Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

12. Februāris 2011, 23:18

Mizx, kad būs naud un iemesls :) jānopērk lētie viskiji (par kuriem nesūdzos) abās lielajās bodēs un jānoprovē VIENLAICĪGI. Tikai tad varēs pateikt, kā ir.

Par Grantu runājot, esmu dzēris iepriekš, ar to pašu ūdri :D Nekād vaina nebija. P.S. viskiju dzeru tīrajā, bez uzdzeramā. Šnabi gan nē.

P.P.S anekdote :)

Čalis ienāk lepnā bārā un tēmējot uz augstajiem plauktiem anonsē:
- man, lūdzu, "Cheberzhee" 1939. gada konjaku, 200 g, lūdzu.
- cienītais, šis dzēriens maksā 100Ls/50g
- nauda nav problēma (noskaita cik vajag)
Bārmenis ielej izvēlēto dzerienu, klients:
- jā, un kolu, lūdzu, arī.

vieta kur lamāties!

13. Februāris 2011, 07:41

11 February 2011 13:40:15 Jazznfunk rakstīja:
Misters X, mierīgi! :) Vislabākais ir alumīnijs + dzelzs + sāls. Draudzība uz mūžu.

Kā tur bija, dzelzs oksidējoties uzblīst par 7%?

Nevis 7%, bet 7 reizes :) bikiņ melnās smērītes un viss ir bumbās ;)
Pēdējo reizi laboja Udritis - 13. Februāris 2011, 07:44, kopā labots 1 reizi.

vieta kur lamāties!

13. Februāris 2011, 07:44

12 February 2011 23:18:46 Jazznfunk rakstīja:

Par Grantu runājot, esmu dzēris iepriekš, ar to pašu ūdri :D Nekād vaina nebija. P.S. viskiju dzeru tīrajā, bez uzdzeramā. Šnabi gan nē.

Es uz kāzām biju Grantu iepircis, nez man viņš garšo (nepirku gan Maximā)ir viņam burbona specifiska garša.

vieta kur lamāties!

13. Februāris 2011, 21:11

11 February 2011 13:40:13 Versipellis rakstīja:
Paldies par atbalstu.
Tikko runāju ar vienu fizikas profesoru, viņš apstiprināja manas aizdomas - kāpēc, ja uz ceļa ir liela bedre, simtiem pārbrauc pāri un viens sasit riteni.
Tur jāsakrīt vairākiem faktoriem - auto riteņu izmēram, kustības ātrumam, spiedienam riepās, masai utt. Un tikai pie notekta izmēra/dziļuma bedrēm ar noteiktu bedres malas profilu riepa tiks/netiks pārsista.
Noteikti tajā bedrē trāpīja n-tie auto ar lielāku/mazāku masu, ātrumu un riteņu izmēru. Iespējams, ka pie lielāka/mazāka ātruma arī man nekas nebūtu noticis.

!!!
ja kāds pārvietojas pa Jelgavas šoseju, atkal milzīgas bedres parādījušās uz apvedceļa, kur tas posms iet caur mežu un kur tas dīvainais uzbērums pār neesošu dzelzceļu. Virzienā uz Jelgavu tur zem sniega putras tā izsit, ka arī noteikti pie noteikta ātruma un citu parametru sakritības kāds riteni var pārsist.

Visi šie faktori ietekmē, it sevišķi spiediens riepās. Vissmagāk ja iebrauc bedrē ar nospiestām bremzēm.

vieta kur lamāties!

13. Februāris 2011, 22:15

13 February 2011 21:11:19 Emsis rakstīja:
[...]. Vissmagāk ja iebrauc bedrē ar nospiestām bremzēm.

Lūk, šis tad manā gadījumā laikam bija izšķirošais. Ceļš bija ledains ar sniega putru pa virsu, pirms mainīšanās ar pretī braucošo "plato" (kad sapratu, ka ceļš ir par šauru) laikam nedaudz uzmetu pa bremzēm, jo steidzos... Nekas, šāda pieredze dara gudrāku!

Riktīgi uzmanieties uz Jelgavas šosejas, tur tā kalna galā meža posmā. Tur šovakar ar 18-tiem milzīgo bedru dēļ bija jau notikusi avārija. Nu jau trakas bedres arī virzienā uz Rīgu... bīstama vieta. Galvenais, ka redzēt neko nevar, iznāk uz aklo durt cauri, bet sāpīgi, pamatīga piekares dragāšana.

vieta kur lamāties!

13. Februāris 2011, 23:00

Paldies, 3dien kā reizi jābrauc uz Jelgavu vakarā.

vieta kur lamāties!

14. Februāris 2011, 11:17

šorīt aķītis pievīla... Gandrīz, gandrīs aizgāja un pļerkt... Laikam vajadzēja uatomātiskās gaismas izslēgt. Aizmirsu pavisam.
Tagad ar drebuli gaidu vakaru, kad atkal būs jāšķiļ klāt :D

vieta kur lamāties!

14. Februāris 2011, 11:20

13 February 2011 21:11:19 Emsis rakstīja:
Vissmagāk ja iebrauc bedrē ar nospiestām bremzēm.

Jā-ja redz,ka jāmauc būs caur bedrēm,labāk izspiest sajūgu

vieta kur lamāties!

14. Februāris 2011, 13:40

Pdomājiet, ko mums kaisa uz ielām! Ārā -20°C, autobusu pieturās peļķes! :(
Pēdējo reizi laboja Jazznfunk - 14. Februāris 2011, 13:40, kopā labots 1 reizi.

vieta kur lamāties!

14. Februāris 2011, 13:42

Nu tad jālaiž pie varas ZAĻOS. Nevis tos zaļos, kad sevi dēvē par Zaļajiem, bet īstos Zaļos.

Vācijā atsevišķos regionos Bavārijā, kur ir daudz sniega ziemās, mazielas vispār netīra un nekaisa, dēļ floras un faunas ;)
Publicēt atbildi