Publicēt atbildi

Kultūras pasākumi, teātri u.t.t.

27. Oktobris 2011, 17:05

Šis drīzāk iederas te, kā pie "Ko klausāmies":

02. Novembris 2011, 20:29

Atgādinu, ka rīt ir Eltona Džona koncerts! Tiks apmeklēts. Vēl kāds?

04. Novembris 2011, 20:21

Ir pieejamas divas biļetes uz šovakara Tuborg un Radio 101 pasākumu jaunajā Palladium iestādījumā.
Pa 5Ls atdošu abas. Ja kādam ir interese, dodiet ziņu!
Pēdējo reizi laboja MBex - 04. Novembris 2011, 20:47, kopā labots 1 reizi.

11. Novembris 2011, 19:56

Neliels atskats uz aizvadīto Lāčplēša dienu. Iemetu pāris bildes no manis un pāris rūķīšiem izveidotās Latvijas kartes(30.gadu) kontūras.

ps. Nesanaca ielikt

http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=235209103
Pēdējo reizi laboja eils - 13. Novembris 2011, 22:07, kopā labots 1 reizi.

28. Novembris 2011, 08:54

Dailes teātris MARLĒNA

Raimonda Paula, Evitas Mamajas, Leona Brieža mūzikls.

Ja patīk Paula mūzika un augstvērtīgs mūzikas izpildījums - tad iesaku. Man personīgi nepatika, jo nepameta sajūta, ka darbs tiek mākslīgi stiepts. Arī režiju tā īsti līdz galam neizpratu. Trūka morāles, lai gan viss bija saprotams.

02. Decembris 2011, 11:46

Pirms kāda laika kāds te kaut kur labi izteicās par grupu Instrumenti. Lūk, tagad es arī teikšu, ka viņi ir jāredz! Nē, speciāli nelikšu nekādus linkus, jo internetā esošie materiāli nav nekas, salīdzinot ar to, kā izskatās viņu šī brīža koncertturneja, kā izklausās, arī muzikāli ir citādi. Un to jau es stipri iesaku! Pats būšu arī Liepājā šosestdien, bet iesaku rīdziniekiem apmeklēt koncertu Rīgas Arēnā! Un, pat ja muzikāli tas kādam varbūt nešķiet pats foršākais (Cosmos vecajā versijā mani pilnīgi neuzrunāja), tad uz to ir vērts aiziet kaut vai šova dēļ! Šķiet, ka Latvijā no vietējiem vēl neviens nav mēģinājis piedāvat kaut ko tik vizuāli apjomīgu.

12. Decembris 2011, 02:57

02 December 2011 11:46:08 Mizx rakstīja:
Pirms kāda laika kāds te kaut kur labi izteicās par grupu Instrumenti. Lūk, tagad es arī teikšu, ka viņi ir jāredz! Nē, speciāli nelikšu nekādus linkus, jo internetā esošie materiāli nav nekas, salīdzinot ar to, kā izskatās viņu šī brīža koncertturneja, kā izklausās, arī muzikāli ir citādi. Un to jau es stipri iesaku! Pats būšu arī Liepājā šosestdien, bet iesaku rīdziniekiem apmeklēt koncertu Rīgas Arēnā! Un, pat ja muzikāli tas kādam varbūt nešķiet pats foršākais (Cosmos vecajā versijā mani pilnīgi neuzrunāja), tad uz to ir vērts aiziet kaut vai šova dēļ! Šķiet, ka Latvijā no vietējiem vēl neviens nav mēģinājis piedāvat kaut ko tik vizuāli apjomīgu.

Pats sākums gan mazliet defektīvs, bet ieskatam sanāca labs video:

12. Decembris 2011, 08:42

Gaismu partitūra iespaidīga un sinhrona!

Biju aizvakar LNTeātrī uz Leo pēdējo bohēmu. Izrāde patika, otrais cēliens pat garāks prasījās. RP kā jau RP, scenogrāfija super! Iesaku.

04. Marts 2012, 20:54

Nezinu, varbūt te kāds jau paspējis izteikties, bet iesaku Jaunajā Rīgas teātrī noskatīties lugu "Vectēvs". Esmu visai kritisks par latviešu teātri un pavisam reti par kaut ko tajā priecājos, bet šī izrāde ir perfekta. Un jo īpaši iesaku aiziet tiem, kam nav kaut kādas saprašanas, kāpēc pie mums piemin gan 16. martu, gan maija svētkus vai kas iedomājas, ka tas viss bija sen, nav taisnība un tagad jauna dzīve dzīvojama. Par to, kā konkrētais karš mūs ietekmēja, ietekmē un ietekmēs turpmāk.
Biļetes it kā varot dabūt diezgan brīvi, neesot vairs tā izpārdotākā izrāde.

05. Marts 2012, 15:40

Pieņemu, ka šo izrādi apmeklēju kopā ar tevi!

Tiešām ļoti labi. Tiek parādi uzskati par notikumiem 20.gs no dažādām pusēm. Katrā gadījumā - tiem, kuriem kaut cik patīk vēsture, noteikti nebūs garlaicīgs šīs 2h 50 min. Pirmo reizi bija tā, ka nevarēju sagaidīt, kad beigsies starpbrīdis :)
Publicēt atbildi