27. Septembris 2004, 22:09
[user]2|SuperZigs|[/user]picu ziņā, es te tagad domāju- pasūtīt vai nē........ :|
Man nav bijushi iebildumi - esmu gan pasuutiijis uz maajaam, gan uz vietas pie viniem eedis. Man garshoja. Tachu dazhi draugi saka, ka neesot taadas viniem picas kaa agraak. Nu nezinu - manupraat tas ir individuaali.
Kaa arii - taa kaa ir tomeer shobriid liela konkurence starp picu paardeveejiem - domaaju, ka Pica Luluu nevar paardot sliktaaku picu nekaa kaadreiz vai konkurentiem
27. Septembris 2004, 22:10
nu, man ir negatīva pieredze ar Chilli pica.......atveda aukstas un ne pēc kā negaršoja...vēēē..... :sick:
27. Septembris 2004, 22:13
Pica LuLu ir pat ļoti ok. Dažreiz, pa retam, sanāk biš ne tā, kā vaidzētu, bet tas ir reti, un nekad nav gadijies, ka sūdīgu picu man piegādātu. Vakar vakarā pasūtiju - ļoti pat laba bija. Daudz visa kā virsū, silta, ņammīga....
27. Septembris 2004, 22:13
Eu, a kas par topiku tika piespamots?
27. Septembris 2004, 22:15
[user]387|elSprogo|[/user]Pica LuLu ir pat ļoti ok. Dažreiz, pa retam, sanāk biš ne tā, kā vaidzētu, bet tas ir reti, un nekad nav gadijies, ka sūdīgu picu man piegādātu. Vakar vakarā pasūtiju - ļoti pat laba bija. Daudz visa kā virsū, silta, ņammīga....
Cik zinu, tad Lulu ir terminjhs liidz 1h - ja tiek kaveets, tad it kaa par to var suudzeeties, vai arii sanjemt atlaidi. Man liekas, ka pa telefonu meitene man taa izteicaas.
27. Septembris 2004, 22:15
[user]387|elSprogo|[/user]Eu, a kas par topiku tika piespamots?
Nu redz - tu to nekad neuzzinaasi, jo dzeesene te visu dienu shrubii :cry:
27. Septembris 2004, 22:17
piedod Kupsīt- labošos!
27. Septembris 2004, 22:18
Nu blja.... :arge:
27. Septembris 2004, 22:40
[user]387|elSprogo|[/user]Nu blja.... :arge:
ko???? tas bija pats pirmais topiks šajā saitā..... :x
27. Septembris 2004, 22:41
Ok, beidzot man kaads to pateica...... :|