[user]96181|loluuu|[/user]Pasu daļā ir jāstāv rindā 3-4 stundas, lai iesniegtu, pēc tam tikpat, lai saņemtu pasi. Kur lai atrod tik daudz laika???? :? un kurš pa to laiku cīnīsies ar inflāciju??? pī vienkārši

ieteica aizbraukt uz nodaļu kaut kur tālāk no Rīgas, jo pasi varot izdot jebkura nodaļa, neatkarīgi no dzīvesvietas, bet tas tak vesels pasākums, pie tam- visur tikai un vienīgi darbīgajā dienas laikā :x
pēc gada izdomās atkal jauna parauga pases, un atkal būs tas pats efekts, mūsu valstij toč nav kur naudu likt #$%@#$
Es arii kadus paris meeneshus atpakalj samainiju .. lai visu sataisiitu aatrak gaidiju jau no pasha riita pie durvim ..tachu tapatas rinda jau bija pamatiiga :whistle: ... visu sarakstija un parbaudija aptuveni 15 min... pie blakus galdinjiem citiem gaaja atrak jo nezinamu iemeslu peec uz mani taas skjiibi skatiijas un baigi ciitigi visu parbaudija .. 8D
Taa jauna pase ir sarkana un man atgadina nepilsonju pasi .. pirkstu nospiedumi un viss parejais laikam tiks iekljauts tagad vasaraa ..