Publicēt atbildi

Pateicības topiks

03. Jūnijs 2007, 21:40

Paldies Romam par palīdzību pasakot kas tas pa signālu ko auto man mēģina pateikt! Jo parasti citām mašīnām tas ir sarkans un vismaz instrukcija ir arī angļu valodā !

Pateicības topiks

03. Jūnijs 2007, 22:06

Nav par ko! ;)

Pateicības topiks

06. Jūlijs 2007, 18:45

Pateicība Baltikums apdrošinātājiem.
- 1999. gada auto tika nozagti abu spoguļu stikli
- servisa tāme jauniem stikliem bija 520 lvl
- apdrošinātājs apstiprināja tāmi!
- šodien spoguļi "kā jauni".

Pateicības topiks

16. Jūlijs 2007, 10:58

thnx Henim (sveicieni tev vārda dienā!) par labiem ieteikumiem apmekēt Sventes muižu - sanāca atkal mazliet brīvdienās pabraukāt (720 km).

Pateicības topiks

16. Jūlijs 2007, 14:47

Paldies pidarasiem kaiminiem (apmeram veucma ~ 50) iedzera un azikrita sirmis, bled, saka masinu dauzit un riepam gaisu nolaida un olas krasa izkrasoja.... zimi nolaiza( = sirdi salzauza) jo domaja redzi ak ta ir vinu vieta kur es leiku masinu...kaut viniem gonreja bled un caureja 3 gadu garuma mocitu + protmas policija+ vel razborkas bus...bet anyway, paldies - brivdienas jaukas

Pateicības topiks

16. Jūlijs 2007, 15:05

[user]257768|AK77|[/user]Paldies pidarasiem kaiminiem (apmeram veucma ~ 50) iedzera un azikrita sirmis, bled, saka masinu dauzit un riepam gaisu nolaida un olas krasa izkrasoja.... zimi nolaiza( = sirdi salzauza) jo domaja redzi ak ta ir vinu vieta kur es leiku masinu...kaut viniem gonreja bled un caureja 3 gadu garuma mocitu + protmas policija+ vel razborkas bus...bet anyway, paldies - brivdienas jaukas

tiešām kaut kas tāds notiek vēl mūsdienās ?

Pateicības topiks

16. Jūlijs 2007, 15:12

Man pasam soks tads ka seja parvetras ka Frankinstenam...Bled dievs biaj zelgs laikam...pats biju izbraucis ara ar viriem vakarinas.... tad iezvanijas telefons un man kaimisn sito bezprigelu stasta... es braucu atpakal...nav vairka maja aizgaja...pie loga sez u lupi invalidi atsaldetie... nu neko izacausu policiju meirigi apsaktijos aks kaa (nakts bija), no rita pasktijos nav buktes vai saskrapeets....bled sukas...
Kur musdienas sirmaviki zimejas? Un ta pat nav vinu stavvieta (mums numuretas pagalma) - ta ir briva jo tur nedzivo neviens pagaidam....

Pateicības topiks

16. Jūlijs 2007, 15:13

Labi ak man nenacas sito redzet pasa acim.....nepardzivotu

Pateicības topiks

30. Septembris 2007, 19:07

pateicība Domenikss meistariem!

Auto dabūja visus 4 filtrus + eļļas jaunas un vēl šādus tādus sīkumus, un tagad auto vienk. lido !!!!! :girl:

Sajūta tāda kā kādi 30 PS būtu klāt nākuši, un motors tik pareizi un vienmērīgi ceļ :) aš negribējās uz 50 km/h vairs braukt.....

arī attieksme ļoti korekta, laipna un uz klientu orientēta! ;) pat ar tik vecu Ōpi :)

P.S. Uzzināju ļoti interesantas lietas par manu Ōpi! :P

Pateicības topiks

30. Septembris 2007, 21:08

pastāsi man arī ko jaunu uzzināji.
A kādēļ 4 filtri? gaisa,degvielas,eļļas un salona gaisa? :D
Vispār man arī patīk Dominiks. Īpaši ar to,ka drošinātājs panelim maksā Ls 2,30 un jāgaida līdz trešdienai :D
Publicēt atbildi