Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

21. Decembris 2011, 10:26

Rich, mans piegājiens - ja TA jāiet vecākai automašīnai kā 4-5 gadi, parasti cenšos to vispirms apskatīt vispārēji uz pacēlāja.

vieta kur lamāties!

21. Decembris 2011, 10:28

21 December 2011 10:22:11 Amakatanav rakstīja:
Vajadzēja maiņas vecāko un sūdzību pret iepriekšējo inspektoru rakstīt.

Nu tu pasaki, cik sūdzības tu esi rakstījis un cik no tām ir vispār ņemtas vērā ?

Ko tu tur runā? :D Ja autiņam uz stenda tek bremžu eļļa ārā, es vēlētos redzēt to maiņas vecāko, kurš šādu sūdzību vispār pieņemtu.

Sviests.
Pēdējo reizi laboja ZV - 21. Decembris 2011, 10:29, kopā labots 1 reizi.

vieta kur lamāties!

21. Decembris 2011, 10:30

Es ne vienu reizi, jo visas savas 8 vai 9 reizes, ko esmu gājis TA esmu bijis apmierināts ar TA darbinieka darbu. bet bremžu cauruļvadi nesarūsē pa 20 dienām... tik ātri rūsa pat w210 neēd.

Sūdzība par iepriekšējā paviršo darbu.
Pēdējo reizi laboja Amakatanav - 21. Decembris 2011, 10:31, kopā labots 1 reizi.

vieta kur lamāties!

21. Decembris 2011, 10:35

Tā ir zinātniska fantastika- jebkura sūdzība "sabruks" pret faktu, ka autiņam laikaposmā starp 1. un 2. pārbaudi ir radies bremžu sistēmas bojājums. Ierēdņu birokrātiju neatbalstu, bet šajā gadījumā labāk netērēt savu laiku iesniegumiem, kuri tāpat pat īsti izskatīti netiks.

Labāk veikt preventīvo apkopi, pārbaudot vecu lietotu a/m pirms TA termiņa.

vieta kur lamāties!

21. Decembris 2011, 10:42

Sūdzībai īsti nav jēgas. Ja vien tikai atzīmēt faktu, ka iepriekšējais inspektors ir lohs!

vieta kur lamāties!

21. Decembris 2011, 10:46

Tad tev vajadzēja uzdāvināt iepriekšējam inspektoram prezervatīvu paciņu, kā pateicību par viņa darbu:super:

vieta kur lamāties!

21. Decembris 2011, 10:56

21 December 2011 10:46:03 Amakatanav rakstīja:
Tad tev vajadzēja uzdāvināt iepriekšējam inspektoram prezervatīvu paciņu, kā pateicību par viņa darbu:super:

Tas točna!

vieta kur lamāties!

21. Decembris 2011, 11:35

Tev nepaveicās. Bremžu cauruļu rūsa nav katra inspektora mīļākā tēma. Citi tam īpašu uzmanību nepievērš, bet citi pārlieku ņemās. Acīmredzot, pirmais tev bija normāls, paviršs džeks, bet otrais bija trubiņu mīlis.

Varēja būt trakāk - kā bija man, kad trubiņu mīlis uz bremžu stenda tā ņēmās, ka pārplēsa vienu priekšējo caurulīti un tad... no TA prom ar evakuatoru un (to gan tikai starp mums) uz TA atpakaļ savā gaitā bez atļaujas piedalīties satiksmē. ;)

vieta kur lamāties!

21. Decembris 2011, 12:17

Man tak arī septembra apskatē izgāza ar kaut kādiem 7 defektiem, viens no tiem bija nu jau leģendārie bremžu cauruļvadi.
Un tas neskatoties uz to, ka iepriekš auto biju kārtīgi sagatavojis apskatei, novērsis visu, kas bija problemātisks.
Sajūta tāda, ka jāmaina tikai tādēļ, ka jāmaina, kā padomju armijā. Kad servisā vecos cauruļvadus noņēma, tie bija ne ideālā, bet labā stāvoklī, korodējuši nebija vispār. Baigi dārgais prieks sanāca.
Tāpat arī piekasījās lielajām tilta buksēm, kuras nekustējās, bet no ārpuses izskatījās (!!!) nodrupušas. Kad mainīja, izrādījās pilnīgi labas, tikai maliņa bija nelīdzena...
Vispār man bija tāda sajūta, ka TA īpaši piekasās un īpašu nepatiku izrāda pret W140. Pirms manis viens opis gāja ar sarūsējušu Golfiņu, viņu ātri vien izlaida cauri.
Un atkārtotajā apskatē man vienalga skatījās ne tikai to, kas atzīmēts ptotokolā.

vieta kur lamāties!

21. Decembris 2011, 12:34

W140 ļoti patīk kratīt uz stenda. Nezinu cik tur ir patiesība (ļoti tehnisks cilvēks neesmu), bet noslogotu piekari nevar pilnībā pārbaudīt?
Publicēt atbildi