Publicēt atbildi

Re: Spams: Pludmales Airbagu Jūsma

10. Janvāris 2014, 18:59

Misters X rakstīja:Aļona tak, lasīt māki? :haha:

Aļona ta Aļona. Bijusi nebijusi man viņa :D

10. Janvāris 2014, 19:42

39.5 temperatūra, piektdienas vakars un studējam skolā par makro/mikro ekonomiku.

10. Janvāris 2014, 19:43

Kāpēc Tu ar 39,5 temperatūru esi skolā? :O

10. Janvāris 2014, 20:51

Tāpēc ka parāds man maksā 1k EUR.

Vēl rītdiena un parītdiena jāiztur no 9 līdz 6...

10. Janvāris 2014, 20:52

:siena:

10. Janvāris 2014, 21:34

Misters X rakstīja:eu, Swata bérníbs dienu elks- Aļona Šuba pozē :O

http://www.delfi.lv/izklaide/dzivesstils/mode/riga-apaksvela-poze-skaistulite-alona-suba.d?id=44026348

kas tā tāda??? :O

11. Janvāris 2014, 15:06

Šodien viens ujobaks nokaitināja, nevajadzētu steigties uz skolu, būtu pabraucis līdzi un pamācījis elementāru ētiku uz ceļa. Pabraucu garām Zemitānu tilta Statoilam, virzienā uz Senču ielu. Jābrauc pāri sliedēm, priekšā deg sarkanais, es arī lēnā garā ripinos pāri sliedēm, jo tajā vietā tās ir diezgan izdangātas un mašīnu nenormāli šūpo. Tajā brīdī 3. golfs sāk jau taurēt man aiz muguras un midžināties, spogulī pamanu, ka rokas salonā arī sāk mētāt. Pārbraucu pāri sliedēm, redzu ka mēģinās mani apsteigt. Uzreiz ieslēdzu krāna režīmu - neļaušu (nedaudz piedodot gāzi). Pēc pusminūtes iedegas zaļais, braucu pa Senču ielu, viens priekšā braucošais griežas Autoringā, es piebremzēju. Taja brīdī blakus joslā pieripo iepriekšminētais golfs un strauji parauj pa labi. Paskatos - ujobaks uz gadiem 50. Nākamajā brīdī kantē nost, es piebremzēju un mani nokantē. Biju rēķinājis, ka tūlīt metīs pa mēmajiem - arī nomet. Pēc brīža vēl vienu reizi nomet pa mēmajiem. Pēc tā sāk topīt, ka dūmi no izpūtēja. Es šo nesteidzoties uzreiz panāku un apstājamies pie sarkanā (Senču/Miera krusts). Atveru durvis, kāpju ārā. Atzīšos, ka rokas nebija gluži tukšas. Tajā brīdī uzreiz uzsāk braukt un nogriežas pie sarkanā uz Miera ielas un aiztopī projam. Kur tādi kropļi rodas... Tā arī nesapratu, vai tiešām ripināšanās pāri izdangātām sliedēm, ja priekšā deg sarkanais spēj tik ļoti cilvēku nokaitināt.

11. Janvāris 2014, 15:10

Pilns ir ar tādiem, vārds tolerance šajā sabiedrībā ir svešvārds. Man ar viens līdzīgi izpildījās reiz, pie tam caur logu rādīja monterovku :haha:

11. Janvāris 2014, 16:02

Misters X rakstīja:Pilns ir ar tādiem, vārds tolerance šajā sabiedrībā ir svešvārds. Man ar viens līdzīgi izpildījās reiz, pie tam caur logu rādīja monterovku :haha:

Baigais??? :mhihi:

11. Janvāris 2014, 22:02

Tomzs rakstīja: Atveru durvis, kāpju ārā. Atzīšos, ka rokas nebija gluži tukšas. Tajā brīdī uzreiz uzsāk braukt un nogriežas pie sarkanā uz Miera ielas un aiztopī projam. Kur tādi kropļi rodas... Tā arī nesapratu, vai tiešām ripināšanās pāri izdangātām sliedēm, ja priekšā deg sarkanais spēj tik ļoti cilvēku nokaitināt.

Jaunais cilvēk, laiks jau sen bija saprast, ka pacietība, laipnība un vēss prāts Rīgas ielās būtu daudz efektīgāks ierocis kā tas ar ko centies pārmācīt iepriekš minēto indivīdu… Taupiet savus nervus, pasmaidiet nervozajiem! :ata:

P.S. Sveiciens visim, kas zināmi, Jaunajā gadā! Lai ripo!
Publicēt atbildi