Publicēt atbildi

Re: Spams: Pludmales Airbagu Jūsma

11. Februāris 2014, 20:51

Tomzs rakstīja:Vakar viens randiņš interesanti beidzās. Meitene īsi pirms kāpšanas ārā no mašīnas: "Man nav vairs ko teikt... ES MĪLU EMĪLU". Spēju tikai novēlēt veiksmi dzīvē :emo:

Tāpēc Tu man tā arī nepiezvanīji vakar? :haha:

11. Februāris 2014, 20:52

Swat, atceries diskusiju par OM647? :D Uzprasīju dīlerim facebook'ā :ninja:

Attēls

11. Februāris 2014, 23:17

Tomzs rakstīja:Vakar viens randiņš interesanti beidzās. Meitene īsi pirms kāpšanas ārā no mašīnas: "Man nav vairs ko teikt... ES MĪLU EMĪLU". Spēju tikai novēlēt veiksmi dzīvē :emo:

Mizx, paldies, bet par lietotu gan interesējos. Kas, kā, cik daudz etc.

Es pazīstu meiteni, kurai ir apbrīnojams talants atrast īpašus dīvaiņus, par kādu eksistenci pārējie regulāri šokējas. Jums varbūt kaut kas kopīgs, jo arī ik pa laikam kaut kādas savdabīgas meitenes ceļā trāpās?

11. Februāris 2014, 23:47

Kāds ir no šejieniešiem saskāries ar ūdeņraža ģeneratoru uz auto un tā ekspluatāciju?
Esmu pasūtījis, lai man uztaisa no plāksnēm pašu ūdeņraža ģeneratora korpusu, tad sāksies instalācijas un testa darbi.

12. Februāris 2014, 01:20

C180 rakstīja:Swat, atceries diskusiju par OM647? :D Uzprasīju dīlerim facebook'ā :ninja:

Attēls

hm... interesanti..... tikai viņi nav minējuši gadu... :ninja:

12. Februāris 2014, 02:18

Tomzs rakstīja:Lexus RX un Audi Q7 06., 07. gads. Kādam ir tāds aparāts bijis lietošanā ilgāk par pāris dienām?

Diviem klientiem bija nullītes Q7.. :) gadu pabrauca bez problēmam, tad sakās remonti, viens pēc otra, protams pa garantiju, kad beidzās garantija uzreiz tirgoja nost..

12. Februāris 2014, 03:16

Kinza rakstīja:Kāds ir no šejieniešiem saskāries ar ūdeņraža ģeneratoru uz auto un tā ekspluatāciju?
Esmu pasūtījis, lai man uztaisa no plāksnēm pašu ūdeņraža ģeneratora korpusu, tad sāksies instalācijas un testa darbi.

Tu par ko tieši? To sistēmu, kas Daimler AG ir pārdošanā kopš 2009. gada? F-Cell? No ūdeņraža un skābekļa reakcijas rodas elektrība, kas dzen auto uz priekšu? Normāli tā sistēma ir ļoti dārga, tāpēc nav pārāk aktuāla un populāra, vienu tādu MB motoru vien nododot pārstrādei lūžņos var 6000-7000 EUR atgūt. Bijām ekskursijā Vācijā, pilns angārs tādu jau nobrauktu motoru savākts pārstrādei.

12. Februāris 2014, 03:20

Tomzs rakstīja:Lexus RX un Audi Q7 06., 07. gads. Kādam ir tāds aparāts bijis lietošanā ilgāk par pāris dienām?

Pēc Paupes komentāra atcerējos, ka Audi vājā vieta ir elektronika. Mēdz brukt kaut kādi vadības bloki, dažādi, bet maksā labu $$$. Baumoja, ka neesot nevina, kam 3 gadu laikā vismaz viens bloks nav bijis jālabo. Un to neitieši apliecina lietotāju pieredze. Paziņa nopirka mazlietotu A5, gribēja nočipot — auto servisā palika uz gandrīz mēnesi, jo kaut kāds bloks nobeidzās un nevarēja saprast, vai čipojot piebeiguši, vai kā, kurš atbildīgs, bet auto nebija iedarbināms. Nācās veikt remontu Audi centrā. Tā jau kopumā nomainot un braucot tālāk bez bēdu, bet tik un tā nepatīkami, jo tie bloki nav lēti.

12. Februāris 2014, 10:25

Mizx rakstīja:

Mizx, paldies, bet par lietotu gan interesējos. Kas, kā, cik daudz etc.

Es pazīstu meiteni, kurai ir apbrīnojams talants atrast īpašus dīvaiņus, par kādu eksistenci pārējie regulāri šokējas. Jums varbūt kaut kas kopīgs, jo arī ik pa laikam kaut kādas savdabīgas meitenes ceļā trāpās?

Draugi man vienu reizi teica, ka, ja nepazītu mani tik labi un paši nebūtu pārliecinājušies, tad domātu ka es visus stāstus par saviem randiņiem izdomāju :) Šis vēl nav bijis trakākais variants, ir bijuši arī krietni "dīvaināki".

Matīss, nē, pēc tam vēl es uz Enguri aizbraucu un Rīgā biju ap diviem naktī, negribēju Tev tik vēlu zvanīt vairs.

Par Audi piefiksēts, paldies.

12. Februāris 2014, 13:31

Jaunajiem audi ar elektroniku viss kartiba, bmw, range rover tur ir briesmas. Mb ar savu izdomu ari dazreiz fascine. Viena mb no 30gadus veca audi vadus likam, ka jauni.
Publicēt atbildi