Publicēt atbildi

Filmas / Фильмы

09. Marts 2008, 18:19

Man "Jumper" - nu tā... arī biju gaidījis ko labāku, iespaidīgāku...
Tiko aiz gara laika noskatījos "Evan almighty" - (2. daļa filmai "Visvarenais Brūss") Teiktu viegla, jauka ģimenes komēdija.

Filmas / Фильмы

09. Marts 2008, 18:39

P.S. I love You

iesaku aiziet ar sievām/draudzenēm- + kabataslakatus līdzi vairumā paņemat :)

pamācoša un ļoti skumja filma.

Filmas / Фильмы

09. Marts 2008, 18:50

[user]2|SZ|[/user]P.S. I love You

Ja nav noslepums ... kaads filmai sižets ???

Filmas / Фильмы

09. Marts 2008, 18:57

mīlestība, kur viens no abiem pēkšņi nomirst.

Filmas / Фильмы

09. Marts 2008, 19:09

[user]2|SZ|[/user]P.S. I love You

:handshake: es piekrītu, ļoti laba filma..... Tas Īrs bija tik smieklīgs :)

Filmas / Фильмы

12. Marts 2008, 00:02

Noskatījos Krievijas uzņemto filmu, "Strītreiseri"...nu ir skatāma! :)
Ir redzams arī tūnēts w201! :)

Filmas / Фильмы

15. Marts 2008, 15:03

[user]15154|Moskiits|[/user]Rokijs :headbang:

:D :D :D

Aha, vēl Rambo IV neaizmirsti. Šitādu gaļu es sen ne biju redzējis. Īpašie momenti - Slaijs no 50 kalibra Brauninga izrēķinājās ar džipā sēdošo, snaiperis ar Barretu bliež divus ar vienu šāvienu (par trāpīju galvā, tas tā kafiju dzerot :D ), ļaundari finālā nedaudz ar nazīti.... Nu, bērni un sievietes, šīs 120 minūtes variet pavadīt kaut kur citur :D :D

Es te atradru I am a Legend alternatīvu nobeigumu. Cik raksta tīmeklī, tad Youtube nav atrodams, jo ``džeki no augšas`` palūguši neizpaust to, kas DVD diskā kā pielikums pievienots. Klips apskatāms rapidshare linkā. http://rapidshare.com/files/98526491/Th ... legend.rar

Filmas / Фильмы

15. Marts 2008, 15:14

Pēc ieteikuma noskatījos krievu "Мы из будущего". Aizķēra... http://www.m-i-b.ru/ Lai arī humoriņš palien ārā, biki fantastikas, bet tomēr ir kaut kāda patiesība. Tiem, kam tuva rakšanās pa kaujas vietām, varētu būt interesanti. Tiem kam interesē 2PK - domāju būs noderīgi.

Четверо молодых людей ведут нелегальные раскопки на местах ожесточенных боев. Они — черные следопыты, продающие найденные медали, ордена, документы и немецкое оружие. Но однажды вечером начинает происходить нечто странное: в солдатских книжках, вдруг обнаруживаются фотографии самих следопытов. Пытаясь прийти в себя, ребята отправляются купаться в озере и...

Filmas / Фильмы

15. Marts 2008, 16:46

kaut kaa tam I am Legend shitaas otraas beigas paaraak miikstas... orgjinaalaas bija kaa tu saki "galjiigaakas" :D

Filmas / Фильмы

22. Marts 2008, 01:03

izrādās ir iznākusi kaudze ar sērijām no Jericho un Lost 8) Ir darbiņš darāms :ninja:
Publicēt atbildi