija biezaakas kaa metaala diskam, liidz ar to skruuves kjeera tikai aareejo viitnes dalju rumbaa kas nebija paaraak labaa staavoklii un vot blja rezultaats...
bremzhu disks itkaa ok... uz vinja gan auto palika :)
peec tam celjot augshaa steigaa nebija atradies neviens kas norautu ruchnjiku un viens domkrats pievienojaas zaudeejumiem :P

karo4e dirsaa pamatiigaa...

nekas... ir iemesls hadeni paarlasiit ...

vieta kur lamāties!

21. Septembris 2004, 21:50

Es tev varu paraadiit MB gramatu, kur paraadiits, ka metaala diskiem ir vienas skruuves, bet lietajiem citas ;)

vieta kur lamāties!

21. Septembris 2004, 21:53

man vairs nau MB :(
es tagad ar atteelaa redzamo auto paarvietojos...

vieta kur lamāties!

Bet nu jebkuraa gadijumaa - juutu tev liidzi :cry:

vieta kur lamāties!

p.s. jaacer ka Spiegs neizmetiis no foruma un nenobanos :P

vieta kur lamāties!

[user]4328|endr4|[/user]man vairs nau MB :(
es tagad ar atteelaa redzamo auto paarvietojos...

Kuraa atteelaa?
Publicēt atbildi