05. Marts 2014, 23:16
Misters X rakstīja:Artur, vajag LAdu.
05. Marts 2014, 23:18
05. Marts 2014, 23:20
05. Marts 2014, 23:27
05. Marts 2014, 23:36
05. Marts 2014, 23:48
C180 rakstīja:Tur ir jābūt spēcīgai ticībai, ka tā tas tiešām ir, lai ko tādu uzrakstītu
05. Marts 2014, 23:49
SWAT`s rakstīja:C180 rakstīja:Tur ir jābūt spēcīgai ticībai, ka tā tas tiešām ir, lai ko tādu uzrakstītu
cilvēkam kas brauc ar trolebusu tā ari liekas...
Es toties atradu W212 detaļām!
AutoHOFā
05. Marts 2014, 23:54
Artūrs rakstīja:Misters X rakstīja:Artur, vajag LAdu.
Mans favorīts Lada Kalina Universālis.![]()
Šis teksts no VAZ mājaslapas mani pārliecināja:
"LADA Kalina – B klases automašīna. Šīs automašīnas izgatavošanā tika izmantotas nākamo paaudžu tehnoloģijas, kas izgatavotas saskaņā ar auto būves pasaules prasībām un tendencēm.
Par cik LADA Kalina ir mazliet īsāka par LADA Samara un LADA 110, esot mazliet īsākai par LADA Samara un LADA 110, LADA Kalina tās apsteidz pēc saviem ergonomiskajiem parametriem. Veiksmīgi izplānotais, mūsdienīgais, oriģinālais salona dizains un tā izveidē izmantotie apdares materiāli ļauj komfortabli sasēsties visiem - kā vadītājam tā pasažieriem.
Speciāli šim modelim tika izveidota jauna krāsu gamma, izmantojot „augļu” nosaukumus, piemēram: ”Apelsīns”, ”Aprikoze”, ”Plūme”, ”Mango”, ”Kivi” un citas.LADA Kalina ir mūsdienīgs un ērts automobilis, kas izkrāsos pilsētu ielas jaunās, sulīgās krāsās, padarot dzīvi spožāku.
Dzinējs, kas aprīkots ar elektrisko degvielas iesmidzināšanas un aizdedzes sistēmu, atbilst pašām stingrākajām izplūdes gāzu prasībām, pie tam saglabājot augstus jaudas rādītājus un apbrīnojami zemu degvielas patēriņu. Automašīnas virsbūve atbilst visām mūsdienu drošības prasībām. Par cik LADA Kalina garums ir nedaudz mazāks nekā SAMARA saimes automašīnām, Kalina ir daudz manevrēt spējīgāka un līdz ar to vairāk piemērota, lai pārvietotos pa pilsētas centru.
Šī auto īpašnieki patiesi novērtēs tā tradicionālo izturību un apkopes vienkāršību.
05. Marts 2014, 23:55
C180 rakstīja:SWAT`s rakstīja:C180 rakstīja:Tur ir jābūt spēcīgai ticībai, ka tā tas tiešām ir, lai ko tādu uzrakstītu
Nu varbūt...Es toties atradu W212 detaļām!
AutoHOFā
05. Marts 2014, 23:59
C180 rakstīja:SWAT`s rakstīja:C180 rakstīja:Tur ir jābūt spēcīgai ticībai, ka tā tas tiešām ir, lai ko tādu uzrakstītu
Nu varbūt...Es toties atradu W212 detaļām!
AutoHOFā