Publicēt atbildi

Quo Vadis, Lettonie?

12. Marts 2012, 23:18

Godīgi sakot, uzskatu Mamikinu par vnk WTF personību, pilnīgs klauns, kas mēģina būt par baigo TV provokatoru un zvaigzni. Gan izglītība, gan darbs bij saistīts ar mūsu politisko eliti, ir pastrādāts kopā ar gandrīz visiem politiskajiem spēkiem. Varu pateikt, ka nu nav tā, kā prese raksta. Mamikins vispār garām. Lai brauc uz laukiem kartupeļus lasīt, vairāk tolka no viņa sanāks.

Quo Vadis, Lettonie?

12. Marts 2012, 23:21

Nu nepretendēju uz zinātāju, noteikti ,ka tajā metropolē ir daudz primātu uz ielām, bet nu dienas laikā man ir gadījušies daudz pieklājīgi un diezgan atvērti cilvēki.

Naktī gan, kad Metro, tajā pašā vagonā, iekāpa uzreiz kādi 30 melnstrādnieki Džamšuti, palika neomulīgi, jo dažiem rokās bija ķēdes - brauca uz razborku laikam.

Quo Vadis, Lettonie?

12. Marts 2012, 23:24

Misters X, raksta būtība jau par to, ka te ir labāk kā Krievijā. Un to īsti no konkrētās personas negaidīja. Ja vien tagad nemēģina šādi savu tēlu spodrināt. Un par to, ka tur ir sliktāk, par to šaubīties nevajadzētu.

Quo Vadis, Lettonie?

12. Marts 2012, 23:31

Par fotoradaru tēmu :)

Brauc pretīm "Huydai Pipec" (Hyundai Getz) mirkšķina. Zinu, jā tur ir fotoradars. Taču, kad redzēju, kas sēž minētajā auto, mani pārņēma patīkams pārsteigums. Tur sēž kārtībsargi - uniformās. Pamāju ar roku un tā arī samainījāmies.

Paši Policisti šķiet neieredz fotoradaristus :D

Quo Vadis, Lettonie?

12. Marts 2012, 23:38

12 March 2012 23:24:38 Mizx rakstīja:
Misters X, raksta būtība jau par to, ka te ir labāk kā Krievijā. Un to īsti no konkrētās personas negaidīja. Ja vien tagad nemēģina šādi savu tēlu spodrināt. Un par to, ka tur ir sliktāk, par to šaubīties nevajadzētu.

+1
Taisnība jau vien tai rakstā ir.. Maskava kā migla - nezinu kur un kam vari uzskriet virsū. Var nedēļu nodzīvot un Krievu plašo dvēseli un viesmīlību baudīt.. vari ne tur tā paskatīties/ ne to ieraudzīt / ne tur maisiņu nolikt / utml un mīkstākajā varinatā 3dienn. KPZ vai nedēļa sanatorijā :P
p.s esmu izbaudījis visus variantus..
Pēdējo reizi laboja Vecais - 12. Marts 2012, 23:39, kopā labots 1 reizi.

Quo Vadis, Lettonie?

12. Marts 2012, 23:59

Par ko tad dabūji? :D

Quo Vadis, Lettonie?

13. Marts 2012, 00:12

12 March 2012 23:59:17 Richy rakstīja:
Par ko tad dabūji? :D

Ko tieši ?
Krievzemē ir dabūts viss ko var un nevar iedomāties :P
Te atrakstīt to fiziski nebūtu iespējams.. grāmatu jādrukā par pieciem+(1999-2005) traki pavadītiem jaunības gadiem Jauno laiko Krievijā...

"kņigu znaju na izustj"

Quo Vadis, Lettonie?

13. Marts 2012, 21:34

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/414224-mamikins_iesaka_latvijas_krievus_vest_ekskursijas_uz_krieviju
tas ir labais ...bet tas merdelis taks ar viena virziena sutams..
Pēdējo reizi laboja plashs - 13. Marts 2012, 21:35, kopā labots 1 reizi.

Quo Vadis, Lettonie?

20. Marts 2012, 16:26

Acīmredzot kādiem nepietika ar valodas referendumu, ir vajadzīga arī šī zemiskā akcija...
Kad cilvēki reiz sāks mācīties vēsturi un nebūs tik neaprakstāmi idioti???
Uzlikt publiski Staļina portretu ir pat vēl nelietīgāk, ka Hitlera portretu.
Faktiski tā ir pretīga fašisma un noziegumu pret cilvēci propoganda.
Tas nav spļāviens sejā tikai latviešiem, kuru senčus šis sātaniskais izdzimtenis noslepkavoja un "atbrīvoja" mūsu zemi tā, ka to vairs nepazīt.
Tas ir spļāviens sejā arī ikvienam normālam krievam, polim, jebkuras tautības pārstāvim - arī tos masveidā slepkavoja šis viens no lielākajiem noziedziniekiem pasaules vēsturē.
9. maija svinētājus ar visu padomju simboliku es uzskatu par nozēlojamiem fašistiem, kuri lepojas ar simtiem tūkstošiem mierīgo iedzīvotāju slepkavībām.
Ja kaut kas tāds parādīsies, es būšu pirmais, kurš rīkošos ar krāsu baloniņu rokās - ja jau mūsu tiesībsargājošās instances kārtējo reizi izrādīsies tik bezspēcīgas, kā ikkatru gadu 9. maijā...
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 20. Marts 2012, 16:26, kopā labots 1 reizi.

Quo Vadis, Lettonie?

20. Marts 2012, 16:41

20 March 2012 16:26:06 Versipellis rakstīja:
Acīmredzot kādiem nepietika ar valodas referendumu, ir vajadzīga arī šī zemiskā akcija...
Kad cilvēki reiz sāks mācīties vēsturi un nebūs tik neaprakstāmi idioti???
Uzlikt publiski Staļina portretu ir pat vēl nelietīgāk, ka Hitlera portretu.
Faktiski tā ir pretīga fašisma un noziegumu pret cilvēci propoganda.
Tas nav spļāviens sejā tikai latviešiem, kuru senčus šis sātaniskais izdzimtenis noslepkavoja un "atbrīvoja" mūsu zemi tā, ka to vairs nepazīt.
Tas ir spļāviens sejā arī ikvienam normālam krievam, polim, jebkuras tautības pārstāvim - arī tos masveidā slepkavoja šis viens no lielākajiem noziedziniekiem pasaules vēsturē.
9. maija svinētājus ar visu padomju simboliku es uzskatu par nozēlojamiem fašistiem, kuri lepojas ar simtiem tūkstošiem mierīgo iedzīvotāju slepkavībām.
Ja kaut kas tāds parādīsies, es būšu pirmais, kurš rīkošos ar krāsu baloniņu rokās - ja jau mūsu tiesībsargājošās instances kārtējo reizi izrādīsies tik bezspēcīgas, kā ikkatru gadu 9. maijā...

Ja šitais patiešām notiks, es zaudēšu jebkādu ticību mūsu valstvīriem. To vienkārši nedrīkst pieļaut!
Publicēt atbildi