Publicēt atbildi

AnšaR lēto alus marku apskats

16. Septembris 2008, 21:07

drīz vajdzēs topiku cīņā ar alkoholismu!

16. Septembris 2008, 21:09

ar alkoholikiem nav ko cinities,labak pameklet pretinieku,kas ir skaidra! :lol:

16. Septembris 2008, 21:10

ja godiigi, pie mums te ir izveidojies taads iespaids, ka 2l iepakojumi(tautaa saukti par "dvuljaam") ir bomzh variant. ja grib piekosties, un apkaart ir tik dazhi uzticami draugi, tad veel taadu var atljauties lietot, bet taa..... Man personiigi patiik Baltika 5 un Baltika Kooler. Prieksh garshas izbaudes veel var izshaut kaadu pudeli "Miitavas" bet uz vairumu gan vinjsh neiet, Pilzenes peec taa Miitavas iet iekshaa takaa uudens. Tas arii taads, mans nepilngadiigaa personiskais viedoklis :D

16. Septembris 2008, 21:11

[user]198952|AnsisR|[/user]
[user]514378|libra|[/user]briva latvija!
mans viedoklis.-man alus vispar negarsho,vinsh ir pretigs.alkoholiskos dzeru tadus,kam klat ir garshigas lietas kas nosit alko garshu. bet tapat tos gradus jut un drebuli rausta.
skapiti stav 0,5 litri polu dzeramais spirts ja nemaldos 98%.jau 2gadus stav. 8)

tas jau tā kas kuram prasās..man ir pierasts iedzert un patīk tās sajūtas, paagaidām tļauties arī varu

:iagree: ar mēru protams

16. Septembris 2008, 21:17

baltika man arī garšo, viņš man liekas līdzīgs zetla, dažbrīd liekas pārāk salds uz šķebina!

jā bet tas, ka pēc 4 labā alus pārējie jebkādi iet iekšā kā ūdens gan ir fakts, laikam attiecīgās garšu kārpiņas tiek ļooti pieradinātas un atslēdzas

16. Septembris 2008, 21:19

turpinit tēmu par bitit` matos..
teicu, ka iedzerot patīkama medus garša...tagad 2L iet jau uz beigām un medus garša pārvētusies par sintētisku pēcgaršu :D

bet liekas, ka visi 2L (arī tiek saukti par ciskiniekiem) garšo apmēram vienādi

16. Septembris 2008, 21:34

kogda ja bil molodoj bilo takojo pivo ,,Satans,, 12%,s utra na poh 2 butilo4ki i Ti na4inajew zelonim 4ertikam belije bantiki na roga navjazivatj :D

16. Septembris 2008, 21:35

[user]198952|AnsisR|[/user]turpinit tēmu par bitit` matos..
teicu, ka iedzerot patīkama medus garša...tagad 2L iet jau uz beigām un medus garša pārvētusies par sintētisku pēcgaršu :D

A kapec tikai 1 alus ??? :blink: "AnšaR lēto alus marku apskats" gaidam vel ar atskaiti :D

16. Septembris 2008, 21:38

[user]173655|vabo|[/user]kogda ja bil molodoj bilo takojo pivo ,,Satans,, 12%,s utra na poh 2 butilo4ki i Ti na4inajew zelonim 4ertikam belije bantiki na roga navjazivatj :D

man liekas, ka vēl tagad ir sātans 12%
tas jau bija alus par kuru visi smējās un tjipa nedzēra....tjipa :lol:

16. Septembris 2008, 21:39

[user]272341|DEALER|[/user]
[user]198952|AnsisR|[/user]turpinit tēmu par bitit` matos..

A kapec tikai 1 alus ??? :blink: "AnšaR lēto alus marku apskats" gaidam vel ar atskaiti :D

tikai šodien sāku, bet noteikti bēs vēl ali!
tagad pabeigšu bitit` matos..rīt uzrakstīšu kopsavilkumu un iespējams vakarā jau būs jauns, cits, ja būs iekāriens iedzert
Publicēt atbildi