Publicēt atbildi

Interesanti sludinājumi tīmeklī..

03. Marts 2011, 20:04

Nr1
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/mercedes/clk430/peixg.html|Nr2
Man personīgi siekala tek par vienu no šiem! Es skatos uz šī gadsimta auto, jo tie vecie, piedodiet, ir savu mūžu nokalpojuši un viņu resurss jau sen beidzies. Šādu auto es tiešām izmantotu brīvdienām un viņš manai sirdij liktu pukstēt straujāk. Taču man nav grūti atdzīt, ka nevaru tādu pacelt, tādēļ es nepamatoti nekritizēšu lietas, kuras nezinu, jo daudziem vecajiem autiņiem, jau sen ir rezervēta vieta zem preses.
Pēdējo reizi laboja Papis - 03. Marts 2011, 20:05, kopā labots 1 reizi.

03. Marts 2011, 21:26

Papi, diskusija par to, kādus auto pašiem gribas, tā mums citur. Redz, man, piemēram, kompromisu kompromiss būtu šis auto, bet no otras puses tur nekā interesanta un unikāla. Bija pat labāks, uz to ilgi siekalojos, tikai cena īsti nav pa kabatai. Jāpaciešas. Bet tajā ir viss, kas man vajadzīgs un braukšanas parametri atbilstu manām vajadzībām un iespējām.

03. Marts 2011, 21:32

Tagad es, laikam, sapratu, kurš izvēlējās krāsu G klasei. :mhihi:

Bet salons tam SL`am ir vienkārši :onane:

03. Marts 2011, 21:40

Kā teiktu Mīlulītis - seven gā tronik! :haha:

03. Marts 2011, 21:58

Un vispār - tie abi ir :navsuper:
Lūk uber alles das auto: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/retro-cars/dxcnk.html
:smokin:

03. Marts 2011, 22:01

03 March 2011 21:32:34 Roma rakstīja:
Tagad es, laikam, sapratu, kurš izvēlējās krāsu G klasei. :mhihi:

Bet salons tam SL`am ir vienkārši :onane:
Nē, man vai kādam citam pie krāsas nebija nekādas teikšanas. Krāsu izvēlējās pēc G-klašu krāsu kataloga un visus pārsteidza, meistari arī brīnījās, līdz nenokrāsoja, tad viņiem jau ļoti iepatikās. Iepriekš bija tajā baisajā brūnajā krāsā, izskatījās mūžīgi netīrs, pat tad, kad tikko nomazgāts...

08. Marts 2011, 23:05

C123 2,4 daizelis 4 500 Ls :shura:

Attēls

08. Marts 2011, 23:08

Izskatās pēc ādas salona un krutiem diskiem. :D :cool:

08. Marts 2011, 23:46

To es saprotu interesants sludinājums! Vel interesantāka varētu izvērsties saruna mēģinot auto cenu noklaulēt...10 reizes :D

09. Marts 2011, 00:13

Varbūt cilvēks kļūdījies un ielicis vienu nulli vairāk :hvz:
Publicēt atbildi