Publicēt atbildi

Pateicības topiks

08. Maijs 2007, 19:41

brauc laimiga :steering:

Pateicības topiks

11. Maijs 2007, 17:21

Paldies Mārim no Dalana par savirzes veikšanu kā arī gultņu pieregulācijas!
Labs meistars!

Pateicības topiks

11. Maijs 2007, 23:24

[user]188304|becker|[/user]Paldies Mārim no Dalana par savirzes veikšanu kā arī gultņu pieregulācijas!
Labs meistars!

:iagree:

Pateicības topiks

14. Maijs 2007, 09:46

kāds man var uz PM nosūtīt Dalana Māra tel.numberi ???

Pateicības topiks

14. Maijs 2007, 09:47

lūdzu!

Pateicības topiks

14. Maijs 2007, 10:20

gribēju pateikt LIELU PALDIES vabo un citus MB cienītājus, kas piedalījās šajā mazajā apspridē!!! - par to ka ieteica fiksi nomainīt priekšējos gultņus :! - līdz ar to pasargājot mani un manus tuviniekus :)
nesen nomainīju - izrādījās visi četri pirekšējie bija drausmīgā stāvoklī 8D - un galvenais, ka to pat īsti nevarēja sajust, jo tikai no rīta tie nedaudz piegaudoja :?
PALDIES par padomu! :)

Pateicības topiks

15. Maijs 2007, 06:29

:)

Pateicības topiks

15. Maijs 2007, 19:07

[user]188304|becker|Pateicības topiks[/user]Gribēju pateikt Lielo PALDIES servisa večiem kas strādā Artilērijas ielā 48 RAAP. Sazvanījos teica ka varu braukt uzreiz, kā arī 45 min. laikā novērsa defektu kas izraisīja stiprus sitienus pie pārslēgšanās!

Visss tagad ir Bumbās un naudiņu ar paprasīja manuprāt adekvātu, būtu prasījis vairāk būtu ar devis, jo skāde ir novērsta un esu laimīgs līdz ausēm! ;)

Ir bijusi shaada situaacija un 10 min laikaa var izdariit jeb kursh kas kaut ko jeedz no auto:)
Remonta izmaksas ir tik cik pasha darbs jo daljas tu principaa nav vajadziigas ja nu vieniigi neliela diametra shljaucinja apm 1m gara...
Bet visu cienju RAAP servisa vechiem jo tur cik zinu tad diezgan lieli spechuki straadaa.

Pateicības topiks

15. Maijs 2007, 21:05

Un vispār - Ozol, paldies par riepām! :D :D

Pateicības topiks

23. Maijs 2007, 09:15

paldies mellajai G klasei,kas mani vakar palaida uzgriezties uz Melnsila ielas :handshake:
Publicēt atbildi