20. Janvāris 2005, 17:46
...es ceru! ...ja man izdosies mani sabrauks masiina un taa noteikti buus MB!!
20. Janvāris 2005, 17:47
vinai jaauzbrauc man taa lai uz pieres paliek MB ziime
20. Janvāris 2005, 17:50
Pec depresijas 10 baļļu skalas - 8 ar +!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8D
20. Janvāris 2005, 21:23
[user]6695|RIPS|[/user]...es ceru! ...ja man izdosies mani sabrauks masiina un taa noteikti buus MB!!
Ev, RIP, tu ko :x Nav labi, galiigi nav taa runaat... Kas tad atkal noticis :? Leishiem projekts nepatika :?
20. Janvāris 2005, 21:43
...veel taa riktiigi nezinu bet peec vakardienas noseedeetaa laika ...viniem ..man taa liekas ir par dargu !!...pats jau vainiigs !! nedomaaju ko daru ...paldies tev KUPSIITI ka apvaicaajies...patiesiibaa nav labi uz dveeseles un saku taadeel ka izmisis...nejau darba peec ..sevis peec ..savu sajuutu peec ...kaa tev iet ? kaa ANUSHKAI??
21. Janvāris 2005, 00:28
Bļin,kas notiek?
Visa dzīve iet dirsā!!! Strīdi,problēmas,no sīkumiem.Še tev!Vienā momentā atkal viss izslīd no rokām un aiziet...tur,kur saule reti,kad iespīd :x
Dzert negribās,jāiet ēst.Naudas nav.Vienkārši žopa.
Šodien uzklausiju divus cilvēkus,kuriem vajadzēja nopietnu morālu atbalstu.Ne grama nespēju palīdzēt.Da vēl beigās pašam viss aiziet. :cry: :cry: :cry:
21. Janvāris 2005, 08:31
Richy, it kā stulbi skan, bet viss, kas notiek, notiek uz labu
21. Janvāris 2005, 14:10
Bļāviens :! :! :!
Kāpēc visi šodien tādi jūtīgi,ka uzmet lūpu pilnīgi pa nepako :arge: :banghead:
Bļin šitādi idioti visu piektdienu sačakarēja. :pillepalle:
21. Februāris 2005, 23:20
Atkal jāceļ augšā šitais topiks :ermm:
Ir tikai pirmdienas beigas,bet esmu jau izbesijies.
Šķiet,ka piektdien vai sestdien nāksies pieliet mūli,jo citādāk vairs nevar.Neesmu pielējies jau kādus 3 mēnešus.
Pārāk daudz riebeklību notiek.To visu skaidrā prātā filtrējot var nojūgties. :pillepalle: :kick: