Publicēt atbildi

Re: Interesanti sludinājumi tīmeklī..

21. Marts 2017, 11:02

Tas tiešām nav miljonu motors, domāju, ka resurss, jo īpaši ar gāzi, ir jau izsmelts. Purns nav dzimtais, piedevām, kaut kas šķūningots. Likt FL buferus bezjēdzīgi, jo tāpat būs n-tie elementi, kas parādīs auto patiesos gadus arī no ārpuses, praktiski vecie ir pat izturīgāki un pateicīgāki pret neuzmanīgu braukšanu.

21. Marts 2017, 11:06

Ja patīk ,tad andelē nost 400 EUR un pērc nost, ieliec vēl 1K EUR un brauc ikdienā ar baudu :super:

21. Marts 2017, 14:37

Misters X rakstīja:
KANTAINAIS rakstīja:Z.V. lasi uzmanīgāk :P Patēriņš ir norādīts eiro izteiksmē nevis litros

Tāpat neticu.

Rēķini, ka motors ir vecs, nolietojies. Pie 480k km tur sen jau prasās pēc kapitālā remonta, lai vēl var maukt nākamos 500K. Šobrīd tas auto droši vien rij eļļu tikpat daudz kā es kļavu sīrupu ar vafelēm un benzīnā rokas var mazgāt bez pārmetumiem sev un apkārtējai videi.

:lol: ha ha ha ha :D

21. Marts 2017, 16:09

Mans M111 2.0 uz gāzes ēd 6eur uz 100km,bet nu man viņš sanāk ir drusku svaigāks,bet tāpat dzenu daudz,vakar 500km norullēju :D (priekš manis daudz,vajag citus beņķus :D )

21. Marts 2017, 16:16

Nepiekrītu Misters X un Mizikam par motora resursu. Ja būs laicīgi mainījis eļļas un nebūs motorā līdis ar greizām rokām, nekāda eļļas ēšana tur nebūs. Tie ir labi dzinēji pēc kuriem šrotos nav pieprasījuma, jo nevienam tos nevajag, tie nav nobraucami. Tas, ka gaze var pabojāt ieplūdes sistēmu, tam es piekrītu.
Lielākais kaitējums šim auto varētu būt rūsa un neatbilstīga ekspluātācija/apkope, kam seko kopējais nolietojums, kas skaidri redzams auto salonā. Kopējais nolietojums parasti rada virkni sīku problēmu ar kurām nav ne laika ne vēlēšanās krāmēties.

Kaut gan īstenībā, kāda jēga komentēt, ja tāpāt to neņemsi.

21. Marts 2017, 16:39

Par šo auto bija interese, bet nolēmu uzzināt vairāk viedokļu un vairāk informācijas.

21. Marts 2017, 19:34

Mersi ar gaazi...nu nu

21. Marts 2017, 19:49

Mr Brencis rakstīja:Nepiekrītu Misters X un Mizikam par motora resursu. Ja būs laicīgi mainījis eļļas un nebūs motorā līdis ar greizām rokām, nekāda eļļas ēšana tur nebūs. Tie ir labi dzinēji pēc kuriem šrotos nav pieprasījuma, jo nevienam tos nevajag, tie nav nobraucami. Tas, ka gaze var pabojāt ieplūdes sistēmu, tam es piekrītu.
Lielākais kaitējums šim auto varētu būt rūsa un neatbilstīga ekspluātācija/apkope, kam seko kopējais nolietojums, kas skaidri redzams auto salonā. Kopējais nolietojums parasti rada virkni sīku problēmu ar kurām nav ne laika ne vēlēšanās krāmēties.

Kaut gan īstenībā, kāda jēga komentēt, ja tāpāt to neņemsi.

Nepatīk man tie motori, bija viens, kas pie 170000 km beidzās - izrādījās rūpnīcas brāķis. 2 gab. Vācijā eBay notirgoju - ir pieprasīti. Elektronika kaprīza, lai izspiestu dinamiku un mazu patēriņu. Ekovadi... GMM... Tie ir pirmie moderno laiku motori, kam tomēr ierēķināts resurss. Un man pieredze tieši ar W124 laiku, varbūt vēlāk W202 kaut ko no bērnu slimībām novērsa. Tik konstrukcija tā pati.

21. Marts 2017, 20:35

Mizx,eko vadi laikam nāca līdz kādam 1996. Gadam ja pareizi atceros ,lasiju kaut kur,jo manam 1997. Gada ar vadiem viss ir smuki,vienīgās kļūdas - abs devējs,sadalenes devējs un kruīza kloķis.Protams tas viss uz w124 neattiecas,w124 tomēr forši būtu ar m104 dzinēju

22. Marts 2017, 10:20

https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/m ... fiexb.html izskatās svaigs, bet nepatīk, ka ar KE-jet motors. Vai nav iemeslu uztraukties?
Publicēt atbildi