12. Februāris 2008, 18:05
Gribas padzīvot 80tajos gadostagadējā vecumā......žēl, ka PSRS izbaudīju tikai 3 gadus
12. Februāris 2008, 18:12
Man nostaļģija pēc vecajiem tramvajiem ar vienu lukturi priekšā. Atceros vienu īpaši vecu, kam bija tikai pa vienai benķu rindai katrā malā, bet vidū milzīga rokasbremze kā kuģa stūre. Žēl, pēdējais saglabājies nesen sadega un vairs nebija atjaunojams.
Tāpat par vecajiem apaļajiem trolejbusiem -- kad pēdējo reizi ar tādu braucu (bija sakabināts no diviem, 17. maršruts) tieši iedomājos, ka laikam tā ir pēdējā reize, kad tādā sēžu un braucu, vismaz kā parastā trolejbusā. Tāpēc to labi atceros.
12. Februāris 2008, 18:15
"Tāpat par vecajiem apaļajiem trolejbusiem -- kad pēdējo reizi ar tādu braucu (bija sakabināts no diviem, 17. maršruts) tieši iedomājos, ka laikam tā ir pēdējā reize, kad tādā sēžu un braucu, vismaz kā parastā trolejbusā. Tāpēc to labi atceros."
A es tādu stūrēju 8)
patēvs bij troleibusa šoferis n šis pa naktīm dzenāja troļļukus, so apmēram 11 gadu vecs bik pabraukājos ar trolejbusiem, arī to veco... jaunie (vecās kantainās škodas) salīdzinot ar to veco mamutu bija raķetes un izskatijās krutāk (dēļ daudzajām lampiņām
.gif)
)
15. Februāris 2008, 09:36
Kātoju uz darbu un domāju...
Cik labi būtu šačinīt kādu W123. Nokrāsot Tumši ķiršu sarkanā krāsā, ielikt samta salonu, slaveno 3,0 turbodiesel.... ehh.
15. Februāris 2008, 09:39
Ar ādas salonu?
15. Februāris 2008, 09:42
Es tak rakstiju,ka ar samta salončiku.
15. Februāris 2008, 09:43
Ai labi - neiebrauci.... :whistle:
15. Februāris 2008, 09:45
Nu nostaļģija... Tā tak relatīvi viegli izdarāma lieta, vajag tik atrast to lietaskoku!
15. Februāris 2008, 09:51
nav laika tirināties pa garāžām vairs. Mācības ir sākušās un tuvākos 2 gadus turpināsies...
15. Februāris 2008, 09:54
Nuuuu... Ar tādu pieeju nekad neko neizdarīsi! Visam laiku vienmēr var atrast, ja tiešām ir tāda vēlēšanās! Katram ir tikai 24 h dienā, atliek tās izmantot pēc iespējas lietderīgāk!