Publicēt atbildi

Re: Spams: spama nav un nebūs

19. Augusts 2014, 09:29

:haha:

19. Augusts 2014, 10:02

Neņirdz! :pn: kā var 1A numurs būt TUR ???? Rīgas ielas un numurācija ir vienkārši loģikas paraugstunda....

19. Augusts 2014, 10:37

Misters X rakstīja:Neņirdz! :pn: kā var 1A numurs būt TUR ???? Rīgas ielas un numurācija ir vienkārši loģikas paraugstunda....

Piekrītu. Pamēģiniet pastaigājot pa Elizabetes ielu atast 2. numuru. Izrādās, ka tas ir Pasaules tirdzniecības centrs. Bet pretī AB bankai ir vēl. Kā var zināt, ka no viena "2" līdz otram "2" ir jāsoļo krietns gabaliņš? Un vēl tie varianti, kad ielai viens gals ir vienā "maģistrāles" pusē, otrs otrā, bet pa vidu nekādi nekur nevar nonākt — Mežciemā, Mārupē tādas ielas.

19. Augusts 2014, 10:44

Artūrs rakstīja:Ir kādam kādas atsauksmes par http://www.egzotika.lv lietuviešu riepu kantori? Ir doma no turienes pasūtīt, jo ar visu piegādi dažiem labiem modeļiem sanāk lētāk. :hvz:

Tātad, īsumā par kantori. Riepas nenormāli lētas, bet jārēķinās, ka nav pirmā svaiguma. Manas ir ražotas 2012. gadā. Bet par to cenu es esmu apmierināts, jo braukšu ar tām visu sezonu un tāpat pāris gados nobraukšu. :)

19. Augusts 2014, 11:15

nav fake ? :O

19. Augusts 2014, 12:54

Misters X rakstīja:nav fake ? :O

Izskatās, ka nav. Nu, ja tas ir viltojums, tad ārkārtīgi labs viltojums. :)

20. Augusts 2014, 07:59

Nav nācies pārdot vai pirkt auto 100 gadus.

Kāda tur ir tā seqence? Tipa - aizbrauc abi uz CSDD,pārdevējs noņem no uzskaites,pircējs piereģistrē?

Kurš par ko maksā? Un numurus uz vietas pārskrūvē? Un vai savus vecos numurus es varu arī saglabāt (pārdodot auto) un aizvest uz mājām?

20. Augusts 2014, 09:18

Ugis rakstīja:Nav nācies pārdot vai pirkt auto 100 gadus.

Kāda tur ir tā seqence? Tipa - aizbrauc abi uz CSDD,pārdevējs noņem no uzskaites,pircējs piereģistrē?

Kurš par ko maksā? Un numurus uz vietas pārskrūvē? Un vai savus vecos numurus es varu arī saglabāt (pārdodot auto) un aizvest uz mājām?

Tā droši vien parasti vienkāršāk, ka abi CSDD ierodas un nokārto darījumu uz vietas. Parasti pircējs maksā par pārreģistrēšanu, iepriekšējo mēnešu nodokli parasti maksā pārdevējs, bet tas kā vienojas. Vecos numurus mājās aizvest nevari, tie vai nu paliek uz pārdotā auto, vai vari pārlikt uz nākamo (bet bez LV karodziņiem, ja tādi bija). Tad gan droši vien būs jāsamaksā otram par numuru komplektu viņa auto. Viss kā sarunā.

20. Augusts 2014, 09:40

Mizx rakstīja:
Ugis rakstīja:Nav nācies pārdot vai pirkt auto 100 gadus.

Tā droši vien parasti vienkāršāk, ka abi CSDD ierodas un nokārto darījumu uz vietas. Parasti pircējs maksā par pārreģistrēšanu, iepriekšējo mēnešu nodokli parasti maksā pārdevējs, bet tas kā vienojas. Vecos numurus mājās aizvest nevari, tie vai nu paliek uz pārdotā auto, vai vari pārlikt uz nākamo (bet bez LV karodziņiem, ja tādi bija). Tad gan droši vien būs jāsamaksā otram par numuru komplektu viņa auto. Viss kā sarunā.

Paldies par info! :)

20. Augusts 2014, 09:58

Tagad tur nedaudz viss ir mainījies, kases strādā mazāk, jo var samaksāt uz vietas ar karti, kasē ar skaidru naudu. Ja gribi atstāt sev nummurus tād pirms tam jāveic nummuru maiņa, ~50eur
Publicēt atbildi