Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

26. Novembris 2010, 12:01

Pirmā reģistrācija! Tak što mums ne pa ko nav jauztraucas! Nebraukājam mēs ar jaunām mašīnām! Un vai tiešām kupeja var svērt vairāk par sedanu?

vieta kur lamāties!

26. Novembris 2010, 12:05

26 November 2010 12:01:27 Viks rakstīja:
Pirmā reģistrācija!

Es arī tā domāju. Bet man sāk parādīties daudz oponentu, tādēļ sāku aizdomāties. Cik saprotu, valdībā un CSDD arī ir neskaidrība par šo jautājumu.

vieta kur lamāties!

26. Novembris 2010, 12:10

zvanījām uz csdd, viņi neko nezin! visās ziņās ir teikts, ka pimā reģistrācija! visos piemēros ir jaunie autiņi, tak što pirmā reģistrācija!

vieta kur lamāties!

26. Novembris 2010, 12:30

26 November 2010 12:01:27 Viks rakstīja:
Pirmā reģistrācija! Tak što mums ne pa ko nav jauztraucas!

viņi vel paši nezin, tāpēc es nebūtu tik drošs

es esmu par progressivo, man par 42Ls mazāk tad gadā būs jāmaksā :)

vieta kur lamāties!

26. Novembris 2010, 12:59

Štrunts par nodokļiem :P
Maksāsim un nekur neliksimies.
Bet,tā kā mūs ziema ir pārsteigusi nesagatavotus :P, atgādināšu par vienu ziemas apstākļos "mūžigi" slideno vietu. Katru gadu ziemā tur bijušas problēmas !!! Tā atrodas Purvciemā, Lievārdes un Dzelvavas ielu krustojumā. Nu īpaši jāuzmanās braucot pa Lievārdes ielu virzienā no G.Astras ielas uz Dzelzavas ielu. Šodien ,kad tur braucu ap 12-iem,tur pagriezienā uz zaļās zonas pāri apmalēm "mētājās" 3 gab. auto... Kam disks "lupatās" , kam kāda "ķega" saliekta vai nolauzta :(
Pats ar "aukstiem sviedriem" izvairījos no nevajadzīgām problēmām ! Ticiet, tanī vietā nelīdzēs nedz šipi, nedz arī kādas citas SUPER IZSLAVĒTĀS ziemas riepas !

Attēls

vieta kur lamāties!

26. Novembris 2010, 14:00

26 November 2010 12:59:51 Daniels rakstīja:
Bet,tā kā mūs ziema ir pārsteigusi nesagatavotus :P, atgādināšu par vienu ziemas apstākļos "mūžigi" slideno vietu. Katru gadu ziemā tur bijušas problēmas !!! Tā atrodas Purvciemā, Lievārdes un Dzelvavas ielu krustojumā. Nu īpaši jāuzmanās braucot pa Lievārdes ielu virzienā no G.Astras ielas uz Dzelzavas ielu. Šodien ,kad tur braucu ap 12-iem,tur pagriezienā uz zaļās zonas pāri apmalēm "mētājās" 3 gab. auto... Kam disks "lupatās" , kam kāda "ķega" saliekta vai nolauzta :(
Pats ar "aukstiem sviedriem" izvairījos no nevajadzīgām problēmām ! Ticiet, tanī vietā nelīdzēs nedz šipi, nedz arī kādas citas SUPER IZSLAVĒTĀS ziemas riepas !

Attēls

Moš nevajag skriet iesākumam? :P

vieta kur lamāties!

26. Novembris 2010, 14:24

26 November 2010 12:59:51 Daniels rakstīja:

Attēls

Vakar pa rītam ap to vietu bija 2 gab. auto sabučojušies

vieta kur lamāties!

28. Novembris 2010, 22:39

Varat mani apsveikt mersis ir kluss kā cinka zārks! Vilku vilku inžektora labošanu vo taga izvilku - griez starteri cik gribi nekas nenotiek... nelec maita, pat neiklepojās kroplis tāds!!!! Vakar mērdele pēc pailgākas zāģēšanas pieleca vēl... kā uzsita mīnuss 10 ta kaput!
Galvenais uz pirmdienu saruāju diagnostiku ka tevi jupis!

Ej nu taga pasaki stāvokļa devējs vai starta sprausla vai vēl kāds mēsls kaku tronikā!!! :eede:

vieta kur lamāties!

29. Novembris 2010, 09:24

Vēl nav apnicis?

vieta kur lamāties!

29. Novembris 2010, 10:38

Starta sprauslu pārbaudīt visvienkāršāk.
Publicēt atbildi