Publicēt atbildi

Re: vieta kur lamāties!

12. Maijs 2015, 20:07

Nesatraucies, pircēji tādi paši. Skursteņslauķis Ēriks Upītis, IK, 40002160185 tādā pašā stilā čakarē auto pārdevējus, pa vairākām reizēm var pat uz CSDD braukt lai pārrakstītu, tik kaut kādu iemeslu dēļ to neizdarīt, lūdz aizvākt sludinājumus, atteikt citiem pircējiem un pēc tam izdomā kaut kādus iemeslus uzmešanai. Tiesa, klientus skursteņu sakarā arī tāpat uzmet, čakarē gan naudas, gan darbu ziņā, bet laikam jau tādā Krimuldas novadā nav daudz variantu un cilvēki viņu kaut kā piecieš. Diemžēl Latvijā ar "vīrs un vārds" ir milzīgas problēmas, pie mums tas laikam maz kuru satrauc.

12. Maijs 2015, 20:12

Taisnība. Es gan ss.lv sludinājumus dzēšu vien tad, kad konkrēto figņu esmu pārdevis un naudu saņēmis, bet, ja kāds ir aizrunājis, un pa to laiku uzrodas vēl kāds gribētājs, tad gan priekšroka, protams, tam, kas pirmais zvanīja. Parasti pasaku, ka ir jau aizrunāts, bet varu padot ziņu, ja nepaņems un visi ar to allaž ir mierā. Nafig jāčakarē, to es tiešām nesaprotu. :hvz:

13. Maijs 2015, 16:28

Zvanu Pārdevējam - rūsa ir ? Nē, rūsas nav, brauc skatīties......

Atbraucu- VISAS arkas izrūsējušas, slieksnī caurums pirksta lielumā. Durvju malas brūnas......

:rox:

13. Maijs 2015, 18:03

Tagad visiem ir "Orģinālā Rūsa" , tāpēc prasot vai ir "Rūsa" , atbildēs ka viss kārtībā. :D Sludinājumos kuros ir rakstīts, ka ruslans nav, ieskatoties dziļāk bildēs var redzēt , ka rūsa ir, un ir daudz.

13. Maijs 2015, 18:30

Misters X rakstīja:Zvanu Pārdevējam - rūsa ir ? Nē, rūsas nav, brauc skatīties......

Atbraucu- VISAS arkas izrūsējušas, slieksnī caurums pirksta lielumā. Durvju malas brūnas......
:rox:

Tagad tie Tevi sauc par "Tūristu" ;)

25. Maijs 2015, 09:59

Nesen jau teicu, ka W204 tradicionāli tika nozagti spoguļu stikliņi. Šodien biju servisā, ko apdrošinātāji apstiprinājuši, servisā izcēlās ar tekstu, ka lietoti spogulīši vēl nav dabūti, ka viņi tos pārmarķēšot (!!!), tad piezvanīšot un varēšot braukt uzstādīt...
Skandāls gan būs arī par to, ka spogulīši nav auto vecumā, bet jau nesen tāpat pilnīgi jauni uzlikti, tāpēc lietotu uzstādīšana vispār netiek pieņemta kā variants.

25. Maijs 2015, 10:52

bet tas sen ir skaidrs, ka tā spoguļu un sensoru sērga netiks izskausta, kamēr apdrošinātāji akceptēs lietotas detaļas.

25. Maijs 2015, 13:26

Misters X rakstīja:bet tas sen ir skaidrs, ka tā spoguļu un sensoru sērga netiks izskausta, kamēr apdrošinātāji akceptēs lietotas detaļas.

Man jau īpaši patika vārds "pārmarķēšot" un tad aicināšot uzstādīt. Ceru, ka tas servisa vērtētājs tiešām tikai pārteicās.

26. Maijs 2015, 13:35

Mizx rakstīja:
Misters X rakstīja:bet tas sen ir skaidrs, ka tā spoguļu un sensoru sērga netiks izskausta, kamēr apdrošinātāji akceptēs lietotas detaļas.

Man jau īpaši patika vārds "pārmarķēšot" un tad aicināšot uzstādīt. Ceru, ka tas servisa vērtētājs tiešām tikai pārteicās.

Tik tālu sakārtots - būs jaunas, ne lietotas detaļas.

26. Maijs 2015, 23:18

Mizx rakstīja:
Mizx rakstīja:

Tik tālu sakārtots - būs jaunas, ne lietotas detaļas.

Kurā servisā remontē?
Publicēt atbildi