Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

20. Aprīlis 2012, 18:23

20 April 2012 19:14:40 vabo rakstīja:
izklausās pēc Leišu konstruktora.Vai Jūs te visi ar tādiem ,,šrotiem,, braucat?:mhihi:

Молчать, Волго дривер ! :grudaks:

:shura:

vieta kur lamāties!

20. Aprīlis 2012, 22:00

Es ar savu w124 92g.vēl nekad uz ceļa neesmu palicis,varu samainīt pret VVF autiņu!:super:
Izliekas,ka VVF pati stūrē to MB...:]
Pēdējo reizi laboja guntars45 - 20. Aprīlis 2012, 22:39, kopā labots 1 reizi.

vieta kur lamāties!

20. Aprīlis 2012, 22:02

Da ko tur brīnīties? S klase jau sen nav izturības un uzticamības etalons.
Bet ar 7er un A8 arī nebūtu īpaši savādāk.
Labāk, lai pērk G klasi :super:

vieta kur lamāties!

20. Aprīlis 2012, 23:03

20 April 2012 23:02:45 Richy rakstīja:
Da ko tur brīnīties? S klase jau sen nav izturības un uzticamības etalons.
Bet ar 7er un A8 arī nebūtu īpaši savādāk.
Labāk, lai pērk G klasi :super:
Tas tak tas pats dators. Ne jau mehānisku, bet elektronisku iemeslu dēļ auto pats no sevis mēdz "apstāties", vai ko nu šie stāsta.

vieta kur lamāties!

24. Aprīlis 2012, 18:49

nu mļa šodien tāds besis ibio!!!:dusma: Kāds no darba devējiem var paskaidrot,kas notiek darba tirgū? Jau 3.kompānija pēc pārrunām atsaka darbā ar vienu un to pašu atrunu-Jums pārāk nopietna un liela pieredze,mums neērti piedāvāt tādus objektus kurus mēs būvējām.Kas par h#jņu notiek? Ko tad CV rakstīt?Neko nemāku,neko neesu dariis ,neko negribu darīt bet gribu 5 000 ls pēc nodokļu maksāšanas nedēļā?

vieta kur lamāties!

21. Maijs 2012, 15:11

Nu b*a, beidzot tas notika, 4 gadus neviens to neizdarīja, bet piektdien, stāvot pie kluba, kamēr es spēlēju, TAS notika - NOLAUZTA ZVAIGZNE :( No rīta domāju, ka izlauzīšu rokas par šitādiem jokiem, bet taisni kamerās to vietu neķēra, kur manējais stāvēja :( Kur var iegādāties jaunu? OEM pagaidām nepietiek naudas, esmu gatavs uz china-shit :D

vieta kur lamāties!

21. Maijs 2012, 22:42

24 April 2012 19:49:27 vabo rakstīja:
nu mļa šodien tāds besis ibio!!!:dusma: Kāds no darba devējiem var paskaidrot,kas notiek darba tirgū? Jau 3.kompānija pēc pārrunām atsaka darbā ar vienu un to pašu atrunu-Jums pārāk nopietna un liela pieredze,mums neērti piedāvāt tādus objektus kurus mēs būvējām.Kas par h#jņu notiek? Ko tad CV rakstīt?Neko nemāku,neko neesu dariis ,neko negribu darīt bet gribu 5 000 ls pēc nodokļu maksāšanas nedēļā?

neesmu darba devējs, bet cita pieredze.
vispār lv 3-4 gadus neņēmos. laikam thats ze kī..
caur sudinājumu avīzē.
nu četrciparu skaitlis, bet ne pirmajā ciparā, vinnēju visas kārtas.

vieta kur lamāties!

25. Maijs 2012, 00:31

shodien meginaja nonemt spoguljus. Cik saprotu, vai nu neizdevaas atvienot, vai vnk sabaidijas no ljauzhu daudzuma. Pashaa centraa. Nemaku pat iedomaties, kam var notirgot manus spoguljus ... :D

vieta kur lamāties!

25. Maijs 2012, 01:00

W140/C140?
Man abi spoguļi tādi apgrauzti un apbružāti, vienam stikliņš izplūdis, bet otram aizsargplēvītes nav un līdz ar to tāds kā absūbējis (ka padomju laika tualetes spogulis).
Neskatoties uz to, arī man ir mēģināts spoguļus noņemt. Purniem neizdevās, jo pēc pēdējām nozagšanas reizēm uzsēdināju tos uz Moment supercementa līmes.
Baigā necieņa pret W140 no manas puses - bet labāk, nekā pirkt jaunus spoguļus.
Visvairāk esmu aplasīts (piem, logu tīrītāji, lukturu slotiņas, moldingi, utt) pie "Staburadzes" veikala Tallinas ielā.

vieta kur lamāties!

25. Maijs 2012, 11:38

jaa, no mana C140 ... kam vinji ir vajadzigi? :D tikai kruumos pec tam izmest. Man, paldies Dievam, slotninjas veel nezaga ... un cerams, ka arii nezogs. Pie tam, w140 taas slotinjas ir diezgan gruuti atvienot, kad taas ir apakshaa.
Publicēt atbildi