Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: vieta kur lamāties!
AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2009, 01:23 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
vabo. Nesaprotu, par ko te vispār vērts runāt, ja neej uz vēlēšanām. Tad jau visu mūžu par visu varēsi žēloties, jo pats ko mainīt pat nemēģināji.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2009, 01:32 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]vabo. Nesaprotu, par ko te vispār vērts runāt, ja neej uz vēlēšanām. Tad jau visu mūžu par visu varēsi žēloties, jo pats ko mainīt pat nemēģināji.

da ja nemalenkij rebjonok 4to bi tut sopli raspuskatj.Ja viložil argumenti iz svojego opita puskaj narod 4itajet i delajet vivodi.ja že napisal negolosuju potomuwto NEZAKOVO! i Ja ustraivaju svoju žiznj sam i praviteļstvo neimejet nikakova otnowenije k etomu.ano toļko pridumivajat kak bi menja ewo i diwatj zapretitj.i 4to ja mogu izmenitj.otvetj na vopros-Tebe dajut 3 varianta-prostoje dermo,dermo v krasivoj upakovke ili prosto otkazatsa ot derma.kakoj variant viberew?
p.s. Balatirujsja,dumaju golosa vsego kluba polu4iw.v tom 4isle i moj golos ;) toļko daju 101% 4to goda 4erez dva u tebja nastupit amnezija i zabudew 4to obewal zolotije gori s almaznimi pikami....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2009, 06:46 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]
Citēt:
[user]214137|RTXs|[/user]Lasot Mizx komentaarus, uzreiz rodas priekshstats, ka vinjsh ir erudiits. Bet es kaa regulaars mbclub lasiitaajs, esmu secinaajis, ka visur kur Mizx ieraksta, vinjam ir bijusi kaut kaada saskarsme, kas saak likties diivaini...

Hihihiiiii... 1/2 atbildes ir manā profila informācijā. Otra puse CV. Kur smeļos informāciju? — Dienas Biznesu kā Latvijas ekonomikas presi pārlasu no A līdz Z, tiešām visus rakstus izskatu. Un citādi ziņas uzņemu tikai no radio BBC + esmu uz šādiem tādiem ziņu avotiem parakstījies un tie nāk man uz e-pastu. Tāpēc te laiku pa laikam ielieku kaut ko angliski. Un atmiņa laba, atceros visādas lietas, attiecīgi velku galvā dažādas paralēles — tāds hobijs. Par pārējo t.i. noticēt / nenoticēt — Jūsu darīšana.
t;atad-viss ko zinam smeļamies presē...bet jautājums-cik cieša saskare tad Tev,tieši Tev,personīgi ir ikdienā ar katru no kādas profesijas pārstāvjiem?cik daudzās vietās no tām,ar kurām runājam Tu strādā tieši šobrīd?Ja atbilde nav-lielākajā daļā diendienā..tad-vai vispār ir jēga par to runāt?sen zināms-ka prese un realitāte ir divas dažādas lietas..lai kā necenstos,lai kā nemēģinātu-bet ir starpība-daudz un dikti.tāpēc-bāc-tad jau gudri runāt mēs katrs varam par daudz un dažādām lietām visos veidos...tikai-jautājums par to-cik proporcionāli pareizs būs šis info?un vai ir jēga no tukšām runām?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2009, 10:10 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Septembris 2006, 10:06
Atbildes: 248
1.Visi masu informaacijas liidzekli-tie reaali ir liidzekli, lai manipuleetu ar masaam.
2.Paraadiet man, kaadu jauno vecaaku, kas bez probleemaam var atrast vietu beernudaarzaa.
3. Gp projektaam skatiijos apgaismes projekta dalju. Tad tur ir salikta aparatuura, kas ir no augstaakaas cenu liimenja grupas. Taapeec, runaat, ka daudz naudas sanems par celtnieciibas darbiem ir garaam, jo lielaakaa summa buus par aparatuuru, kas aizies aarvalstu razotaajiem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2009, 14:27 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Paldies par man veltīto uzmanību. Jau rakstīju, ka "Par pārējo t.i. noticēt / nenoticēt — Jūsu darīšana."

1) Mana darba specifika ir tāda, ka parasti vienu gadu "ēdu no viena šķīvja" ar konkrēto uzņēmumu, organizāciju vai valsts iestādi, jo tikai tā var pietiekami iedziļināties viņu ikdienā, problēmās, procesos. Un pēc tam sadarbība turpinās sliktākajā gadījumā kopā esot tikai organizācijas priekos un bēdās. Nezinu, kuru dienu sētnieks atnāca piedzēries, bet pārējos notikumus es zinu.

2) Masu saziņas līdzekļi un manipulēšana... tāpēc jau nelasu tās tukšās runas par to, ka Kargins parakstot līgumu košļāja košļājamo gumiju un viņu pie sētas durvīm gaidīja jauns džips. DB ir fakts, ka Parex pārdots, nevis "kā" pārdots. Un BBC ir pie kājas manipulēšana ar LV pīļu dīķi. Tur par mums pasaka tikai svarīgos faktus.

3) Par bērnudārziem jau teicu — mani paziņas par to nesūdzas. Nezinu, es laikam dzīvoju citā valstī. Vai arī risinājumi citi, bet problēma tā nav.

4) GP un ārvalstu ražotāji... Vai tad pie mums ko LABU no a līdz z var saražot? Arī es ja pērku, tad tikai labāko, nevis kaut ko, kas pagadās. Ja nevaru nopirkt labāko, tad nepērku nemaz. Tāpēc nekad neizpratīšu pukstēšanu par to, ka kāds ir atļāvies samaksāt mazliet vairāk par lietu, ko cits pērk varbūt pat uz pusi lētāk. Jūs te visi braucat ar Mercedes — tātat tā ir izšķērdība un līdzekļu izsaimniekošana, jo citi tik pat apmierināti braukā ar golfiem, fiatiem un hvz vēl ko.

Bet viss, par šo es te vairs nekomentēšu. mbclub.lv = vissirslikti.lv jo ko labu te izlasīt grūti. Neiešu te viens ar vējdzirnavām cīnīties.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2009, 14:31 
Eksperts
Lietotāja avatārs

na vopros tak i neotvetil.otvetj na vopros-Tebe dajut 3 varianta-prostoje dermo,dermo v krasivoj upakovke ili prosto otkazatsa ot derma.kakoj variant viberew?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2009, 14:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Par to man nav ko atbildēt. Ar tādu piedāvājumu vēl dzīvē sastapies neesmu, kad sastapšos, tad zināšu atbildi. Uz "kā būtu, ja būtu" neatbildu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2009, 14:38 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Par to man nav ko atbildēt. Ar tādu piedāvājumu vēl dzīvē sastapies neesmu, kad sastapšos, tad zināšu atbildi. Uz "kā būtu, ja būtu" neatbildu.

vsjo jasno.voprosov k Tebe bolwe net. otvet bil dostoinij politika,kak v Domburšove.Amiņ.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2009, 14:42 
Eksperts
Lietotāja avatārs

3) Par bērnudārziem jau teicu — mani paziņas par to nesūdzas. Nezinu, es laikam dzīvoju citā valstī. Vai arī risinājumi citi, bet problēma tā nav.

:clap: uznaj skoka i komu zaplatili,prostomu narodu eto aktuaļno. :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Janvāris 2009, 14:46 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]

2

4) GP un ārvalstu ražotāji... Vai tad pie mums ko LABU no a līdz z var saražot? Arī es ja pērku, tad tikai labāko, nevis kaut ko, kas pagadās. Ja nevaru nopirkt labāko, tad nepērku nemaz. Tāpēc nekad neizpratīšu pukstēšanu par to, ka kāds ir atļāvies samaksāt mazliet vairāk par lietu, ko cits pērk varbūt pat uz pusi lētāk. Jūs te visi braucat ar Mercedes — tātat tā ir izšķērdība un līdzekļu izsaimniekošana, jo citi tik pat apmierināti braukā ar golfiem, fiatiem un hvz vēl ko.

Tad nesaki, ka tās pilis un koncertzāles ir bauigi vajadzīgas tagad!!!

lai ceļ bērnu dārzus no vietējiem, hoķ FIBO blokiem, kurus ražo Iecavas pusē (pilna noliktava tagad stāv) un metālu no Metalurga iepērk un aida viss o.k. + kārtīga kontrole pār apakšuzņēmējiem nodokļu jautājumā un darba kvalitārtē un viss o.k.

a par bērnudārziem... ja ir gali vai smags naudas maks, tad nav grūti sīko ielikt bērnu dārzā, bet ja esi latvietis parastais tad sūkā ķepu...

Piemērs... Baložos.. sīko pierakstija, kad šis vēl puncī sēdēja.. ar visu to, ka sieva mentenē strādā, bērnu dārzā rtiks tikai ap 5 gadu vecumu.... Ģimene, kur sieva strādā par Prokuroru un vīrs speciālists bankā... sīkais tiks tikai 4 gadu vecumā... dzīvo viņi netālu no 7 trol galapunkta pie Ostas... ir vēl daži piemēri.. tā kā klusē par bērnudārziemm ja praktisko situāciju nezini...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 6 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012