Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: vieta kur lamāties!
AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2009, 15:14 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Septembris 2006, 10:06
Atbildes: 248
3) Par bērnudārziem jau teicu — mani paziņas par to nesūdzas. Nezinu, es laikam dzīvoju citā valstī. Vai arī risinājumi citi, bet problēma tā nav.

Ko noziimee nesuudzas? Ja Tu zini 1 vecaakus no 10, kas nesuudzas, tas nenozime, ka problemas nav. Paskaties statistiku, cik gaida rindaa.

4) GP un ārvalstu ražotāji... Vai tad pie mums ko LABU no a līdz z var saražot? Arī es ja pērku, tad tikai labāko, nevis kaut ko, kas pagadās. Ja nevaru nopirkt labāko, tad nepērku nemaz. Tāpēc nekad neizpratīšu pukstēšanu par to, ka kāds ir atļāvies samaksāt mazliet vairāk par lietu, ko cits pērk varbūt pat uz pusi lētāk. Jūs te visi braucat ar Mercedes — tātat tā ir izšķērdība un līdzekļu izsaimniekošana, jo citi tik pat apmierināti braukā ar golfiem, fiatiem un hvz vēl ko.

Ja Tu izlasitu manu komentu, tad buutu sapratis ,ka es biju domaajis viena rozotaaju preses, kas ir funkcionali lidzigas tikai dazadaas cenu kategorijaas. Man darba masiina nav Mercedes, jo to funkciju veiksanai, kadaam ir paredzeets darba auto, pietiek ar Skodu. Nevajag gaismekli, kas maksaa 500Ls/gab, ja to pasu var panaakt ar 150Ls/gab.

Bet viss, par šo es te vairs nekomentēšu. mbclub.lv = vissirslikti.lv jo ko labu te izlasīt grūti. Neiešu te viens ar vējdzirnavām cīnīties.[/quote]

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2009, 16:33 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 904
Atrašanās vietas: N57.0556 E24.0701
Mašīna: Jeep
Žēl, ka es neesmu viens no tiem taviem paziņām, Mikus, kuri nesūdzas par bērnudārziem. Gan tālajos 1999 gadā, gan tagad..
Bet par visām koncertzālēm un pilīm mans viedoklis ir noliedzošs.
Es, kā viena daļa no sabiedrības, neatbalstu dārgu un tajā pašā laikā neefektīvu projektu realizāciju, ko par tādu uzskatu GP. Un pats galvenais, laikā, kad tiek sludināts blokādes režīms. Šeit gāja runa par darba vietām un Valdo ļoti precīzi atzīmēja par projekta risinājuma/izmaksu daļas samērību. Tas ir raksturīgs praktiski visiem projektiem, kuros es esmu piedalījies no sava torņa. Nu labi, kas no kalna iesācis velties, to vairs neapstādināt. Starp citu, sīkums, bet līguma parakstīšana par KZ projektu 30.decembrī - tas nu tāds netaktisks gājiens man liekas. Kaut arī pirms pusmēneša izskanēja paziņojums, ka tomēr to atliks. Bet nu iespējams, ka es lasu ne to, patieso, masu mēdiju.
Par piedalīšanos balsošanās. Varu ar pilnu atbildības sajūtu teikt, ka esmu piedalījies gandrīz visos balsojumos un referendumos, bet nu motivācijas kā nav tā nav. Nevar teikt, ka nav arī plusu, bet kaut kā tie plusi nāk tikai tad, kad mīnusu rezultātā ir pienācis .. Pie tam paklausoties Saeimas dabates pa radio/tv, rodas pamatīga vēlēšanās ar visiem kalibriem pa noteiktām koordinātēm nodot. Nu tas taču ir bērnudārzs ar resniem audzinātājiem priekšgalā, nē - pakaļā.
Tā kā katram ir savs viedoklis un esam tiesīgi to izteikt, ko arī šeit darām. Bet es noteikti nebalsošu par tevi, Mikus :D Piedod, bet tu no reālās dzīves tāds atrauts liecies. Vai nu arī otrādi - liela daļa no šejieniešiem..

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2009, 18:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]348501|eede|[/user]
Tad nesaki, ka tās pilis un koncertzāles ir bauigi vajadzīgas tagad!!!

lai ceļ bērnu dārzus no vietējiem, hoķ FIBO blokiem, kurus ražo Iecavas pusē (pilna noliktava tagad stāv) un metālu no Metalurga iepērk un aida viss o.k. + kārtīga kontrole pār apakšuzņēmējiem nodokļu jautājumā un darba kvalitārtē un viss o.k.

+1

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2009, 20:02 
Lietotāja avatārs
Tagad Nekā personīga tieši rāda par noslēgto līgumu.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Janvāris 2009, 15:56 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 16:27
Atbildes: 5310
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes-Benz
Citēt:
[user]633369|Rainmaker|[/user]Tagad Nekā personīga tieši rāda par noslēgto līgumu.

"Līgums par Rīgas koncertzāles projektēšanu noslēgts neinformējot ministru prezidentu"

http://www.db.lv/Default2.aspx?ArticleI ... e&open=sec

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Janvāris 2009, 21:07 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Ai, ko pukstat par to koncertzāli. Tagad, kad ekonomikai ir problēmas kā reizi vajadzīgi valsts pasūtījumi, daudz un visi. Tas ir normālākais risinājums krīzes pārvarēšanai, veca patiesība. Un tāpēc tagad ir jāceļ viss, ko vien var uzcelt. Arī koncertzāle. Tiltu mums nelaikā cēla, tā arī visa bēda, tagad tam īstais laiks!

Es saprotu, ja nauda tiek likta lietās, kas rada pievienoto vērtību un ienākošu naudas plūsmu nākotnē. Bet ierēdņu un konsultantu sauklis, ka nauda ir pēc iespējas ātrāk jāiztērē ir vienkārši murgs.

Nu labi, pieņemsim, ka mums, lielai ģimenei jeb valstij ir nauda. Tagad par šo naudu uzcelsim lielu ēku. Labi, tā saujiņa vietējo, kas ceļ, atskaitot materiālu izmaksas kādu laiku būs paēdusi. Un tālāk ? Mums bija nauda, tagad ir māja, tikai - vai šī māja spēj ģenerēt naudas plūsmu priekš tā, lai tagad būtu arī ko ēst ?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Janvāris 2009, 05:17 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Oktobris 2007, 19:25
Atbildes: 2301
Atrašanās vietas: W25
Mašīna: nopietnu seju
pļe! Skopais toč maksā divreiz! :arge:
Nopirku reduktoru pistolei pa `lēto` - tagad to reduktoru varu iespraust kaut kur un staigāt laimīgs! Nu i na h! :arge:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Marts 2009, 14:27 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

^$%*^&^&^%

BTA ir normāli cilvēki vismaz...eksperts vakar apstījās un beigās teica, lai šodien vēl piebraucu, dienasgaismā..

un labi vien bij, ka paklausīju, noskaloju - atklājās vēl švīkas uz aizmugurējā bagāžnieka paneļa, virs bufera zonas.

idiotiskie svētdienas braucēji ar saviem " ja sputala pedali, ja ozhenj izvinajusj" :x

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Marts 2009, 16:22 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 16:27
Atbildes: 5310
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes-Benz
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]

idiotiskie svētdienas braucēji ar saviem " ja sputala pedali, ja ozhenj izvinajusj" :x

kurš nekļūdās?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Marts 2009, 16:30 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

par kļūdām nav runa. Un ja jauc pedāļus, uz ielas, ar auto, nav jārādās, pie tam vēl sastrēgumu laikos.

Kurš atmaksās man manu laiku, veltot sarunās un diskusijās ar apdrošinātāju ekspertiem?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 5 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012