Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

16. Septembris 2004, 21:42

viss! Basta :x :x :x !!!!

Pārdevu savu MB un nu esmu ex- MB braucējs :x ...tagad pirkšu BMW :? :banghead:

btw, kāds nezin, no kā var iznomāt uz pusmēnesi da jebkādu auto???

vieta kur lamāties!

17. Septembris 2004, 07:24

sirsniņ` neaizlūza? :?

vieta kur lamāties!

17. Septembris 2004, 07:38

Nodevējs... :P

vieta kur lamāties!

17. Septembris 2004, 07:57

Seat vai Volvo var dabūt uz īri pie manis.

vieta kur lamāties!

17. Septembris 2004, 08:17

OPPĀ!!!! Sākās ,tiešām arī SZ???

vieta kur lamāties!

17. Septembris 2004, 09:09

rezumee, 13 SZ piekozhaas visiiti, 14 laapa pohas, 15 ir bez sterna, taatad, daargie MB visiiti nedzerat!!!!!! :ninja:

vieta kur lamāties!

17. Septembris 2004, 09:40

,,jā un šodein SZ ir nozudis :ninja: .... :scratchchin:

vieta kur lamāties!

17. Septembris 2004, 10:03

Nav gluži jēgas lamāties, bet pavisam nepatika, ka dažam labam auto tomēr nepaguva uzlikt ABS... Nav forši, ka pat lēni ripinot un stiprāk slapjā laikā bremzi uzspiežot mašīna sāk slīdēt nebūt ne tur, kur gribētos... esmu pieradis pie ekstrām, ka bremzēšana būs vadāma... Nekas, gan pieradīšu... par to, cik vienkārši likt pakaļgalam slidināties pa labi un kreisi, jau pieradu un priecājos... bet tā bremzēšana... Eh!...

vieta kur lamāties!

17. Septembris 2004, 11:22

[user]3291|bizenajs|[/user]rezumee, 13 SZ piekozhaas visiiti, 14 laapa pohas, 15 ir bez sterna, taatad, daargie MB visiiti nedzerat!!!!!! :ninja:

:clap:

vieta kur lamāties!

17. Septembris 2004, 11:35

Rezumē: auto tika pārdots par pieklājīgu cenu..ne par tādu, kādu es no sākuma gribēju, bet arī ne par pliku velti......esmu apmierināts!

Viss notika nenormāli ātri, vakar vakarā piezvanīja, pēc 10 min. apskatījās, un pateica lielo "Jā"......un šodien plkst.10.00 Bauskas ielā pavadīju savu Šternu pēdējā braucienā......žēl bija un ir NENORMĀLI!!!! :( :cry:

Taču, cilvēks labs, Volvo pikapa braucējs :P , un ar savu māju garāžu Rīgas rajonā utt. Baigi patika, kad es šim stāstu, ka vecs gadiņš utt. šis mani pārtrauc ar frāzi: "nu MB uz gadiem neskatās! " Nenobijās arī no rūsas pleķa uz vienas arkas, teikdams, vot te man būs brīvos brīžos ko padarīt........Tajā brīdī sapratu, ka pirmais mana mūža MB būs kārtīgās rokās.......

Nu ko, viens posms ir noslēdzies un, tauta nebīstās-BMW nepirkšu, tā bija dezinformācija....būšu noteikti uzticīgs pasaules labākajai markai- MB un MB-Clubam!!!!

Jāsāk sērfot iekš mobile.de starp W124. Coupēm...... ;)
Publicēt atbildi