Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

25. Maijs 2012, 16:10

25 May 2012 12:38:48 SJ rakstīja:
jaa, no mana C140 ... kam vinji ir vajadzigi? :D tikai kruumos pec tam izmest. Man, paldies Dievam, slotninjas veel nezaga ... un cerams, ka arii nezogs. Pie tam, w140 taas slotinjas ir diezgan gruuti atvienot, kad taas ir apakshaa.

Esmu dzirdēji ka zog spoguļus šitiem :doh:

vieta kur lamāties!

23. Jūnijs 2012, 11:32

Esiet sasodīti uzmanīgi ar krustojumiem!
CP pogā nost pēc pilnas programmas pat par to, ka esi pārbraucis krustojumu pie dzeltenās gaismas... Luksoforā deg zaļā, tu brauc pāri, un tajā brīdī bez mirkšķināšanās pārslēdzas dzeltenais.
Cauri, sorry, nulle tolerances, smags pārkāpums... Nav īsti šodienas tēma, bet man jau piegriežas Latvija...
Marāle? Stājamies pie zaļā un kavējam satiksmi, ja mums šķiet, ka zaļā gaisma jau kādu brīdi ir degusi... Idiotisms!
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 23. Jūnijs 2012, 11:33, kopā labots 1 reizi.

vieta kur lamāties!

23. Jūnijs 2012, 11:43

Man, piemēram, uzlika sodu par nogriešanos vietā, kur zīme, kas to aizliedz -404, ir pilnībā aizsegta ar kokiem un to lapām. Sarunā ar CP bija jūtams, ka šamiem ir "Rīkojums" strādāt pa maksimumu.

Bet es nelamājos, esmu pārsūdzību procesā. Nekāda pakļaušanās reketam.
Pēdējo reizi laboja ZV - 23. Jūnijs 2012, 11:45, kopā labots 1 reizi.

vieta kur lamāties!

23. Jūnijs 2012, 12:40

23 June 2012 12:32:09 Versipellis rakstīja:
Esiet sasodīti uzmanīgi ar krustojumiem!
CP pogā nost pēc pilnas programmas pat par to, ka esi pārbraucis krustojumu pie dzeltenās gaismas... Luksoforā deg zaļā, tu brauc pāri, un tajā brīdī bez mirkšķināšanās pārslēdzas dzeltenais.
Cauri, sorry, nulle tolerances, smags pārkāpums... Nav īsti šodienas tēma, bet man jau piegriežas Latvija...
Marāle? Stājamies pie zaļā un kavējam satiksmi, ja mums šķiet, ka zaļā gaisma jau kādu brīdi ir degusi... Idiotisms!

Protams, bez jebkadiem personiskiem aizvainojumiem, bet ko Tu parasti dari uz ielam ka visu laiku, visi abizo Tevi un iekulies nepatiksanas?
Tiesam neka personiga, bet ka tev tas sanak? :)

vieta kur lamāties!

23. Jūnijs 2012, 18:19

man gan menti gandriz purna iebrauca tinuzos apli, sie gribeja apli iebrauk pa pretejo joslu :doh: ,tavien gribejas izkapt un pateikt kaut ko paršiem

Re: vieta kur lamāties!

21. Marts 2013, 09:10

Labs rīts,

Ceru ka mūsu starpā nav īsroči ( sapratīsiet kad lasīsiet tālāk). Katru dienu nobraucu ar mašīnu diezgan daudz un ar katru dienu saprotu ka arvien lielāks bardaks darās uz ceļiem, par ceļiem kuri atbilst Zimbabves stāvoklim neko neteikšu jo par to ir izrunāts pietiekami daudz, bet ir cita sāpe, un tas jau diezgan sen ir parādījies. Sāpe un dusmas ir par īsročiem kuriem ir tik īsas rokas kad līdz stūrei var aizsniegties bet tālāk līdz pagriezienu rādītājam rociņas tuklās nesniedzas. Saprotu ka ir mašīnas kurām ražotājs nav uzstādījis pagriezienu rādītājus jo tādus neatzīst vai uzskata par dārgo klientu apgrūtinošu ekstru jau tā pārpilnajā automašīnā. Tik brīžam nesaprotu vai ir tikai atsevišķi brāķi vai tā ir kaut kāda " zaraza" kas ir ļoti lipīga šoferiem. Man liekas ka CSDD vajadzētu sākt kampaņu par šo un CP ņemt tiesības nost jo tādi īsroči parādās arvien vairāk un vairāk!

Zinu ka mums ir valde bet negribas arī visu uzkraut valdie, bet vai nevajadzētu visiem klubiem sākt varbūt no iekšienes par to runāt un tad jau varbūt "uzinstalēsim" pagriezienu rādītājus un sāksim cienīt sevi un apkārtējos.

Lai veiksmīga diena!

21. Marts 2013, 09:57

Jā, diemžēl ir mums uz ceļiem modeļi un blīves, kuriem pagriezienu rādītājs ir vēl neatklāta ekstra. :O

P.S. es tas nebiju, es pagriezinus rādu vienmēr, pat uz gultu ejot :P

21. Marts 2013, 13:57

Vispār jau šī skaitās arī Vācijas lielākā problēma satiksmē. Tā ka neesam vientuļi. Laikam jau šai kampaņai jānāk "no augšas", no CP. Pats gan dažreiz sevi pieķeru, ka aizmirstu laicīgi ieslēgt pagrieziena rādītāju un attopos, kad aiz manis kāds jau ir nostājies, bet tā veicot manevrus rādu vienmēr. Tā iet, ja galva pilna citu lietu. Pilsētā ir ļoti nepatīkami, ja esi (kā izrādās), iestājies aiz kāda, kas blīvā satiksmē nolēmis veikt atļautu kreiso pagriezienu.

P.S. Apzināta braukšana pa vienvirziena ielām pretējā virzienā arī mums kļūst populārāka. Pagājušajā mēnesī šādam braucējam nostājos šķērsām priekšā — palīdzēja.

21. Marts 2013, 22:05

Šo parādību novēroju šonedēļ arī Igaunijā un Somijā. Reti, kur manīju ieslēgtu pagriezienu - viņi savu plānoto kustību parāda ar korpusu.

21. Marts 2013, 23:00

Laikam nopirkšu lielu vecu džipu un nelikšos ne zinis ar pindzeli ik gadu piekrāsošu! :mhihi:
Publicēt atbildi