Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

29. Jūnijs 2011, 22:18

29 June 2011 17:38:22 SJ rakstīja:
da tur nav ko osobo raadiiit. :D cl-am bamperis atkal nostraapeets, un sadauziita taa reste ))) bildees neko labi neredz. Zhigam bagaazhnieks kljuva 2 reizes mazaaks. :D

Attēls
Attēls

cik sapratu, tas saskanotais uz maniim nekaraaasies kaa avaarija. Tas ir labi!

Būtu labāk iedevis 100ls pim un miers tag to pašu atstāsi octa nakamgad :d

vieta kur lamāties!

30. Jūnijs 2011, 07:06

29 June 2011 18:20:25 SJ rakstīja:
hmm, ambiicijas ... tur gluuzhi nebija iesaistiitas. :D Driiizaak vnk elementaarrais uzmaniibas truukums + nestandarta celja situaacija) koroche, man pagaidaam ruup tas avaarijas fakts. Ar octu - nu fig s nim, neko jau neizlabosi)) Pashlaik octa bij ap 100 ls, tur jau redzees.

Nav 30% mazāk bonus malus klase, bet gan par vienu klasi mazāk. Ja tā bija 6. klase ar Ls 100 gadā, tad tagad būs Ls 250, ja 7. tad tik traki nav.

vieta kur lamāties!

30. Jūnijs 2011, 08:05

Blin, nu dedam baigi gribeejaas saukt CP )) Un vinjsh peec visa shitaa bija pilniigaa neadekvaataa. Baazt vinjam naudu nebij iespeejams. :D

vieta kur lamāties!

30. Jūnijs 2011, 09:41

29 June 2011 17:58:06 SJ rakstīja:
neee, to visu es saprotu par tiem BM punktiem utt. Mani interesee kosjaks ar to 2 gadu staaazhu - ja es veel kkaadaa avaarijaa iekritiishu, manas tiesiibas aizlido jeb nee? ))) Citiem vaardiem, vai taa ir pilveertiigaa avaarija, vai arii vnk dialogs tikai un vieniigi apdroshinaataaju liimeni? )) Mani tieshi efekts uz vaditaaja aplieciibu interesee) csdd shis csn karaasies?

Tew tiesības var aizlidot tikai tad ja tew sodu punktu skaits pārsniedz 10punkti, ja stāžs mazāks pa 3gadiem.
Kaut vai 10 avarijas taisi, jo ar saskaņoto PUNKTI neuzskaitās, bet ar protokolu 2soda punkti.
Tikai BONUSS MALA gan kritās katru reizi, un tik tiešam ja vairākkārt vienā gadā, tad nākamo gadu nākas ņemt Kredītu OCTA , ko piedāvā Gjensidige :D :D :D

vieta kur lamāties!

30. Jūnijs 2011, 10:13

30 June 2011 08:06:41 Emsis rakstīja:
29 June 2011 18:20:25 SJ rakstīja:
hmm, ambiicijas ... tur gluuzhi nebija iesaistiitas. :D Driiizaak vnk elementaarrais uzmaniibas truukums + nestandarta celja situaacija) koroche, man pagaidaam ruup tas avaarijas fakts. Ar octu - nu fig s nim, neko jau neizlabosi)) Pashlaik octa bij ap 100 ls, tur jau redzees.

Nav 30% mazāk bonus malus klase, bet gan par vienu klasi mazāk. Ja tā bija 6. klase ar Ls 100 gadā, tad tagad būs Ls 250, ja 7. tad tik traki nav.

Slinkums bija rakties likumos, aizsūtiju maili uz LTAB.
Atbilde- Viss atkarīgs no apdrošināšanas dienu skaita (jo vairāk dienu, jo mazāk samazinās), bet ja apdrošināts ir viens transportlīdzeklis vismaz uz 275 dienām, tad klase samazinās par 30%

Viss kā jau iepriekš teicu.
Runāt autoritatīvā tonī par lietam kuras nepārzini ir stils vai dzīves filozofija?

vieta kur lamāties!

30. Jūnijs 2011, 11:43

:D Neraudi! Jo pats runā "autoratīvā tonī" izvēloties pieņēmumus nemaz nepārzinot faktus. Intereses pēc noskaidroju, un, pareizi, vienam auto tie ir 30 %. Ja ir vairāki auto vai pat neliels autoparks klase var pat nepazemināties. Manu kļūdu radīja tas ka 2009. gadā bonus malus noteikumi mainījās kad visiem auto ir viena klase un man tā krita par 1 klasi.

Neuztver visu tik asi! ;)

vieta kur lamāties!

30. Jūnijs 2011, 12:58

30 June 2011 12:43:33 Emsis rakstīja:
:D Neraudi! Jo pats runā "autoratīvā tonī" izvēloties pieņēmumus nemaz nepārzinot faktus. Intereses pēc noskaidroju, un, pareizi, vienam auto tie ir 30 %. Ja ir vairāki auto vai pat neliels autoparks klase var pat nepazemināties. Manu kļūdu radīja tas ka 2009. gadā bonus malus noteikumi mainījās kad visiem auto ir viena klase un man tā krita par 1 klasi.

Nedaudz kulturālāk lūdzu!
Par apdrošināšanas lietām runāju pārliecināti, jo 7 gadus nostrādāju par apdrošināšanas brokeri/juristu.
Vairāku auto (virs 3) un autoparku attiecības ar apdrošinātajiem ir pilnīgi cits stāsts.
Miers mājā! :)

vieta kur lamāties!

30. Jūnijs 2011, 13:42

30 June 2011 13:58:59 Gregers rakstīja:
30 June 2011 12:43:33 Emsis rakstīja:

Nedaudz kulturālāk lūdzu!
Par apdrošināšanas lietām runāju pārliecināti, jo 7 gadus nostrādāju par apdrošināšanas brokeri/juristu.
Vairāku auto (virs 3) un autoparku attiecības ar apdrošinātajiem ir pilnīgi cits stāsts.
Miers mājā! :)

:sveiks::)

vieta kur lamāties!

23. Jūlijs 2011, 12:46

Blin, prieki turpinaas. Shodien parkingaa kaut-kaads meesls iespeera pa vadiitaaja puses spoguli, kas rezultaataa vairs nefunkcionee. Nevar saprast, ar mashiinu tas tika dariits vai speciaali ar roku. Tagad jaameklee tas viss spogulja mehaanisms ar karkasu un stiklu.

vieta kur lamāties!

28. Jūlijs 2011, 18:08

Gadās arī tā: aizbraucu ar G uz tehnisko, vis pa 0000000, te pēkšņi ne no kā parādās degvielas noplūde (labi ka nedabūju 3)pilēja tīri labi. :alko: Vismaz mierina tas , ka pēc stundas meklējuma izdevās atrast vainīgo šļauciņu. :doh: Cerams, ks vairāk tādas extras negadīsies.:D
Toties uz stenda bremzes uzrādīja labus rezultātus - priekša:4,5; pakaļa:4:cool:(ņemot vērā ka auto gada laikā ir 4000 nobraukums un pēc ziemas tas tika izkustināts tikai 7dienās)
Publicēt atbildi