Publicēt atbildi

Re: vieta kur lamāties!

27. Maijs 2015, 07:07

mipe rakstīja:Kurā servisā remontē?

Sensons atbalsta zagļu biznesu.

16. Septembris 2015, 13:52

Stajanku idioti :amurs:

Attēls

16. Septembris 2015, 14:36

Es savu buferi gan labāk nemaz nerādīšu. Pats gan vainīgs, komplektā ar Latvijas specifiku — 20 cm augsta kanalizācijas lūka, kas nosegta ar dzelzsbetona plāksni. Iekāpu šonedēļ mašīnā, lai brauktu ārā no man nepazīstama pagalma un nevarēju iedomāties, ka kaut kas tāds no šofera pozīcijas neredzams ir aiz ēkas stūra. Komplektā ar veciem bojājumiem apdomāju, vai nav vērts sākt meklēt citu W210 pirmsfeislifta buferi, jo nu jau šis izskatās būs savu nokalpojis un jālaiž pensijā.

16. Septembris 2015, 16:04

Veilande vai Berzins? :baigais:

16. Septembris 2015, 16:15

Bļin esmu lamājies uz šitiem bezsmadzeņu radījumiem, galvenais, tie ir elderly people it īpaši sieviešu kārtas. Es gan negribu uzsvērt cilvēku miesasbūvi, bet galvenais, ka nejūtas vainīgi. Protams ir akurāti un uzmanīgi cilvēki, bet stāvvietās paskaties uz potenciālo vaininieku durvīm - visa kante nodauzīta, pat rūsē.
Es godīgi sakot vairāk nelieku pie pašām lielvaikala durvīm, kaut arī ir laba vieta...

16. Septembris 2015, 18:13

Bet kkur tak tas auto jāliek? Noskrāpēt/iebuktēt risks pastāv no brīža,kad izbrauc no garāžas...

16. Septembris 2015, 18:24

Ugis rakstīja:Bet kkur tak tas auto jāliek? Noskrāpēt/iebuktēt risks pastāv no brīža,kad izbrauc no garāžas...

gandrīz katrā lielveikala stāvvietā ir tālais, tukšais stūris vai daudzstāvu stāvvietas stāvs, kurā blakus brīvas 10-20 vietas un liec kur vēlies. Tad neviens necenšas stāties blakus, jo visi grib izbaudīt plašumu.
Sliktāk Rīgas centra bezmaksas autostāvvietās, jo tur katrs brīvais centimetrs ir vērtība un rezultātā ar skrāpējumiem diemžēl jārēķinās. Bet tad var pieiet aprēķinam no otras puses t.i. cik naudas ietaupīts stundās jeb cik stundās centrā bez maksas turot auto tiek atpelnīta bufera pārkrāsošana.

16. Septembris 2015, 18:49

vw26 rakstīja:Veilande vai Berzins? :baigais:

Kaut kāds tirliņš no paralēlkursa. :D Bet nu vismaz veiksmīgi pie rokas pieķerts un no tāda viedokļa lieta atrisināta... Bet nu tāpat, šogad akadēmijā visi liek tā, ka vienkārši... :lol:

18. Septembris 2015, 16:20

Apskatot cenas Latvijā, Lietuvā, Polijā, Vācijā, es sāku noprast, ka studentam nav pa kabatai iegādāties kupeju, kurai nebūtu KE-Jet. Es gribētu vai nu elektronisko iesmidzināšanu, vai nu dīzeli. Iepazīstoties ar cenām, saprotu, ka būs jāstaigā kājām. :D :(

19. Septembris 2015, 01:00

salventiy rakstīja:Apskatot cenas Latvijā, Lietuvā, Polijā, Vācijā, es sāku noprast, ka studentam nav pa kabatai iegādāties kupeju, kurai nebūtu KE-Jet. Es gribētu vai nu elektronisko iesmidzināšanu, vai nu dīzeli. Iepazīstoties ar cenām, saprotu, ka būs jāstaigā kājām. :D :(

aj labi, neuztraucies. es sasapņojos par C126 un papētot tirgus situāciju - ir vēl bēdīgāk :D
Publicēt atbildi