Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

29. Jūnijs 2011, 16:39

Nu nav tik traki ;)

vieta kur lamāties!

29. Jūnijs 2011, 16:42

traki nav, bet neko neredz tajaas fotkaas. Visi bojaajumi sleepti :D

vieta kur lamāties!

29. Jūnijs 2011, 16:42

29 June 2011 16:07:09 Mizx rakstīja:
29 June 2011 16:03:25 SJ rakstīja:
Taa, man šodien baigi labā diena. Iebraucu pakaļā Žigulim ar 27. gadā dzimušo autovadītāju. :D pilnīgs psc. Vectēvs nolēma, ka ir jābremzē grīdā uz tukša krustojuma. Nu, es viņā arī apstājos. Zhigulim aibrauca pakaļa, man ir salauzda numurzīme. >__< Baigi patīkami nav, jo nepraspēju pagarināt kasko.

Cik saprotu, tagad mana OCTA remontē viņu, ja? Un es vnk remontēju pats sevi? Notika viss uz ātruma ap 15 km/h stundaa, jo vnk nepaguvu pilnībā apstāties. Koroče, diena tiešām izprieču pilna ))
Jā, par remontiem esi sapratis. Droši vien punkts par distances neievērošanu.

Jebkurā gadijumā karasies avārija un nošņikās Tev 30% no BM klases, kas savukārt nozīmē,
ka vismaz pāris gadus maksāsi ļoti nejauki dārgu octu.
Priecājies, ka nebija auto uz vecakiem, jo tad visa ģimene maksātu palielinātu cenu.
Ceru Tavam auto nebija 6 BM, jo tad nākošgad ņemsi kredītu octai :D
Šādu gadijumu gan redzu pirmo reiz, ka flinstonbremzes iekš vaz apstādina ātrāk nekā MB :shura::grudaks::super::doh:
Pēdējo reizi laboja Gregers - 29. Jūnijs 2011, 16:43, kopā labots 1 reizi.

vieta kur lamāties!

29. Jūnijs 2011, 16:45

hmm, pat bez protokola?

vieta kur lamāties!

29. Jūnijs 2011, 16:52

29 June 2011 17:45:25 SJ rakstīja:
hmm, pat bez protokola?

Nu ja cietušais izrādīsies samārietis vai svētais un neaizies pie apdrošinātājiem pēc remonta naudas tad protams neviens neuzzinās par avāriju, bet savādāk-iesniegums no cietušā apdrošinātājam-apdrošinātāja iesniegums LTAB- LTAB bāze nomīnuso 30% no BM-nākamgad apdrošinātājs uzmet cenu.
Nu izlasi tak LTAB.lv octas likumus tur tak pieci teikumi. Pie reizes izlasi ko nedrīkst darīt
lai nedabūtu regresu.
Visp, moš octu pirki pie brokera? Tad vari uzzvanīt viņam un šim ir pienākums Tev visu sīki un saprotami izstāstīt.

vieta kur lamāties!

29. Jūnijs 2011, 16:58

neee, to visu es saprotu par tiem BM punktiem utt. Mani interesee kosjaks ar to 2 gadu staaazhu - ja es veel kkaadaa avaarijaa iekritiishu, manas tiesiibas aizlido jeb nee? ))) Citiem vaardiem, vai taa ir pilveertiigaa avaarija, vai arii vnk dialogs tikai un vieniigi apdroshinaataaju liimeni? )) Mani tieshi efekts uz vaditaaja aplieciibu interesee) csdd shis csn karaasies?
Pēdējo reizi laboja SJ - 29. Jūnijs 2011, 17:01, kopā labots 1 reizi.

vieta kur lamāties!

29. Jūnijs 2011, 17:14

29 June 2011 17:58:06 SJ rakstīja:
neee, to visu es saprotu par tiem BM punktiem utt. Mani interesee kosjaks ar to 2 gadu staaazhu - ja es veel kkaadaa avaarijaa iekritiishu, manas tiesiibas aizlido jeb nee? ))) Citiem vaardiem, vai taa ir pilveertiigaa avaarija, vai arii vnk dialogs tikai un vieniigi apdroshinaataaju liimeni? )) Mani tieshi efekts uz vaditaaja aplieciibu interesee) csdd shis csn karaasies?

Neņemšos komentēt šo punktu, jo neesmu ceļinieks. Vnk piestaj pie kādas ceļinieku ekipāžas un pajautā, šo tak pilsētas ielās pietiek- lai atpelna maizi :D
Nesaprotu Tavu uztraukumu- man 9 gadu un 2+ miljonu km laikā 1 avārija i to slapju lapu dēļ.
Tak piebremzē ambīcijas kamēr oficiāli skaities zaļš.
Dialogs ar apdrošinātaju Tev vairs neliksies sīkums kad par 12 mēnešiem Tev palūgs noskaitīt 200-300+ LVL :shura:
Pēdējo reizi laboja Gregers - 29. Jūnijs 2011, 17:17, kopā labots 1 reizi.

vieta kur lamāties!

29. Jūnijs 2011, 17:20

hmm, ambiicijas ... tur gluuzhi nebija iesaistiitas. :D Driiizaak vnk elementaarrais uzmaniibas truukums + nestandarta celja situaacija) koroche, man pagaidaam ruup tas avaarijas fakts. Ar octu - nu fig s nim, neko jau neizlabosi)) Pashlaik octa bij ap 100 ls, tur jau redzees.

vieta kur lamāties!

29. Jūnijs 2011, 17:26

29 June 2011 18:20:25 SJ rakstīja:
hmm, ambiicijas ... tur gluuzhi nebija iesaistiitas. :D Driiizaak vnk elementaarrais uzmaniibas truukums + nestandarta celja situaacija) koroche, man pagaidaam ruup tas avaarijas fakts. Ar octu - nu fig s nim, neko jau neizlabosi)) Pashlaik octa bij ap 100 ls, tur jau redzees.

Uzmanības trūkums+distances neievērošana= estakšumisvisuvaru :D
Sorr, ceru Tev ar humora izjūtu viss ok(man ceru arī)
Pēdējo reizi laboja Gregers - 29. Jūnijs 2011, 17:26, kopā labots 1 reizi.

vieta kur lamāties!

29. Jūnijs 2011, 17:31

da ir jau okey)) mana attieksme te ir driizaak filosofiska - kkad tav vajadzeetu notikt)) labi, ka kameer jauns) mosh praata vairaak paliks :D un paraadiijaas lieks stimuls atkal nokraasot no akenjiem citusho bamperi un samainiiit jau bishk saluuzusho resti )))

smieties par vadiitaajiem ar mazu staazhu - arii ir normaali ))) dabas likums :D
Publicēt atbildi