12. Septembris 2014, 14:15
mmm...esmu dzirdējis, ka tos līmējot uz baltas papīra lapas un tad ierāmējot kā fotogrāfiju...netici?
12. Septembris 2014, 15:05
Misters X rakstīja:mmm...esmu dzirdējis, ka tos līmējot uz baltas papīra lapas un tad ierāmējot kā fotogrāfiju...netici?

Līdz šim tiešām neticēju, ka tas ir tavs jaunais hobijs
25. Decembris 2014, 17:38
|
Šo ierakstu izdzēsa
Paupe - 25. Decembris 2014, 17:41.
Iemesls: Atradu to, ko nevarēju atrast :)
|
28. Februāris 2015, 22:18
Krietni trāpīts Brabusam pa pakaļējām durvīm un arku. Nevaru saprast, kur kāds varētu būt noskrāpējis to sānu, jo cik pēdējā nedēļā tas kaut kur atstāts, tā ar to sānu pret ietvi vai pat vispār apstādījumiem. Tā ka mistiski radies bojājums, vainīgais nenoskaidrojams, jāpagaida siltāks laiks un jāorganizē krāsošana. Plats (~10 cm) un dziļš skrāpējums, varbūt mazliet arī bleķi būs jāpataisno.
02. Marts 2015, 13:03
Diemžēl, bet mūsu autovadītāju kultūras līmenis. Arī bija uz MLa līdzīgs pārsteigums reiz. Nez, es jau nu atstātu tel. numuru vai kā, viss taču apdrošināts utt. Ja nu tomēr kāda kamera piefiksē, un aizbrauc, tas taču pielīdzināms avārijas vietas atstāšanai?
03. Marts 2015, 23:12
Misters X rakstīja:Diemžēl, bet mūsu autovadītāju kultūras līmenis. Arī bija uz MLa līdzīgs pārsteigums reiz. Nez, es jau nu atstātu tel. numuru vai kā, viss taču apdrošināts utt. Ja nu tomēr kāda kamera piefiksē, un aizbrauc, tas taču pielīdzināms avārijas vietas atstāšanai?
Droši vien baidās bojāt bonus-malus klasi... Bet par avārijas vietas atstāšanu 70 EUR, ja tagad nejaucu. Nesen viens šoferis tā iekrita — šķita, ka nav aizskāris citu auto, nekādus bojājumus nepamanīja, bet izrādās, ka bija, ekspertīze noteica, ka vainīgs. Man gan sanāk stulbāk, jo, kā jau teicu, nekādi nevaru iedomāties kur tas sāns pēdējās nedēļas laikā bijis "pieejams", nav pat kur mēģināt ko meklēt. Braucot arī nekas nav gadījies.
04. Marts 2015, 00:25
Mizx rakstīja:Misters X rakstīja:Diemžēl, bet mūsu autovadītāju kultūras līmenis. Arī bija uz MLa līdzīgs pārsteigums reiz. Nez, es jau nu atstātu tel. numuru vai kā, viss taču apdrošināts utt. Ja nu tomēr kāda kamera piefiksē, un aizbrauc, tas taču pielīdzināms avārijas vietas atstāšanai?
Droši vien baidās bojāt bonus-malus klasi... Bet par avārijas vietas atstāšanu 70 EUR, ja tagad nejaucu. Nesen viens šoferis tā iekrita — šķita, ka nav aizskāris citu auto, nekādus bojājumus nepamanīja, bet izrādās, ka bija, ekspertīze noteica, ka vainīgs. Man gan sanāk stulbāk, jo, kā jau teicu, nekādi nevaru iedomāties kur tas sāns pēdējās nedēļas laikā bijis "pieejams", nav pat kur mēģināt ko meklēt. Braucot arī nekas nav gadījies.
AKP 126.2 ir nopietns pārkāpums. Bija
"uzliek naudas sodu no divsimt līdz piecsimt latiem vai atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz laiku no divdesmit četriem līdz trīsdesmit sešiem mēnešiem."
EUR versiju neatradu.
04. Marts 2015, 00:35
Tik traki nebija. 70 EUR. Varbūt tāpēc, ka tiešām defekts redzams tikai vienam auto un šoferis nenojauta, ka ir bijis kontakts.
LAPK, 149.16.5.2:
"Par ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšanu pēc ceļu satiksmes negadījuma, pārkāpjot noteikto kārtību, —
uzliek naudas sodu velosipēda un mopēda vadītājam no septiņiem līdz piecdesmit pieciem euro, cita transportlīdzekļa vadītājam uzliek naudas sodu no septiņdesmit līdz septiņsimt euro un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz laiku no trim mēnešiem līdz diviem gadiem vai bez transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšanas."
10. Marts 2015, 20:11
Šovakar uz Deglava ielas piedzīvoju kādu pilnīgi neadekvātu, klaji nihilistisku, citiem ļoti bīstamu melnas Mercedes S-Klases "izpildīšanos" - auto kolonnas apdzīšanu milzu ātrumā pa pretējām braukšanas joslām (aiz dubultās nepārtrauktās joslas!!), kā arī aizlīšanu visiem priekšā krustojumā un aizbraukšanu vēl pie sarkanās gaismas (kā 90-to gadu sākuma treniņbikšaino bandītu laikos)...
Iespējams, ka tas pats ******, kas šajā video:
http://www.delfi.lv/video/aculiecinieks ... d=45666894, lai gan video nevar saprast, kas tā par marku.
Nummurs nebija aizsegts, bet apgaismojuma dēļ praktiski nebija salasāms.
Žēl, ka cilvēkam ir Mercedes, bet nav smadzeņu (apkauno MB marku).
Šādu neliešu dēļ katru gadu uz ceļiem iet bojā nevainīgi cilvēki, pat veselas ģimenes...
12. Maijs 2015, 19:28
Man nav tik nopietnas problēmas, kā Jums, bet tomēr.
Nolēmu iegādāties mašīnu uz rezerves daļām, pārdošanai, ss.lv stāvēja e220 97.gada, Tukumā (no manis ap 300km) it kā sakarīgs, pa 200eur, no sākuma nesapratu, joks, vai cena nav par visu auto, sazvanīju, visu sarunāju, viss ir tā bija kā vajadzētu, svētdienas dienā izdevās atrast cilvēku ar trali, kad izbraucu, sazvanījāmies, sarunājām, ka viss kaŗtībā, izbraucam, pēc 4h būsim pie viņa. Aiz Ķeguma zvana svešs numurs, vīrietis prasa, vai es par to E-klasi, es pateicu, ka jā, esam maksimums, stundas attālumā, un viņš man pasaka, ka mašīnu tikko pārdeva, iepriekš sakot, ka sludinājums uzreiz izņemts, pārbaudīju pirms izbraukšanas, tā tiešām bija, bet es teicu, ka jau bija sarunāts, uz ko man pateica: "piedod, nokavēji". Nezināju, kur no laimes likties. Paliku bez mašīnas un laba naudas daudzuma.