02. Maijs 2012, 14:51
tieši tā. samazinot slogu zūd vēlme šmaukties. uz kopējā fona ieguvums lielāks.
02. Maijs 2012, 18:16
Sen jau viss ir izskaitļots : ja nodokļi pārsniedz 10% , tad bizness vairs nevar normāli attīstīties.
Kā teikts - atdod desmito tiesu.
Pašreizējā situācija ir tīrākā legālā laupīšana no valsts puses.
UN viss jau vēl būtu kautkā saprotams,ja to salaupīto nodokļu naudu mūsu dārgie valstsvīri neizšķieztu par nenormāli pārmaksātiem projektiem,vai vienkārši "izmet miskastē" par kautko samaksājot,kas nemaz netiek izdarīts,vai 10kārt pārmaksājot valsts pasūtījumos savu radinieku firmās.
02. Maijs 2012, 21:06
Pirms krīzes jau bij mirklis,kad nodokļus maksāt un darboties legāli sāka palikt kā labais tonis,bet kādam sagribējās vairāk.
Man un ne tikai man radies iespaids,ka LV nav vajadzīgi ražotāji,bet tikai patērētāji.
02. Maijs 2012, 22:19
02 May 2012 22:06:29 uudensputns rakstīja:
Man un ne tikai man radies iespaids,ka LV nav vajadzīgi ražotāji,bet tikai patērētāji.
Pamodās

No kā tad Tavuprāt dzīvot vecajai Eiropai? No veselīgas konkurences Baltijā? loģiski, ka ražošana Te tiek iznīdēta, jo pašiem savu saražoto nav kur tirgot...
02. Maijs 2012, 22:20
un arī darbaspēku vajadzēja, jo demogrāfija mīnusos, labāk austrumeiropiešus, kā āziātus...
03. Maijs 2012, 08:48
Lit. atkāpe - aziāti ir vairākas reizes čaklāki kā austrumeiropieši.
03. Maijs 2012, 08:57
Vienmēr būs kāds labāks par kādu citu. Bet aziātiem jādzīvo Āzijā... Viņus neviens, izņemot pašus aziātus, nevarēs kontrolēt.
03. Maijs 2012, 09:03
Vai neprasmi vadīt biznesu tagad var pasniegt kā attaisnojumu nodokļu nemaksāšanai?
P.S. Atbildot Ugim - ja "uzņēmējam" būtu vairāk prāta, sen pārietu uz mikrouzņēmuma nodokli (minēts, ka viņam tagad ir 5 darbinieki). Tad arī maksātu pat mazāk par 10. tiesu - 9%.
Pēdējo reizi laboja
Ome - 03. Maijs 2012, 09:03, kopā labots 1 reizi.
03. Maijs 2012, 09:10
02 May 2012 15:51:20 Amakatanav rakstīja:
tieši tā. samazinot slogu zūd vēlme šmaukties. uz kopējā fona ieguvums lielāks.
Ir jāmaina mentalitāte - jāatbrīvojas no Padomju domāšanas, ka "valsts man ir parādā".
Nodokļi visiem ir zināmi - ja projekts nav rentabls, strādā cita labā, nevis šmauc valsti (nu vismaz dati to tā, lai to nepopularizētu).
P.S. Latvijā ir salīdzinoši zemi nodokļi. Ja vēl atceras laikus, kad dividencēm nebija %, Latviju gandrīz iekļāva banāniju sarakstā (ofšora valstu sarakstā).