Publicēt atbildi

Re: Spama tēma: Murkšķa sauciens pēc Pavasara!

15. Maijs 2013, 22:16

Attēls

15. Maijs 2013, 22:21

Tu paskat tik - daži lielie spamotāji atkal parādījušies!Tātad dzīvi tomēr! :crazy:

15. Maijs 2013, 22:26

Vai šis vāģis http://www.auto24.lv/kasutatud/auto.php?id=1212951&utm_source=mbclub&utm_medium=banner&utm_campaign=general tiešām ir tā kāposta vērts? :O

15. Maijs 2013, 22:35

Ohh yes it issss. :love:

16. Maijs 2013, 18:58

Sveiki.Lai netaisitu jaunu temu,uzjautasu seit....
Ta ka biezi esmu DE,tad veletos uzzinat kadu MB forumu,kadu kur visi Mb fani apgrozas un raksta,dalas pieredze.Izmeklejos gogle bet nu neko neuzrada.Tapec uzrautaju seit.Mekleju tadu forumu,velams w124.Cerams kads tadu zin un var ieteikt adresi....

16. Maijs 2013, 20:09

AgrisZZZ rakstīja:Sveiki.Lai netaisitu jaunu temu,uzjautasu seit....
Ta ka biezi esmu DE,tad veletos uzzinat kadu MB forumu,kadu kur visi Mb fani apgrozas un raksta,dalas pieredze.Izmeklejos gogle bet nu neko neuzrada.Tapec uzrautaju seit.Mekleju tadu forumu,velams w124.Cerams kads tadu zin un var ieteikt adresi....

Kā tad to var neatrast... http://www.w124-freunde.com

Bet es izvēlos benzworld.org, jo tur tiešām visa pasaule atrodami.

16. Maijs 2013, 22:50

Misters X rakstīja:Na Berlin ??? Neee, tur bija NACH MOSKAU !!! :crazy:

Un Tiger II pa visu aizmugurējo logu??? :swat:

17. Maijs 2013, 08:39

Man ir 7 vietīgs 300TE, bet man ielika, ka pēdējā rindā var sēdēt tikai līdz 50kg un 1.5 metri, lai gan ražotājs nav paredzējis ierobežojumus, teiksim kā Audi un kam tur vēl. Cik liels sods būs, kad mani rīt noturēs? :baigais: Internets neko nesaka pa tēmai

17. Maijs 2013, 17:10

0 lvl

Ja pasē ir 7 sēdvietas un aizmugurē ir piesprādzējušies tad nav ko piesieties.

17. Maijs 2013, 22:14

CA18FTW rakstīja:Man ir 7 vietīgs 300TE, bet man ielika, ka pēdējā rindā var sēdēt tikai līdz 50kg un 1.5 metri, lai gan ražotājs nav paredzējis ierobežojumus, teiksim kā Audi un kam tur vēl. Cik liels sods būs, kad mani rīt noturēs? :baigais: Internets neko nesaka pa tēmai

aha, CP pārstāvis laipni aicinās izrāpties no a/m 3. rindā sēdošās personas, un no azotes izvilks verificētus svarus un cilvēka auguma mērīšanai atbilstošu iekārtu.

Attēls
Publicēt atbildi