Publicēt atbildi

Re: Spams: Olimpiskais Spiediens

06. Marts 2014, 09:51

Toma sapņu auto

Attēls

06. Marts 2014, 09:51

C180 rakstīja:
SWAT`s rakstīja::haha:

Nav smieklīgi :D Man nācās pasūtīt divas! :D

:galds:

06. Marts 2014, 11:30

Tomzs rakstīja:
Misters X rakstīja:Tikai tumsoņa un bmwpowerists var Jāgermeisteru saukt par klepus zāli :haha:

To chto trebovalos i dokazatj. Pensioner :haha: Un sirdī neesmu BMW cilvēks, es esmu pērkams cilvēks

Labāk pensionārs nekā apšaubāma intelekta želejgalva ar e36 un 3L burkas bunduli izpūtēja vietā, kuram vienmēr ar darbībām pie un ārpus stūres visai pasaulei japierāda kompleksu esamība :piss:

:D

06. Marts 2014, 11:35

Bet principā BMW patīk, dīleris (inchcape) Latvijā ir ļoti labs, servisa līmenis ir ļoti augsts, arī attieksme perfekta- kaut kad bija ar viņiem sakars un tad arī sapratu, ka, nopērkot Latvijā BMW, nevar neko nepareizu izdarīt :)

06. Marts 2014, 11:43

Misters X rakstīja:
Tomzs rakstīja:
Misters X rakstīja:Tikai tumsoņa un bmwpowerists var Jāgermeisteru saukt par klepus zāli :haha:

To chto trebovalos i dokazatj. Pensioner :haha: Un sirdī neesmu BMW cilvēks, es esmu pērkams cilvēks

Labāk pensionārs nekā apšaubāma intelekta želejgalva ar e36 un 3L burkas bunduli izpūtēja vietā, kuram vienmēr ar darbībām pie un ārpus stūres visai pasaulei japierāda kompleksu esamība :piss:

:D

Tu neko nesaproti. Piebrauc ar e36 pie krustojuma, elkonītis ārā pa logu, Pitbul skan fonā, Dainis&Gatis saulesbrilles, sagāzē dzinēju ar spoooorta filtru, notin gumiju no vienas riepas (īstenībā bloķis ir domāts mīkstajiem) un aizbrauc, iegūdams respektu un uvažuhu rajonā :crazy:

Papildus lielākam respektam uz e36 ir jābūt spaiņa krāsas spoileram un uzlīmēm The Money Team.

Attēls

06. Marts 2014, 12:01

a kur tad palika @Para Pupus@ uzraksti ? Tie pirms kāda laika bija teju katram Rīgas e36 braucējam :O

06. Marts 2014, 12:07

Elkonītis ir ļoti svarīga opcija, bez bazāra. Īpaši, kad nestrādā kondišs :baigais:

06. Marts 2014, 12:10

Šodien tikšanās "Ātruma ciltī".

06. Marts 2014, 12:52

Misters X rakstīja:Elkonītis ir ļoti svarīga opcija, bez bazāra. Īpaši, kad nestrādā kondišs :baigais:

Man kondiška strādā :grudaks:

Šodien @ ĀC? Brīnumainā kārtā iekrīt tad kad man nav lekcijas. Ja kāds solās būt vēl, tad varētu pieripināt.

06. Marts 2014, 14:10

Tomzs rakstīja:Dainis&Gatis saulesbrilles

Laiks vienreiz iemācīties, ka tās nav nekādas letiņu brilles un pilnā vārdā saucas Dorogo &Glupo!
Publicēt atbildi